Obsesif bir kıza çok ağır konuştum, üzülmem normal mi?

Zamanında bir kızdan hoşlandım kız obsesif idi. Başta ona yardımcı olmam için ailesi benden yardım istemişti sonra ailesi beni ispiyonladı. Kızla aramız açıldı ve ben ona aşık olduğum için kopamıyordum. Sürekli benle saçma nedenlerden küsüp ihtiyacı olduğu zaman geliyordu. Etrafında başka insanlar olduğu zaman beni bırakıyordu sonra onlarla konuşmayı kesince bana geri dönüyordu. Bende aşık olduğum için tepki koyamıyor, hep onu mutlu etmeye çalışıyor hep onun çabalıyordum taki bir gün tak etti. Bana sırf bır arkadaşımın zor zamanında yanında olduğum için azar çekti çünkü onun işlerini öncelikli yapmam gerekmiş. Bana kendi işlerini arkadaşlığımız için veriyormuş yoksa bana ihtiyacı olmamış. Sonra ben konuşmayı kestim. 2 sene boyunca bir kaç kere konuşmak istedi ben yüz vermedim. Hep kavgalı bitti. 3 4 ay önce bana seni çok özledim, iyi ki varsın, lütfen dön diye mesaj attı. Acıdım ve konusmaya basladık ama o hep cok samımı olmaya calısıyorken ben hep mesafeli idim. Sonra agır bır olay yasadım ve guvenemeyecegım insanlar ile konusmak ıstemedıgımı soyleyerek konusmayı tekrardan kestim. Aradan iki ay geçti kendimi toparladım ve bir anlık hormon artısım yuzunden bır selam vereyım belki bir şeyler deniyebiliriz diye yazdım. Konu eskılere geldi ve bana sana karsı vicdanım rahat, sen yetişkin olamadın, bana bağlandın sen istedin gibi konusunca ben buna çok ağır konustum. Belki bir obsesife soylenmeyecek seyler soyledım ama vicdanının rahat olması benı cok rahatsız etti. Sonra yaptıgın sey manıpulasyon ve toksklik dedi ve beni engelledi. Ama vicdanım rahatsız çünkü obsesif. Yoksa bana cidden çok kötü davrandı. En basitinden konustugu bır cocukla arası bozuldu cocuk buna kotu davrandı, benden o cocukla konusmamı istedi, gittim konustum onun istediği şeyleri soylemedıgım ıcın bana küsüp ona kötü davranan cocuga tekrar gitti ve beni eğer sevdiğin insanlara kötü mesajlar atmassan senle daha konusmam gibi seyler ile tehdit etti. İşin kısaca özeti bu.

Obsesif bir kıza çok ağır konuştum, üzülmem normal mi?