Selam. Genel olarak neden erkekler hayatında sadece bir kadın değil de birden fazla kadın istiyor.

Selam. Genel olarak neden erkekler hayatında sadece bir kadın değil de birden fazla kadın istiyor.

Kadın doğası gereği bulabileceği en iyi erkeği arayacaktır, bulunca sevinecektir de. ama doğada iyi erkek bir kadın için en tehlikelisidir, kendini gerçekleştirmiştir, peşinde onu isteyen onlarca belki yüzlerce kadın vardır, bu da onu arzulayan kadına çekici gelir ki onca kadın arasından onu seçiyor. erkek ise elde edebileceği kadar çok kadını elde etmek ister, 10/4 bir kadınla da yatacaktır, 10/10 bir kadınla da, ha hepsini kolunda gezdirmeyecektir. bir kadına bu erkek çekici geliyor, çünkü statüsü vardır, kendini gerçekleştirmiştir, sorumlulukları vardır, haliyle seçenek bolluğu içerisindedir. burada aidiyet diye saçmalayan betalara bakmayın, kadın ait olmak ister, erkek ait olmayı istiyorsa bir sıkıntı vardır. erkek risk almalı, kendi kurallarını topluma karşı bile olsa kendi hayatında uygulamalıdır, başka türlü doğadaki erkeklik rolü gerçekleşmez. bunu yapmayan erkek zaten o kadının hayatında bir süre sonra kadına dönüşecektir, ev işleri falan yapar, karısına kahve yapar en sonunda da aldatılır.
Aslında karakter meselesi bu ve bunun erkeği, kadını yok bence her türlüsü sadık olduğun halde aldatıyor.
Ben bu duruma gerçekten anlam veremiyorum şu yüzden yapıyorlardır diyemiyorum bu durum öyle bir şey ki ancak bunu yapan biri bu konuda net yorum yapabilir. Ona bağlısın ve onu çok seviyorum her şey güzel gidiyor ama o genede seni aldatıyor. Sanırım bu tip insanlar bir kişiye sadık olamıyor bence bunun başka açıklamsı olamaz.
Teşekkür ederim EİG için :)
Bence kadınlar erkeklere göre daha duygusal ve merhametli karşısında ki kişiye duygusal yönden bağlandıkları için kırmamak incitmemek ve değer verme yönünden daha yoğun duygular ile uğraş verdiklerinden yani bunları düşünmekten karşı kişiye daha bağlanılıyor ilgi gösteriliyor, istisnai kişiler hariç erkeklere de pek bir şey kalmıyor bu durumlar sıkıcı geldiği için kendileri gibi düşünen kişilere yöneliyorlar
Ben bunun karakter ve kişilik ile ilgili olduğunu düşünüyorum karakteri kişiliği sağlam olanlar karakteri kişiliği oturmuş olanlar karakteri kişiliği doğru düzgün olanlar aldatmaz ama bir insan karaktersiz ve kişiliksiz ise her türlü aldatır.
Çok teşekkür ederim yorumun için bu durumun cinsiyetle alakası yoktur dediğim gibi karakter ve kişilik ile alakası vardır
Cevap
87Cevap
Kadınlarda bağlı kalamıyor. bunun cinsiyeti yok. karakteri olmayan aldatır
Gorusum su biyolojik olarak insan irkinin devami icin gecmiste erkek yatabildiği kadar farkli kadinla yatardi ama Şu an bu yok bu arada disilini iyi yonetirsen aldatilmazsin birazda senin hatan oluyo burada surdan yola cik bu cicegi bi kere koklarsin keskin ve guzel bir koku ikinci ucundude eski tadi vermez ama araya zaman koyarsan tekrar guzel kokuyu alir ve baska cicek aramazsin anladiniz sanirim bide sunu eklim kadinlar daha az aldatıyor evet ama sevgilisi olan kisiden sonra kimin geliceni daha iyi biliyor bunuda eklim
Bunun kadını erkeği yok.
Ben eski sevgilimi çok fazla erkek arkadaşı olduğu için aldattım sürekli tartisiyorsun bı kızın sevgilisi varsa erkek arkadaşı/kankasi olmaz abi ki isteyerek yaptım pismanda değilim hakedeni uzeceksin. Herşeyin bir nedeni vardır güzel kız Güven o bunu yapmaz demek değildir, Güven o bunu yaptıysa bir bildiği var demektir 😉
Erkek genetik ve geçmişten gelen net yapısı çoğalma doğrultusundadir , detaylı olarak bakarsak aslında erkek tek eşli değildir doğa da bile ama şu an ki zaman da daha ahlâki değer etik kurallar kişi bilinci olduğu için daha minimize bir duruma geldi şu an bunu yapan bireyler artık kendi değerleri olmayan İNSANLAR bu kadın erkek olarakda ayrılmaz kadın için de artık bu dönemde gayet baya da çok
Bu sorunun cevabı gerçekten çok uzun tam anlamıyla anlatmam gerekirse kısa kesicem.
Kimi insan hayatını bir kişiye adamak ister.
Kimi ise her çiçekten bal almak gibi saçma bir düşüncede.
Kimi kadına sadece cinsel ihtiyaç için bir aracı,
Kimi ise kalbinin tek sahibi.
Bu kadar net aslında bunu zorlaştıran ve anlamak istemeyen biziz.
Yani biz insanoğluyuz.
Bunu cinsiyete bağlamamak lazım. Ait olmayı bilemeyen çok kadın erkek var.
Ben bi erkeğe bağlıyım ama kişilik olarak beni çok sıkıyor bi süre sonra bi enerjik olmayı macera istiyorum ve partenirim bunu sağlaymayınca elim kolum bağlı oturuyorum canım sıkılıyor. Soğumaya başlıyorum
Şimdi erkekler korumacıl ve birtakım durumlardan ötürü merhamet durumundan ötürü reddetmek istemiyor reddetme olunca kadınlarda kendini kötü hissedecek sırf bu hissiyat olmasın diye bence tek kadınla olmuyor olabilirler
hayatımda hiç bu kadar böyle saçma bir düşünce görmedim aldatılınca üzülmüyor mü kanka? bence kısaca erkekler serefsizdir asko
Yani demek istediğim şey şu yapılan hareket davranış bu denli saçma bir hal içerisinde ama yapan yapıyor gerçi açıkca yazsam site sözleri değiştiriyor ne diyeceğimi şaşırdım
40 tane erkekle fingidereşen kadınlar varken böyle bi soru çok komik temiz masum aşk yaşayan sayısız erkek var genelleme yapmanız o kadar mantıksız ki... tamamen karakter meselesi bu iş
Ya ne alaka ne alaka, bir tek erkek mi aldatıyor, erkeklerin adı çıkmış sadece. Kusura bakmayın da sizin de erkeklerden bir buğday tanesi eksiğiniz yok
kadınların bir erkeğe bağlı kaldığını da nerenden uydurdun acaba haa aldatan kadınları erkek olarak görüyorsan eğer geriye pek de kadın kalacağını düşünmüyorum açıkçası :D :D
Bu tarz sorulara sinir oluyorum ya siz kadınlar bağlı mı kalıyosunuz buna sesli güldüm şunu bi siz kadınların kafasına kazımak lazım siz erkeklerle sadece bu problemleri yasıyonuz diye sadece erkekler yapar sanıyonuz bizde kadınlarla aynı problemi yasıyoruz ama tüm kadınları sizin gibi suçlamıyoruz şunu bi anlayın bu tür olaylar cinsiyet dwğil karakter meselesidir kalın kafanıza bi sokun artık ya.
Karakter meselesi oda olmayınca gözü dışarıda oluyor erkeğin ancak genelleme yanlış, kadının da aldatanı var aynı genellemeyi kadına yapsalar hoş olmaz.
Cinsel Sağlık Enstitüsü Derneği’nin anketine göre, erkeklerin yüzde 58’i, kadınların ise yüzde 40’ı eşlerini aldatıyor. Kadınlarda erkekler kadar aldatıyor ama yakalanmıyor
Gerçekten sevdiği, tipi konumunda olan bir kadın ise neden aldatsın ki. Aldatma sadece cinsellik yönü ile görülmemeli.
Kadınlarda aldatıyorlar.
Yine de aldatıyorsa o kişi insan değildir. Bırak gitsin o kişinin hayatından. Daha iyileri karşısına çıkacaktır kızımızın ama öyle yan gelip yatarak, erkek benim ayağıma gelsin, beni ETKİLESİN falan diyor ise o zaman bu aldatmalar devam edecek demektir.
Yalaniniz batsın mk siz değil misiniz flört eden erkeklerle sevgiliniz kocanız varken erkekler kimle aldatıyor mk gay mi bunlar
Kadınları melek gibi göstermesin hiç kimse
Ne erkek ne de kadın melek değildir
İnsan bir kişi ile yetinemiyor çünkü
Elindeki den daha güzeli çıkar o arzuyu ister
Erkek türemek bazlı varlık. Bu evrimine uygun hareket edip, beyin denilen organı kullanmaktan acizse. İşte hayvani şekilde hareket eder
Hahaha,,, kadınlar mı bir erkeğe bağlı kalabiliyorlar 50 tane evli kadın yazıyor bana a**** koyayım 🤣🤣
Farklılık mı diyim macera mı.. İçgüdüsel ve hayvani bir dürtü ile değerlendirirsek spermlerini daha fazla saçmak mı...
Hepsi belki de
Sana karaktersizi denk gelmiş hiçbir kız arkadaşımı aldatmadım ilerde de aldatmam ön yargılı olmayın lütfen
Maalesef çoğunluk için doğru.. Bunla ilgili Gen Bencildir kitabında sayfa vardı.. Sanırım insan ırkı hala ilkel
Çünkü erkeklerin duygusal bir bağa ihtiyacı yok s*ikişmek için. Ayrıca erkekler gibi olan ve bir erkeğe bağlı kalmayan da çok kadın var
Bir kadın yetmiyor bana. Gerisini bilemem. Aynı anda en az 4-5 tane farklı kadın olduğunda hayatımda daha güzel oluyor.
Birden fazla erkek isteyen aldatan kadınlar da var kanka
Erkekler e suç atmak da doğru değil bence
Kusura bakma ama artık her iki cinste böyle. Hiç farkları yok.
Aldatan aldatıyor.. Bunun kadını ya da erkeği yok bence.. Keyifli akşamlar..
Genelleme yapmayı bırakın önce ondan sonra tartışalım
Erkekler diyerek genelleme yapma bence hepsi aynı değil.
Erkekler bir kadına bağlı kalabiliyorlar. Kadınlar neden aldatma gereği duyuyorlar?
Bu biyolojik ihtiyaçtan kaynaklı bişey fizyolojik maalesef
KURBAN OLUN ERKEKLERE SİZ DOĞRU DÜRÜST DEĞER VERİYORSUNUZDA SANKİ ERKEKLER ONDAN KAÇIYOR
Neden hep erkekler aldatıyor diye düşünüyorsunuz, sevmeyen insan aldatır seven insan asla aldatmaz
Kadınlar mı bir erkeğe bağlı kalabiliyormuş 😂😂😂
Kadın erkeği yok bu işin çok gördük tek erkekle hayatmı geçer diyen kadınları
Bu sitede bile dolu var
İç güdüsel olarak ortaya çıkıyor. İnsan poligami olarak evrimleşti.
Belki de kadın yetersizdir ya da adam doyumsuz bilemiyorum
Tam tersi kadınlar kalmıyor kadınlar çok eşli günümüz de televizyon izliyom 3 aydır aralıksız hem terk edilen erkeklerin haberi ya da aldatılan
Şu sitede bile dolu kadın var onla bunla olan sevgililik adı altında veya sevgilisi olup aynı anda başkasıyla görüşen elinin altında 3 kişiyi aynı anda tutan
Bunun cinsiyetle değil karakterle alakası var biz insanlar dış görünüşe çok aldanıyoruz halbuki en önemli şey karakter.
Bunun cinsiyetle alakası yok bence karakter bozuksa aldatma eğilimi çıkıyor ortaya
İlk olarak: Çünkü siz öyle erkekleri tercih ediyorsunuz genelde, bu bir gerçek.
İkinci olarak: Kadınların bağlı kaldığını, aldatmadığını nerden çıkardın?
Sıkılıyorum yetmiyorlar boş bırakmaya gelmiyor işte 😐😐
maalesef maymun iştahlı olduğundan tek kadınla yetinemiyor
Hangi kadın başta onu göster. goz yaşında olan kadın mı? Kadın. Ulaşılamayan varlık. Göz yaşı
Kadınlarmı bağlı kalıyor ben 6 yıllık evliydim buzamanda hiç bir kadına yakın gitmedim fakat dün aldatıldığı öyrendim
Hergün pirzola yesen bıkarsın, sadece erkeklere mahsus değil aldatmak her iki tarafta değişiklik istiyor.
Öyle bir söylüyorsunuz ki aldatan erkekte başka bir kadınla aldatıyor gidip hayvanla mi aldatıyor
Erkekler çok yalaka bir cinstir bir kızın gözüne girmek için yapmayacağı şebeklik yoktur.
Erkekten erkeğe farketder ben 6 yıl bağlı kaldım canım ettiö galiba aldattı
Kadin erkek olmakla ilgisi yok
Ruhu bacım olan herkes aldatir..
benim 3. yasam der ki , herkes hayatında en az 1 kere aldatılır
Kadınlarda bir erkeğe bağlı kalmıyor feminazilik yapma
Duymuyorum öyle bir şey
Yani
erkeklerin beyni önündekinde olduğu için genelde
Sanane. Ayrıca saçma bir genelleme.
Hiçbir kadın bağlı kalamaz
böyle bir şey yok cinsiyeti yok bunun
Kalamayan o kadar kadın var ki