boyum tam 1.95 hatta 1.75 boyunda biri omzuma geliyor yataga sıgmıyorum uzun oldugum için annemle tartıştım yeni yatak alın diye annem almıycam gerçek boyun 1.70 gerçeklerle yüzleş dedi ben yataga sıgmıyorum yeni yatak al diyorum bu bana gerçek boyun 1.70 diyor birde 1.95 olsanda bir degişiklik yok gözümde aynısın diyor evlatlık oldugumu düşünüyorum artık bana hergün çok pis kokuyorsun ter kokuyorsun banyo yap diyor hep eleştiriyor bana bir ara kendini begenmiş zengin züppesi gibi duruyorsun dedi sizce bu kadının benimle derdi ne neden bu kadar üstüme geliyor annem 1.63 boyunda esmer bronz tenli aşırı çirkin şişman bir kadın ben yeşil gözlüyüm saçım sarı boyumda 1.95 bazı kişiler güzel ve uzun insanları çekemez nefret kusar annemde bana aynısını yapıyor hergün küfür hakaret aşagılama sizce bu kadının benimle derdi ne?
Boyum tam 1.95 annem 1.70 sin dedi sizce neden?
Güncellemeler
+1 yıl
sizce ben evlatlıkmıyım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Üzüldüm ya sor bakim annene bu durumu konuşun lütfen..
konuşmak bile istemiyorum kendisiyle
Takma onu
Lütfen part time bir işe gir ve kendi paranı kazanıp güçlü bi özgüvene eriş
anladımda liseye gidiyorum sizce evden ayrılmalımıyım
bu kadın bana niye böyle davranıyor sizce?
Birden cok sebebi olabilir su durumda yetiskin birinin kötü davranışlarını düzeltmekten cok yeni yetisen bi gence daha fazla zarar vermemek yani kendini koruman gerekior
bu kadın piskolojimi bozuyor evlatlıgım bence ya ölsede kurtulsam
sülaledeki tek 1.95 renkli gözlü kişi benim babam bile 1.63 avlatlıkmıyım diye düşünmüyorum degil kadına yataga sıgmıyorum diyom kadın yatak almıyor
Gaslighting ve manipülasyon veya mobbing hakkında bilgi verici yazılar okumanı öneririm
banada yaptıgı şey tam olarak bunlar internetten baktım banada bunları uyguluyor ama istemsizcemi istemlimi bilmiyorum bence ben evlatlıgım o yüzden böyle bana karşı sarı saçlı mavi gözlü bebegi evlatlık alıcak kadar geri kafalılar anladım ben evlatlık oldugumu ilerde onlara bakmam için demiyorlar evlatlık oldugumu
Düşüncelerini ailenle ciddi bir şekilde paylaşıp neden böyle düşündüğünü sebepleriyle onlara belirt, aldığın cevaba güvenmek zorundasın, daha fazla kaygı şüphe paranoyaya girme bence ya da uzman birinden yardım al.
bak dostum benim 10. sınıf biyoloji kalıtım konusu eğer annem ve babam esmerse , siyah saçlıysa , kahverengi gözlüyse ve dediğim gibi 170 bile değillerse. Ve ben sarı saçlı, mavi gözlü 190 boyundaysam benim evlatlık OLMAMA şansım yok. kesinlikle evlatlıgım
üvey annelerde çocuklarına genelde kötü davranır zaten
Olum siz ne saçma sapan ailesiniz 😄
niye?
Şaka mı
gerçek neden?
Şaka gibi
ya yeminederim gerçek
her insanın ailesi bir degil benim annem orangutana benzeyen cahil zır deli ortadıgu kafasında sevimsiz bir yaratık
Tamam
Ekonomi kötü diizni büküp yat kanki
yataga sıgmıyorum ama mallesef çok zorlanıyorum boyum 1.95 çogu kişi bunu biliyor zaten çekemyen inanmaz sadece annem sizce neden 1.70 sin dedi ve bana her gün hakaret ediyor eleştiriyor sizce annem 1.63 boyunda tipsiz bir kadın birde bana 1.95 olsan ne farkeder gözümde aynısın diyor sizce ben evlatlıkmıyım
Kanka belkide annen başka briiyle pat pat yaptı
Babanın boyu kaç
babamda 1.63 annemde 1.63
evlatlıkmıyım degilmiyim emin degilim
yok aga o kadına hiçbir erkek bakmaz bence benim evlatlık olma ihtimalim var yataga sıgmıyorum umurlarında bile degil
Evlatliksin