Sevdiğim kızla ayrıldık aradığım da neden aradın beni rahat bırak kafa dinlemek istiyorum iyi degilim diyor hiç kimseyi istemiyorum diyor ama seni seviyorum dediğim de bende seni seviyorum diyor hayatına başkasını aldı bazı sebeplerden dolayı ama onu seviyormusun dedigim de sevmiyorum sevmek istiyorum diyor ama bana asikmisin dedigim de evet diyor ben napicsm bu durumda yardım edin
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Yakasını bırakacaksın istemediği sebepten hayatına başkasını almak ne saçma bişey insan istemeden niye başkasını hayatına alir istemezse hiçbir şey yapamaz. Bunlar hikaye geç
Ayrıldık ve onu sevmediğimi düşünerek bu adımı atmış
Birakkkkk yolu ver sevmediğini düşünüp hızlı çıkmış ama bırak yoluna bak yazık etme kendine böyleleri ile hep tek taraflı sevgi yasarsin yorar seni
Almış ama beni seviyor biliyorum
Nasıl becerecegim onu beni hiç özlemez mi kendi donmez mi tekrar
Donsede kabul etme sen herkesin gidip dönecegi keyfi yolmusun asalak olma lutfeeeeennn
Özelden konuşma şansımız var mi gerçekten cok zor durumdayım anlatıp akıl almam gerekiyor bu gun aricak tekrar beni
Lütfen bana yardım edin
Açma. Acmayacaksin açarsan kaybedersin biraz ulasilmaz ol soğuk yap. Ben de gidip geleceğin habire oynayacağıj insan değilim de sevsen gitmezdin başkasına. Seni dinlemek istemiyorum de kapat. Onunki boş laflar inanma asla inanma kaybedersin az ulasilmsz ol bak nasıl peşinden koşuyor
Önceden bana o kadar düşkündü ki her gozume baktığın da heyecanlanıyordu Şu an ne desem bağırıp çağırıyor önceden hiç bunlari yapmazdı aklında bitirdi sanırım beni
Başkasına ait. Kendini niye kullandiriyorsun şu an gözünde o benden vazgeçemez var kullandırma kendini
Evet Şu an başkasıyla ama benim ona temsili taktığım bi yüzük vardı onu takıyor kendi soz yuzugunu takmıyor o çocuğu sevmiyorum sevmek istiyorum diyor benden vazgeçmeye çalışıyor ama yapamıyor sanırım psikolojisi baya kötü olmuş
Bırak uzaklaş psikolojisinden sanane sen de akillanmazsin pes ettim şu an
Ben ne yapacağımı şaşırdım daha gecen hafta bana geldi o kadar kızgın geldi ki haline bak dedi toparla kendini ben seni boyle acizken sevmedim dedi bi saat sonra yine yanımda eriyip bitti her baktığım da gözleri parlıyordu ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum onu eve bırakıyorum diger gun görüşmek istemiyorum alışmamız lazım yokluğumuza diyor
Kardesim size özelden yazma imkanım yok mu olayı tamamen anlatıp analize ihtiyacım var lütfen aylardır boyle geciyor birinin beni dinleyip yardım etmende ihtiyacım var gerçekten
Hayır psikolojisi bozuk derken ne istediğini bilmiyor sanırım demek istedim yanı bi öyle bi boyle e ben sevdiğim için tabiki geldiğinde hep kapımı açıyorum
Bir kaç gün arama bu da çok zor ama yapacak bir şey yok
1 haftadir aramadım bugün aramadım niye aradın dedi şaşırdım dedi ben aramasam sen armayacakmiydin dedim hayır dedi üzüldüm
Bırak beni birakkk bırak artık diye bağırdı sonra unuttun mu beni dedim hanı her gece benimle uyuyordun hayalinde dedim hiç bisey değişmedi dedi ama hep susuyor hep ben konusyorum
Bırak o zaman boş ver
Vazmi geçmiş dersiniz kafasında bitirmiş mi
Kendi haline bırak bitirmemiş bencede sadece kimseyle konuşmak istemiyor
Bu gun dedimki onada boyle bagiriyormusun bana bağırdığın gibi onunlada konuşmuyorum rahatladın mi dedi ona yüzük takmıştım sevgiliyken çıkarttın mi dedim hayır dedi sence rahat mi bırakmalıyım bi haftadir zaten hiç aramadım yazmadım yinede birakmalimiyim bi sure
Sen bu kızı bırak
Afff cok zor durumdayım cok seviyorum ama öyle yapacağım mecbur istemiyor beni cunku
Olayı pek idrak edemedim. Başkası mı var onun hayatında?
Evet benden ayrılınca bi iliskiye baslamis beni unutmak icin ama unutamadı ne kadar bana kizsada beni sevdiğini söylüyor sorduğum da
Sevse baskasını hayatına neden alsın. Ayrılık nedeni ne idi ki?
Cunku ben onu cok yordum yıllardır hayatımda ama ona önemsiz davrandım son iki yıl ona ilgi duydum ama o 5-6 yıla yakın hep beni bekledi hiç yılmadan
Naptin kiza acaba
Cunku ben onu cok yordum yıllardır hayatımda ama ona önemsiz davrandım son iki yıl ona ilgi duydum ama o 5-6 yıla yakın hep beni bekledi hiç yılmadan
O daha donmez sana
Ve haketmişsin
Ama o kişi hayatındayken defalarca evime geldi askim sevgilim seni çok seviyorum ozledim diyebildi
Kiz seni seviyo ama donmez bence
Oyle diyor artık dönemem sana dedi seni seviyorum sma dönemem anla artık dedi. zoruma giden şey o çocuğu benim yerime koyabilmesi ya da beni silebilmesi Şu an ben her yerden engelliyim ama o cocuk degil zoruma gidiyor bunlar
Kizi üzdügün icin oyle yapiyor biliyosun dimi
Evet. bana dediki yıllardır senden gidemedim bi kez bunu başardım ve artık hep gidebilirim dedi. ama defalarca evime geldi görseniz bana nasıl baktığını ve agliyor cok acele ettim öfkeyle kalktım zararla oturdum diyor ama artık dönemem sana diyor
Dönmez umarim bi daha
Deme öyle bak ben onunla başladıktan sonra bana söylediğin cümle su”hayatımdaki en mutlu günleri senle yaşadım bana yaşattın acı da oldu ama en cok mutluluğu verdin bana”geçmişi telafi ettim emin ol
Sen oyle san
Yemin edeirm kendi cümleleri bunlar ama bana dediki cok gec geldin bana
Anladim
Ona cok hak veriyorum cok ağladım aylardır onu üzdüm gerçekten geçmişe bakınca ama smdi sevdiği halde dönmüyor
Donmez
Cok üzgünüm yenin ddeirm aylardir arıyorum yazıyorum gidiyorum beni reddetmiyor ama istemiyor da
Donmezz diyorum anlamiyo musun
Yani azıcık aklı varsa dönmez
Anlıyorum. durumumu anlatıyorum tesekkur ederim yorumun icin