Aşk İlişkileri En yakın arkadaşınızın eski sevgilisi sizle çıkmak istese kabul eder misiniz? Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor En yakın arkadaşınızın eski sevgilisi sizle çıkmak istese kabul eder misiniz? En yakın arkadaşınızın eski sevgilisi sizle çıkmak istese kabul eder misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Aşıksam evet 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Mümkün değil..Başıma gelmişti maalesef.. İşimden olmuştum ama olsun.. 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl işinden niye oldun Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Uzun hikaye.. 😀 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı. Zamanın da basıma geldı 🥺 - seninle çıkacağıma gider ağaca çıkarım , yol al karaktersiz Demiştim 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Hahah iyi demişsin 🤣 Yorumla
PloverNur Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Muhtemelen en yakın arkadaşım bunu bana yaptırır ondan intikam almak için beni kullanabilir. O yüzden kabul edebilirim, intikamını alır bırakırım. 1 2 Yorumla Catutigernos +1 yıl arkadaşın alsın intikamını sen niye alıyorsun hem intikam almak istemezse :o Yorumla PloverNur +1 yıl Işim olmaz Yorumla
Neyapacaksınkiiiiii Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl En yakın arkadaşım yok diye şükür ettim şu an. Olsa da ona cesaret alamaz, benim tavrım nettir, o cesareti alacak samimiyeti bulamaz bende. 1 7 Yorumla Catutigernos +1 yıl nasıl en yakın arkadaşın yok :o Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Arkadaşım yok ki benim 🙄 Yorumla Catutigernos +1 yıl hiç mi yok :o Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Bu sitede var birazcık, başka da yok. Yalnızım bakma 😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl sanalı bırak gerçek hayatta olması önemli olan Yorumla Neyapacaksınkiiiiii +1 yıl Yok işte ne yapalım Yorumla Catutigernos +1 yıl sağlık olsun :))) Yorumla
BanaNeHa Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Bugün benimle çıkmak ister yarın başkasıyla, o yüzden hayır derim 1 1 Yorumla Catutigernos +1 yıl Yarın senin arkadaşınla çıkmak ister 😱 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Valla öyle bir cesareti kendinde buluyorsa bir merhaba yazmayı denesin 1 4 Yorumla Catutigernos +1 yıl ooooo geleceği varsa göreceği de var diyorsun :D Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Dışarda görsem yola ittiririm 😒 Yorumla Catutigernos +1 yıl abowww katil :o Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl 😇😇 şakacı Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. En yakın arkadaşım yok , olsada yapmam öyle bir şey... 1 0 Yorumla
Madamm_ Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İyyy ex enişteleri hiç sevmem.🤢 1 12 Yorumla Catutigernos +1 yıl niye :D Yorumla Madamm_ +1 yıl Çünkü yapmışlardır bir şeyler o yüzden ex olmuşlardır, grup bunu onaylamıştır. Yorumla Catutigernos +1 yıl vardır bir yamukları diyorsun :D grup bunu onaylamıştır derken :D Yorumla Madamm_ +1 yıl Kesin vardır 😂 wp kız grubu Yorumla Catutigernos +1 yıl hahaha ooo dedikodu grubu var :D Yorumla Madamm_ +1 yıl Dedikodu demeyelim de fikir alışverişi desek daha güzel olur😅 Yorumla Catutigernos +1 yıl tabi tabi biliyoruz fikir alışverişlerini :P Yorumla Madamm_ +1 yıl Bizim ki çok güzel oluyor 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl o grupları biliyorum :D çekiştirmenin dedikodunun bini bir para oluyor genelde :P Yorumla Madamm_ +1 yıl Hayır çok öyle sayılmaz😂 aşkından aklı gitmiş sevgili grup üyemize silkeleme yapılıyor genelde, gerçekleri görmesi sağlanıyor. Arada elektrik vermek gibi düşün 😂 Yorumla Catutigernos +1 yıl hahahahaha hadi hadi bak sen bile çok öyle sayılmaz dedin :P sadece onlar olmuyor grupta boyna gruptakilere elektrik mi veriyorsunuz :P Yorumla Madamm_ +1 yıl Detaylıca anlatayım mı 😂😂 Yorumla
CcC_ulkucuhatun_CcC Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapanlar olacaktır, ben yapmam. 1 0 Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır kabul etmem dünyada insan mı kalmadı 1 0 Yorumla
viasomnia Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. ağzına sıç*rım. 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşıksam evet
Mümkün değil..
Başıma gelmişti maalesef.. İşimden olmuştum ama olsun..
işinden niye oldun
Uzun hikaye.. 😀
Zamanın da basıma geldı 🥺
- seninle çıkacağıma gider ağaca çıkarım , yol al karaktersiz
Demiştim
Hahah iyi demişsin 🤣
Muhtemelen en yakın arkadaşım bunu bana yaptırır ondan intikam almak için beni kullanabilir. O yüzden kabul edebilirim, intikamını alır bırakırım.
arkadaşın alsın intikamını sen niye alıyorsun hem intikam almak istemezse :o
Işim olmaz
En yakın arkadaşım yok diye şükür ettim şu an. Olsa da ona cesaret alamaz, benim tavrım nettir, o cesareti alacak samimiyeti bulamaz bende.
nasıl en yakın arkadaşın yok :o
Arkadaşım yok ki benim 🙄
hiç mi yok :o
Bu sitede var birazcık, başka da yok. Yalnızım bakma 😅
sanalı bırak gerçek hayatta olması önemli olan
Yok işte ne yapalım
sağlık olsun :)))
Bugün benimle çıkmak ister yarın başkasıyla, o yüzden hayır derim
Yarın senin arkadaşınla çıkmak ister 😱
Valla öyle bir cesareti kendinde buluyorsa bir merhaba yazmayı denesin
ooooo geleceği varsa göreceği de var diyorsun :D
Dışarda görsem yola ittiririm 😒
abowww katil :o
😇😇 şakacı
En yakın arkadaşım yok , olsada yapmam öyle bir şey...
İyyy ex enişteleri hiç sevmem.🤢
niye :D
Çünkü yapmışlardır bir şeyler o yüzden ex olmuşlardır, grup bunu onaylamıştır.
vardır bir yamukları diyorsun :D grup bunu onaylamıştır derken :D
Kesin vardır 😂 wp kız grubu
hahaha ooo dedikodu grubu var :D
Dedikodu demeyelim de fikir alışverişi desek daha güzel olur😅
tabi tabi biliyoruz fikir alışverişlerini :P
Bizim ki çok güzel oluyor 😂
o grupları biliyorum :D çekiştirmenin dedikodunun bini bir para oluyor genelde :P
Hayır çok öyle sayılmaz😂 aşkından aklı gitmiş sevgili grup üyemize silkeleme yapılıyor genelde, gerçekleri görmesi sağlanıyor. Arada elektrik vermek gibi düşün 😂
hahahahaha hadi hadi bak sen bile çok öyle sayılmaz dedin :P sadece onlar olmuyor grupta boyna gruptakilere elektrik mi veriyorsunuz :P
Detaylıca anlatayım mı 😂😂
Yapanlar olacaktır, ben yapmam.
Edemem. Etmek istesem dahi edemem.
Muhattap olmam öyle karaktersizlerle.
Hayır kabul etmem dünyada insan mı kalmadı
Hayır midesizliğe gerek yok
ağzına sıç*rım.
Kabul etmm
Hayır