Güncellemeler
+1 yıl
Yenisini bulmuş olabilir evet ama hala dönmeye çalışıyor
Güncellemeler
+1 yıl
Bu adamla 2 senedir tanışıyoruz 2 aydır peşimdeydi 1 ay sevgili olduk
O adım attı o istedi yaklaştık seviştik hayatının en güzel gecesini geçirdiğini söyledi 1 ay sürdü dengesiz davrandı. Bitirdim 3 kez bitirdim hep bırakmadı sonunda bıraktı unutmuş mudur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Geri gelecek buraya yazıyorum. Kelmezse sakalı keserim. Ağzına bal çalmişsin adamin
Elde etmedi mi peki soğumaz mı
Daha iyisini bulursa bir süre onunla idare eder. Ama anlattığına gore sen etki birakmissin. Kesinlikle bir daha isteyecektir. Döndüğünde naza çek az burnu surtsun. O bir sırtlan çünkü tekrara gidecek.
Evet tekrar gidecek çok çok doğru..
Amaci sadece seks ve zevkse bittiyse vazgeçecek buyuk bir kitle var
Arkadaş bir kere tanıştığım kıza böyle girdim bir daha görüşmedik. Amaç seksti. İstiyorsa arar. Yine golleri atarız. Siz ne bekliyorsunuz.
2 senedir tanışıyoruz adam aylardır peşimdeydi sevgiliydik
He buddy olayı zannettim
şaka mısın ya çakmış geçmiş işte ne unutması falan :D
Erkekler bazen mükemmel ler kadınları elinden kaçırmayı sever
En çok neyini sevdigini söyledi mi seks ye
Göğüslerimin müptelası olduğunu söylemişti
Evt goguslerini n yuvarlak ve dikse sevişirken emip ısırmak içine girerken sallanisi erkegi deli eder
Herşeyi elde eden biri bıkıp gider
Daha çok hayalleri vardı benimle
Bir baskasinda.. sizdeki tadı bulamamis olabilir.
Daha iyisini bulmuşsa veya bezmişse, vazgeçer.
Kafada bitmiş ise evet
Yenisi sürekli vermiyordur
Vazgeçebilirim. Neticede tadına bakmışım
Tadına bakınca vazgeçer yani
Elde edilince eski değeri kalmayabilir
Hayır
Neden
Yani ten uyumu onemli.. Seni elinin altında tutmak istiyor
?
Yenisini bulmustur
Evet başka sorun?
Bence bırakamaz
Bende istiyorim
evet
Neden
Daha iyisini bulmuştur tabi unutmuştur şundan kurtulun ortalama trde 300-400 tane kadınla beraber oldum çoğu kişi güzel pussy kovalama peşinde. tabi gençlik geçti artık sakiniz ama birini unutmak çok relaks adam için 1 gün. relaks olmayan içinde.
26 yaşında mı duruldun bebesin daha la sen 😂
Bebe mi? 20 farklı ülke Türkiye'de 71 şehir.
Genel müdürlükler, Turizm fuarları hayatımın %5'ini yaşasan dibin düşerdi. Siz hayata geç başlayıp, başarısız olanlarsınız o yüzden bu işleri geç
Sen daha karşı tarafı hiç tanımadan öyle diyorsan peki pussy 😂
Tanımama gerek yok ki.
Vizyonun olmuş olsa takıntılı bir sapık gibi burada ağlamazsın, vizyonun olmuş olsa eskiye dönüp bakmazsın.
Ayrıca bir gün benimle vakit geçirmiş olsan bu hayatını yaşamadığını fark edersin sen bizi galiba köylü keko zannediyorsun biz hep elittik, hala elit olmaya devam ediyoruz. Şimdi cevabını aldığına göre ağla birazcık belki tekrardan bafi bafi yapmak için döner.
Oy oy minik ergen alınmış da vizyon mizyon da bilirmiş 😂 len senin vizyonun ne ki KizlarSoruyor gibi bir sitede kalkıp paragraflarca ahkam kesiyorsun ya takıntılı diyene bak uzun uzadıya yazıyor bir de hep elitmiş aşağılık kompleksin ve çocukluğunda yaşadığın ağır travmalar 50 km öteden belli oluyor ama yine de sen bilirsin şimdi sen ağla bence 😅😅
:D kalite tesadüf değildir s. kılıp atılmış burada zırlıyor.
Evet cümlelerinden kalite akıyor gerçekten abababsh yaa bu kadar kendini deşifre ederek ifşa ederek böyle basit bir sitede ezikliğini konuşturdun çok reddetmişler beğenmemiş ezmişler seni çok belli yazık tedavi gör..
Unutmamıştır
Geri elde etmek mi istiyorsun
Bilmiyorum
Buna karar vermen gerekli
İyimiydi bari