Ablam olsun arkadaslarim olsun. Sevgiliykeni bırak Arkadaşken bile karşı cins odetmiyormus hesabı hem de yemek yeseler bile. Ben sevgilimle yemeği bırak genelde ucuz şeyler içiyorum. Ben ödeyim diyince Sen calismiyorsun olmaz demiyor öde tamam diyor. Ablama arkadaşları hep sen calismiyorsun olmaz dermis. Bana da hep iyi öde diyenler geliyor. Siz olsaniz napardiniz. Ben annemden üç kuruş alıp cikiyorum dışarı onun için , onda da hiç düşünmüyor beni 🥺 annemin parasıyla ona ismarliyorum Niye bana garip geliyor bu muhabbet. Keşke çalışıyor olsam takmazdim hiç bu muhabbeti. Bu gidişle çok gorusmucem sevgilimle. Çünkü annem çok laf yapıyor para harcayınca annem çocuğun bana hesap odettigini duysa ondan hayır gelmez sana der 😂
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Çalışmıyorsa bu durumu kullanmadığı sürece ben öderim çalışıyorsa kendi hesabını ödesin Senin durumuna gelince genelde çalışan erkeklerin hesap ödetmiyorlar ama ödemek zorunda da değil bunu ondan istemen çok mantıklı olmaz Ona da bir şey ısmarlama onun bütçesine değil senin bütçene uygun yerlerde takıl
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 355 cevap paylaştı.
+1 yılAğa param varsa öderim yoksa o ödesin ikimizde de yoksa daha güzel aktiviteler yaparız yani biraz düşünceli olmalı insan ya paran yoksa veya anneden alıyorsan belirt ona seni düşünmeyen insanın sana ne gibi bir faydası olur ben hep ödemezdim mesela ama ödemekten de hiç çekinmezdim öyledir yani çünkü ortak ödersin parası olan öder vs ayrıca yoksa da ayıp değil bu konuşurak çözüme gidin olmuyorsa da zorlamayın
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiliyi bırak, herhangi bir erkek arkadaşım şimdiye dek hiç ödetmedi. Aksine ben cüzdanı çıkardım diye kızıyorlar bizde de ben ödeyeceğim atışması oluyor sonrakinde sen ödersin diye diye her seferinde ayni muhabbet olur ve ödetmezler. Ama hediye filan alırım bende jeste jest yaparım. Aksi türlü bende kötü hissediyorum kendimi. Ama kız kiza olunca veya karşımda biri yiyip icmesse ısmarliyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bence hesabı herkes ödemeli hem kadın hem erkek sürekli erkeğe veya kadına hesabı yıkmak hoş değil o yüzden sende sürekli ödeme bırak o da ödesin eğer sürekli sana hesap ödetiyorsa bu kişi seni sevmiyordur seni kullanıyordur böyle birine paranı yedirme bence.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
40Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBen ödetmezdim
10 Yorumla Knk ben ödetmem kızla sevgiliyken bide hele hele kız da çalışmıyorsa ödetmesi çok saçma şahsen ben utanırım kıza karşı. Allah'a şükür Şubat 'ta atandım o günün den beri memlekete hiç gelemedim 1 haftalığına izne geldim gelince de herşeyi ben ödedim daha öğrenciler ve çalışmıyorlar yani sana karşı böyle yapması ayıp erkek dediğin kendi öder ha parası çok yoksa sana desin mesala kek yapmayı biliyormusun o da bı içecek alsın parkta gölette buluşup zaman geçirin zaten önemli olan birlikte zaman geçirmek değil mi 😇
00 Yorumla
+1 yılYaşım 31 hayatım boyunca yanımda ki bayana , sevgilim olsun arkadaşım olsun ailem olsun yabancı olsun asla hesap odetmedim. Odeten ödetir beni ilgilendirmez şimdi çıkar soğan erkekleri yorum yaparlar ama ben şahsim adina asla odetmedim odetmeyeceğimde. Delikanliliga ters şeyler
30 Yorumla
+1 yılAlmam usulü her zaman iyidir. Parayı yerde mi bulduk sürekli hesap ödeyelim. Yeni tanişildiysa hele boşa giden para olarak görüyorum. Belli bir zamandan sonra zaten iki tarafta biraz insancil ise dozunu otomatik ayarlar yok efendim sadece para içinse o belli eder zaten.
00 Yorumla
+1 yılKendi çalışıyor ve size hesap ödetiyorsa oldukça ayıp bir durum gerçekten. Genelde erkekler böyle davranmaz bu arada özellikle flört, sevgili oldukları dönemlerde kızlara para ödetmemeyi tercih ederiz çünkü onu sanki hesap ödeyerek etkilediğimizi düşünürüz. Bu yüzden senin sevgilinin bu davranışları oldukça garip geldi bana.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe güzel işte kanın mayan ne istiyorsa onu bulmuşsun sen erkekleri sömürmek istiyorsun ama erkekler seni sömürüyor ablan zamanında öyleydi sonra baktılar erkekler hem biz sömürülüyoruz biraz da biz sömürek diyorlar haklılar yani lafa gelince hani eşitlik vardı işinize geldimi eşitlik işinize gelmedi mi eşitlik sıfır oluyor gerçti o devir artık erkekleri sömürme devri erkeklerin peşinden koşuyum onları sömürüyüm ama bin ton da laf edeyim yok öyle dünya erkek peşinde koşmuyacaksın o zaman
00 Yorumla
+1 yılDiğer türlü olsa beleşçi olursun senin gibisine seven biri gerek değil sana diken yaranıyor o yüzden hep öyle kişiler karşına çıkıyor hem bi güvenin yok hem çok Ahmaksın ayrıca mükemmel bir Egon var farkın da olsan da enayilik genine işlemiş
16 Yorumla
Soran+1 yılHahhaha çok komiksin
- +1 yıl
CMylmz 😀
- +1 yıl
Ne alakası var olum kızın dediği ile senin açıklaman çok alakasız kız çalışmıyor ve annemden alıyor diyor erkekte bir zahmet az bişey elini cebine atsın zaten olsa sorun etmem diyor ki ortakta ödemeye razı bu nasıl düşünce çözemedim knka
- +1 yıl
Ödemesin zorlamı ödüyor hesabı öde dese oğlan ya öder ya bahane üretir onun bu yoldan çözmesi gereken bir durum çakallar ile dans etmeyi seven bir kadına aslanlar anlatmak ne alaka
Soran+1 yılHahahah teklif etmekte suç Bundan sonra senin için hiç teklif etmicem
- +1 yıl
Knka sen harbiden olayı yanlış anlamışsın kızın demeye çalıştığı şey o değil ki sadece diyor ki ben çalışmıyorum annemden alıyorum öyle gidiyorum ve ödüyorum hani erkeğin de ortak olması gerekmez mi çünkü bir date sonuçta demi ayrıca yani bu incelik kuralıdır çok şey bişey değil ki çocuğun yaptığı ayıp bence
Sende teklif etmem değil incelik bırak sende kalsın bir kişinin şeyini herkese yükleme boş ver
+1 yılMerhaba
Sevgiliniz çalışıyormu peki neden devamlı sen ödüyorsun bir o ödesin birde sen öde devamlı sende ödeme oda ödemesin dozunu ayarlayın
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışıyor Sırayla mi iyi Ne bileyim benim eski sevgilm asgari ucretliyken bile bana hiç hesap odetmezdi sen calismiyorsun derdi. Bu hiç sen calismiyorsun boş ver demiyor 🥺
- +1 yıl
Yaşlarınız kaç ve seni kullanıyor gibi geldi ama kesin diyemem görüşüm böyle
Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. sen takılmalık gorusuyorsan mantıklı degıl tabiki... yok ben gerçek ilişki olduguna inanıyorum ileriye donuk plannlarız var dıyorsan üzerinde durma bu tarz olayların bence
04 Yorumla
Soran+1 yılAma o mantıken anamın parasını yemiş oluyor maaşı asgari ücrette değil yani Ciddi düşünüyorum ama uzun ilişkim oldu asgari ucretli olmasına ragmen bana hiç odetmezdi çıkarsam kavga ederdi
Soran+1 yılAdamda var be ben parası bitmesin diye hep görüşmüyorum bı kankasi var sürekli onunla kafelerde canlı müzikte alkol bilmem ne olmasa tamam dicem
+1 yılKimse hesabını ödemek zorunda değil sende değilsin herzaman ortak öderim hiç bir zaman sen öde ben ödeyeyim lafı olmadı onda varsa o bende varsa ben ya da beraber öderiz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl bence, annen duysa doğru söylermiş 😂 ben bir kız olarak, işe başladığımda, çalışmayan arkadaşlarımla buluştuğumda ben ödeyeyim diyordum. Çalışmayan sevgilisine, hesap ödeten erkek... Bilemedim... Bence gözünü aç bu soruyla 😂😂
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılErkek arkadaşın çalışıyor değil mi?
Cevap sahibi+1 yılErkekarkadaşın çalışıyor değil mi?
Cevap sahibi+1 yılBir de ilk erkek arkadaşın sanırım
Soran+1 yılÇalışıyor evet Yo ilk değil bikac sevgilim oldu önceki sevgilim uzun iliskimdi asgari ücretli olmasına rağmen hiçbir zaman elimi cebime attirmadi ogrencisin sen calismiyon derdi Şimdi öğrenci değilim ama çalışmıyorum 😂
Cevap sahibi+1 yılYemek yeyince bile ödetmiyormuş diyip şaşırınca ilk sandım ben de, normal arkadaşları için demişsin 😅👍🏻 sen de farkındasın o zaman durumun garipliğinin. İlişkini tekrar gözden geçir 🥲🥲
+1 yılSadece sevgili olarak değil çalışmayan adama hesap ödetilir mi kadın olsun erkek olsun empati yapman lazım çalışmıyor nereden ödesin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmayan kişi erkek değil bennn
- +1 yıl
Farketmiyor
Kendimden ve senden başka hesap ödeyen duymadım zaten sorun ödemekte değil ben ödeyeyim diye teklif bile etmiyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılVallah ya ağzını arıyorum hiç demiyor bile sen calistimi ısmarladım diye Bende çok meraklı değilim parasını yemeye milettin ama adam dediğin çevremdeki erkekler gibi düşünceli olmali
+1 yılSevgiliye hesap ödetmek nedir 🙄 Sevgilin cimriymiş :(( Cimri insanla ömür geçmez
12 Yorumla
Soran+1 yılTeklif etmesem sence kotu olur mu ne sıklıkta desem acaba,😂
- +1 yıl
Teklif etme tabi ya. Ya da bu konuyu konuş onunla. burada yazdığın sebepleri ona da söyle bence
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimsenin hesabını ödemek zorunda değil, aynı şekilde sen de öyle. Bir şey teklif etme, kasaya gidince yalnız kendi hesabını öde çekil kenara.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Sevgilin bence senle çok gelecek görmediği için ödeme konusunda bilerek böyle davranıyor gibi geldi bana
00 Yorumla
+1 yılDelikanlı adam karıya kızı hesap ödetmez Ulan bunu da mı Ben öğreteceğim size Defolun gidin lan
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂
Yani en azından herkes kendi parasını ödesin. Böyle ilerlemezki
02 Yorumla
Soran+1 yılVallah bu hesap işleri sinir bozucu Teklif etmesem yiyici gibi olur muyum sence gozunde
+1 yılodiyim deme sen de acik acik odet madem dert ediyorsun
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Annen yok ama ben derim ondan hayır gelmez sana
00 Yorumla
+1 yılBazı durumlarda çok ısrar ettiğinde ödemesine izin veririm gururu kırılmaması için
00 YorumlaOndan hayır gelmez ben diyim...
Annene sor oda aynını söyler 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 876 cevap paylaştı.
+1 yılbenim icin fark etmez oderim ama simdiye kadar hic odeten olmadi sagolsunlar
10 Yorumla
+1 yılBilmiyom benim masamda bi kadın hesap ödeyemez onu bilir onu söylerim
10 Yorumla
+1 yılDevir değişti neydi kadın erkek eşitliği 😎 "maço erkek istemem" diyenler sürünün
00 Yorumla
+1 yılYa yeterki biri benle otursun yiyip içsin para muhabbeti yapmam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 473 cevap paylaştı.
+1 yılİlk bir iki bulusmayi erkek oder sonra ortaklasa sadece erkek ya da kiz oderse o olmaz
00 Yorumla
+1 yılVallahi öylesin ya Ne olacak ki sanki yani seviyoruz öder
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Asla ödetmem zaten bütün harcamalarına ben destek olurum
12 Yorumla
Soran+1 yılAy Allah hepte cimriler geliyo bana 😂
+1 yılbence iyi bir çift iseniz bu durumu ona uygun bir dille anlatıp buluşmalarınızı sakin bir bankta sade soda ile gerçekleştirebilirsinz, paranız olduğunda da ortak bir şeyler yapabilirsiniz
00 Yorumla
+1 yılÖdeyemeyeceksen ödemeyi teklif etme. O çalışsa bile yediklerini ödemek zorunda değil. Alman usülü yapın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAlmanı kabul etmiyor ki Çocuk değiliz ya 25 yaşında
+1 yılİgrenc ya cimri biriyle konuşmaya devam edecek misin cidden bunun sevgi göstermesine çok mu muhtaçsın?
10 YorumlaKarşı tarafın parası olduğu halde size mi hesap ödetiyor yani
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılMalmisin kuzum ya senin onun parasini yemen lazım calissan ne farkeder
11 Yorumla
Soran+1 yılDimi yani 😂 bundan sonra elimi cebime atmicam değerli oluyor oyleleri
Dönemlik bir calismama durumuysa ödetmezdim ama gen de calismiyorsa ondan hayir gelmezzz😂
10 Yorumla
+1 yılherkes kendi yediğini içtiğini ödese sıkıntı kapanır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbanada şu zamana kadar hiçbir sevgilim ödetmedi yanlış anlamadıysam çalışmadığın halde sen ısmarlıyomuşsun kimi zaman doğru mu
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben odeyimm diyorum Tamam diyor 😂 demeyim mi demesem sizce kötü düşünür mü
Cevap sahibi+1 yılbence sanki bi arkadaşının başına gelmiş gibi anlat bu olayı bakalım kızarıp bozarcak mı tepkisi ne olacak
Soran+1 yılMantıklı denicem
Çalışmayan biri sevgilim olamaz ki
24 Yorumla
Soran+1 yılÇalışmayan kişi benim bu arada
Sevgilim erkek ve çalışıyor
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılCocuk neden odemiyor ki
03 Yorumla- +1 yıl
çalışmıyormuş okusana metni
- +1 yıl
Okumayan hesap edemez diye kanun mu var
Soran+1 yıl@rıfatsarsılmaz nerenle okuyosun ben çalışmıyorum Sevgilim erkek ve çalışıyor fazla bütçesi var yani
+1 yılAnnenin tarafındayım.
02 Yorumla
Soran+1 yılAnnem duymasın valla çok kızar böyle şeye sen calismiyorsun ne madem çağırıyor seni der
- +1 yıl
Doğru söylüyor. Madem seni çağırıyor o zaman hesabı da ödeyecek. Davet eden ikram eder.
- Aşk İlişkileri konusunda 512 cevap paylaştı.
+1 yılZaten erkekler öder ki hesabı ablası
04 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de ona teklif etmeyim mi ben yani
- +1 yıl
Bana kalırsa yarısını sen yarısını o ödesin
Soran+1 yılÖyle kabul etmiyor sevgiliyken de saçma geliyor harbiden bana öyle
- +1 yıl
Sana kalmış yani pek fazla sevgilim olmadığı için bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ödetilir mi ayıp celtinmenlil dışı
12 Yorumla
Soran+1 yılBana geliyor böyleleri Peki teklif etmesemm ne düşünür karşı taraf ,😂
+1 yılne olursa olsun sevgilime ödetmezdim :)
11 Yorumla
Soran+1 yılCevremdeki kızlara da öyle muamele yapıyor arkadaş olsalar dahi. Bende istemem ödetmek ona ama çalışmıyorum. Onu deniyorum bakwlim ne dicek diye belki yok canım sen calismiyorsun der diye Öde diyor 😂
Tabii ki de hayır elimden geldiğince ben öderdim
11 Yorumla- +1 yıl
Ooo herkese senden bir tane lazm
Normalde de ödetmem par varsa
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOturup ağlamalısın
10 Yorumla
+1 yılBulmus enayiyi desene
10 YorumlaÖde o devir bitti artık çok şükür
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 915 cevap paylaştı. Bence de hayır gelmez
00 Yorumlaçalışsa çalışmasa hesabı ben öderim net
16 Yorumla
Soran+1 yılBen teklifte bulunmasam ne düşünür
Soran+1 yılHahah neyse be cebimde harçlık oldukça bizde ismarlariz napalim 😂 is bulmam lazım en kısa zamanda kendim ismarlamis olurum anamın parasıyla değil 😂
Soran+1 yılOdetiyo işte sorun orada
+1 yılÇalışmiyorsa ben oderim calisiyorsa ortak oderiz
10 Yorumla
+1 yılÖdetmezdim tabiki
00 Yorumla
+1 yılÖdetmem kesinlikle. sevgilim arkadaşım farketmez.
10 Yorumla
+1 yılbuluşmayın
10 Yorumla
+1 yılÖdetmem.
10 Yorumla
+1 yılKimseye hesabımı ödetmem niye ödesin canım 🤨
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılKezbanlar yapar onu
00 Yorumla
+1 yılAlman usulü yapabilirsiniz bence eşit bir şekilde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılCalisada ödetmem
10 Yorumla Ben bir kadına hesap ödetmem
10 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri