En yakın arkadaşın eski sevgiliyle çıkması?

Uzun olabilir ama lütfen okuyun
lise 1de bir çocukla konuşuyordum baya hoşlanıyodum her zaman en yakın arkadaşımla paylaşırdım ama o sevinmiyor, üzülüyor gibiydi çıktık uzun sürmedi ayrıldık en yakın arkadaşıma gittim ağladım. Lise 2ye geçerken arkadaşım Twitter'a o çocukla konuşma atmış baya samimi şaşırdım ona gönderdim istemiyorsan konuşmam kanka dedi konuşma dedim tamam dedi lise 2deyiz arkadaşımın Doğum günü.. bu çocuk buna sürpriz hazırlamış ben kötü oldum tabi.. hava soğuktu oğlan buna ceketini vermiş ben sınıfta başka yere oturdum ona bakıyorum cekete sarılıyor kokluyor falan herkes bana bakıyor aşırı kötü oldum neyse biz de hafta sonu Doğum günü partisi hazırlıyoruz bir cafede. Oğlan arkadaşıma beni niye çağırmadın demiş arkadaşım da 'arkadaşım istemiyorsa ben de istemem' demiş (tabi öyleyse) bana söyledi ben de iyi demişsin kanka dedim. Neyse cafedeyiz bir baktım çocuk elinde kalpli kutuyla geldi... sıkıla sıkıla oturuyorum neyse lavobaya gittim bir baktım bunlar köşeye geçmiş sarılıyor oynaşıyorlar ya çok kötü oldum günlerce ağladım yanımda kimse yoktu O kadar kötüydüm ki 1-2 ay sonra oğlan bunu terk etti zaten. Şimdi lise son bitti ve bunlar instagramdan takipleşmişler yani anlaşılan kız hala pişman değil konuşuyo olabilirler sizce napmalıyım? :(((
En yakın arkadaşın eski sevgiliyle çıkması?