Cok aci cekiyorum yardim edin?

Sekiz aylik iliskimi bitirdim; her seyi onunla yasadim; ama bi turlu birbirimize guvenemedik her kavgamizda oda bende birbirimizin hatalarini yuzumuze vurduk; beni incitmekten hic cekinmedi; benim ailemle tanisti ama onun ailesiyle ben arkadas olarak tanistim sadece; evindeyken benimle telefonda sesli konusamazdi acaba ailesi beni istemiyo muydu diye bile dusundum artik cunku benim aile bireylerimden biri gibi olmustu artik; tartisip ayrilmak istedigimi soyledigimde senin ilkin benim artik seni benden baskasi napsin ; hayatinda baska birisi olsa bile ilk cinsel deneyimin benimle benim adim hep gececek beni unutamazsin derdi, en son ayriligimizda ablama whatsaptan grup kurup anlatmak istemedigim seyleri anlatmakla tehtit etti beni kendinden nefret ettirdi; kendime olan saygimi yitirtti her seyimi vermeme ragmen yetmedi daha fazlasini istedi; hic guvenmedi surekli kontrol etmek istiyodu ondan baska kimseyle konusmamaya basladim beni yalnizlastirdi; en yakin arkadasima bile gitmek istedigimde gittiginde fotograf at derdi bu kadar kontrolcu olmasi beni bogup bogup atmaya basladi iyi biriyim ben neden bana boyle yapiyo diye dusunmekten kendimi alamadim o oadar cok yorulyodum ki onunla birlikteligimde beni tuketti simdi oyle bosluktayim ki anlatamam; surekli hastalaniyorum; ne yemek yiyebiliyorum ne icimden konusmak geliyor ne yapacagim; insanin kendine saygisi olmali ben hala ona olan sevgimden utaniyorum; boyle bi insanla ilk birlikteligimi yasamis olmak ablama anlatmayi tercih etmedigim seyleri grup kurup anlaticam diye tehtit etmesi.. affedemiyorum ama icim hala seviyo bu insanla hayat gecmeyecekde biliyorum karanliktayim arkadaslar gecsin istiyorum artik..
Cok aci cekiyorum yardim edin?