eşim her konuda rahat biri ama konu başka erkekler olunca rahatı bozuluyor yani kıskançlıkları başlıyor üniden arkadaşımla bai başa buluşmuştum ve eve geldiğimde suratı asıktı böyle davranması normal mi? yani neden sadece başkaları
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İyi rahatmis izin veriyor bas basa gorusmene
söz verdiğim için surat asa asa o da
Olsun vermeside bisey
öyle evet
Bu kadar rahatlik bilemedim
Her konuda rahat ama bu konuda değil
Her konuda derken
Giyimime vs karışmaz yani
Paylasimci o zaman senin esin
Her konuda rahat ama erkekler konusunda değil demiştim paylaşımcı nasıl bir şey yani anlamadım
Bu kadar rahatın sonu o
peki
Eşin sana ya hemcinslerine güvenmiyor olabilir , ve şeytana uyacağından korkuyor olabilir
7 yıldır beraberiz ilişkimiz yeni olsa belki haklısın diyebilirdim güven problemi yok aramızda ama hemcinslerine güvenmiyor olabilir anlam veremedim
Böyle bi durum çok yakınımın başımdan geçti sonu kötü bitti o yüzden adama hak veriyorum
Sende ona hak ver
Bilemiyorum artık kendinin de tanıdığı bir arkadaşımla buluştum geçende eve döndüğümde yüzü asıktı keşke baş başa buluşmasaydınız bir kaç ortak arkadaşınız olsaydı falan dedi başkası benden hoşlanır diye mi korkuyor anlamadım
Hak veriyorum zaten ben de kıskanıyorum onu
G. zliden çık bana ist. Msaj at sana o olayi anlatcmm esine hak vereceksin burada uzun s. ürer
Usta çok normal kıskanmasaydı güzel kardeşim olduğundan şüphe ederdim
Kıskanmasına laf etmiyorum zaten ama kıskanç insan her konuda kıskanmaz mı ona anlam veremiyorum giyimime falan hiç karışmaz mesela açık giyinirim ama konu başka bir erkek olunca kıskanıyor
Yeni mi evlendiniz yaşlar kac?
7 yıldır beraberiz ama yeni evliyiz yaslar 27
Yeni yeni mi bu huylarını görmeye başlıyorsun Yani
Hayır evlenmeden önce nasılsa şimdi de aynı yani yeni görmedim önceden de böyleydi
Yenı yenı bu durum rahatsız mı etmeye başladı seni
rahatsız değilim ki sadece neden erkekleri kıskanıp diğer her şeyde rahat olmasını anlayamadığım için sordum
Abartılı giyimin yoktur belki kendini biraz yetersiz görüyordur ve buda kıskançlık olarak yansıtıyor olabilri
evet olabilir
Yani sen kendini bildikten sonra giyim kuşam konusunda çok fazla abartılı olmadıktan sonra bir şey diyemez karışmaz zaten tepkilerinden vs çekinir belki karışsa ama kıskançlık konusunda bir şey yapamıyor olabilir
evet isteyerek yapmaz tabi belki karşı cinsten birisi benden hoşlanır diye korkuyordur yüzük takıp takmamama da önem veriyor bu yüzden
Muhtemelen eşinin yanında biraz daha hoş ve alımlı duruyor olabilirsin ve bunun farkın da olup kıskanabilir
Eşinin kendine güveni olmayabilir mi sence?
Sanmıyorum çok özgüvenli atılgan kendini beğenen biridir
Bak kendini begenmek ile kendine güvenmek ayrı şeyler
özgüvenli dedim işte yani kendine güveniyor
hanım efendi gayet normal
Normal de ne bileyim kıskanç insan her durumda kıskanmaz mı eşim sadece erkeklerden kıskanıyor buna anlam veremedim sadece
belki her zaman kıskanıyordur ama erkekler ile buluşmak en uç olunca göstermiş ve size belli etmiştir... bence daha fazla üzmeyin adamı :) ilişkiyi yıpratır sonuçta.
Yok üzmem zaten :) öyle yakın erkek bir arkadaşım da yok mesafeli arada konuştuğum kişiler bu duruma alıştım aslında 7 yıldır beraberiz ama yıllardır garipserim :D
nice 7 yıllar olsun... mutluluklar.
Teşekkür ederiim :)
nasıl giyiniyorsun
Genelde açık giyinirim ama eşim hiç bir şey demez hatta beğeniyor bile ama konu erkek olunca kıskanmalar başlıyor
garip birisi
biraz öyle evet
seni göndermesi de garip ben olsam göndermem
Yani gönderdi ama surat asa asa ben de ayıp olmasın diye buluştum uzun bir aradan sonra geri dönmüştü buluşmadan sonra eve dönünce surat astı keşke baş başa buluşmasaydınız dedi ve neler yaptığımızı sordu ben de anlamıyorum bazen
ben olsam zorla a olsa göndermezdim
anladım
Kim olsa kıskanır
ama sadece erkekler yani kıskanç insan her durumda kıskanmaz mı
Öyle ama bir erkegin seni becermek için bakması aska
anladım
Seninde etkilenip başkasıyla olursun diye mesepa
güven problemi yok aramızda
Sana belli etmez yani kelimelere bakma
7 yıldır birlikteyiz yeni değil ki
O zaman boş kuruntu yapıyor
olabilir evet