Bir erkek arkadaşım var yeni tanıştık 1 ay falan, ayrı şehirlerdeyiz, mesajlaşirken bana söyledikleri:
1Beni çok seviyormusun? Diye hep soruyor
2sana sarilmak istiyorum diyor , seni öpmek istiyorum diyor , seni çok seviyorum diyor, seviyormu sizce
Bir erkek arkadaşım var yeni tanıştık 1 ay falan, ayrı şehirlerdeyiz, mesajlaşirken bana söyledikleri:
1Beni çok seviyormusun? Diye hep soruyor
2sana sarilmak istiyorum diyor , seni öpmek istiyorum diyor , seni çok seviyorum diyor, seviyormu sizce
Hissetmen lazım bende öyle bir ile konuştum il aydan sanki yıllardır sevgiliyiz ( birbirimize biz sevgiliyiz demiyorduk çünkü yeni yeni konuşmaya başladığım biri ile hemen sevgili olmam) ha bire seviyorum falan diyordu bende hissetmiyorum dedim fazla laf kalabalığı yapıyorsun falan aramız bozuldu konuşmayı kestik gkgkfkckcckfk
Dilden dökülen sözler ile tavır tutum bakış anlayış bunların hepsi tutarlı ise harika. Fırtına yokken tüm yelkenler sakindir. Olağan üstü bir durum oldugunda fikir olarak çeliştiğinizde ters düştüğünüzde nasıl davranıyor o kadar önemli ki...
mesajtan samimiyeti ve gerçek niyeti belli olmaz. mesajla bunları söylemek çok kolay. önemli olan bunları ne kadar samimiyetle söylediğidir ve bunu de mesajla bilemeyiz maalesef.
Aynen
Merhaba
Çok enteresan seni seviyor onu anladık ama neden sana böyle şeyleri devamlı soruyor manasızca anlamadım peki sen ne diyorsun devamlı olarak
Ben sevmiyorum diyorum, 😂 ode neden soruyor
Takıntımı
Cevap
41Cevap
Dilinde olanın kalbi boş oluyor
Sevgi böyle anlaşılmaz. asıl önemli olan sevgisini hissettirmesi
Onu söylemesine rağmen hissettirmiyorsa sevmiyordur
1 ayda kimse kimseyi o kadar sevmez. Aşk zamanla pekişen bir şeydir.
İlk aydan öpmek istiyorum vs. diye konuşanında amacı aşk ilişkisi değil başka şeylerdir.
Ben burada bir sevgi göremiyorum daha çok takılma arzusu var gibi
Sürekli söylemek yerine anlamlı bir bakış kimi zaman en kıymetli sözden daha mana taşır.
Tabi siz bunun ne kadarını anlayabileceksiniz.
Bu kısmını da var.
Herşeyin az öz olani iyidir çok laf sahtelik içerir bir insanın seni sevdiğini kullandığı cümlelerden değil sana olan davranışlarından ilgisinden anlarsın
Ben lafa değil davranışa bakarım sevgi öyle bir duygudur ki bunu maalesef lafa döküp tavırlarıyla harcayan kişiler var
insanların söylediklerine dğeil yaptıklarına ve hissettirdiklerine önem vermek gerek.
yoksa ağzı olan herkes seviyor bakarsan
Bunun zırt pırt dile getirilmesi beni kıllandırıyor. Gün içinde olur olmadık konuşmalar sonrasında habire dile getirmek falan
Sevmiyor seni guzelligininin etkisinde.
Senden cok hoslaniyor..
Ama saf biri belli..
Sevmek ile hoslanti arasinda sikismis
Ona kalsa senin sevenin bol (becermek isteyen) bu sözler saf ve iyi sevgiden gelmez işin için de bir de o mevzu var ki böyle
Gormeden demesi cok normal değil kafanda olsun yuz yuze olsa basta olabilir
Bilmiyorum ki. Bu dönemde doğru düzgün seveni de görmedim
Beni seviyormusun beni özlüyormusun sürekli bunlari duymaktan sıkılırdım ya güvenmiyor demekki ozm
Davranışları çok önemli. Hissettirmesi lazım sevdiğini..
Manipülasyondan başka bi' şey değil. Duygunu sabit tutmaya bak ayrılması yakındır haberin olsun.
Bunu biz değil sen bilcen. Secgiaibi hissediyor musun?
Sevdiğini*** hissediyor musun?
Herşeyi genellemeseniz. Her insan kendini özgüdür.
1 ayda kim kimi sever cidden hemde uzak mesafe tek istediği senin bedenin kanımca
Erkekler gerçekten kolay kolay sevdiğini söyleyemez söyleyen insanda sever
Yinede temkinli ol. Normal davranması yeterli zaten.
İster bin defa desin isterse hiç demesin söylemek yâda söylememek önemli değil hissettirmek önemli
Bencede komşum 😊
sözleri çok dikkate almam davranışlar daha önemli
Bazıları duyguları derinden ve anlık yaşar kesinlikle sevmiyodur net
sonradan sıkılır büyük ihtimalle kendimden biliyorum
Kimi söylemesini ister kimi de söylemesine rağmen tereddüte düşer 🤷🏻
sanki daha çok yatağa atmak istiyomuş gibi hani senden hoşlanıyorum demek var bide sana sarılmak öpmek istiyorum seni seviyorum demek var bilemedim jkahdsjksad
çok seviyor sevmekte azmış resmen
Anlamadım nasıl yani
:Dyatak yatak yatak... mutlu sona devam
ağız alışkanlığı yapmış olabilir
Ağzı olan konuşur icraata bakmak lazım
Şov yapıyor sadece. :D
Sanalda belli olmaz. Dilin kemiği yok.
Seviyordur sevmiyordur bilemezsin
Seviyordur
Seviyordur. Kendimden biliyorum
Tadına bakacakta sabır lazım
sevmiyor