Merhabalar ben 2 yıl önce bı çocuktan hoşlanıyordum onu buldum akrabamdi instgramdan istek attım filan kabul edip geri çıkarmıştı
1 ay önce de snapten istek attı nasıl buldu etti bilmiyorum sonra Facebook a istek attı ama instgramdan atmadı snapten dikkatini çekmeye çalışıyorum tepki vermiyor instgramdan takipçisi yükselip düşüyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sakat bebeğin şimdiden hayırlı olsun
Acikla bi
Akraban seni 🤰🏼 bırakırsa çocuğun sak🐎 olacak
Saadete düzgün gel ya babama da istek atmış 2 yıl önce kimseyi takip etmeeyn çocuk bu yıl istek attı enteresan
Gözü bende mi çabuk söyle
Bunun halasi beni övüyordu çok güzle kızsın maşallah diye
Yani sakat doğacak çocuk hiç problem değil mi :D
Ne alaka çocukla sevgili değilim ki belki o amaçla istek atmadi
O amaçla atsa sen dünden hazırsın :D
Kardeşim ben namuslu kızım zinaya bulasmam çocuk tepki vermiyor test ettim akrabyiz diye istek attı kesin Snapchat adresimi nasıl buldu ona şaşırdım
Bana her şeyi inandırabilirsin ama snapchat kullanan bir kızın namuslu olduğuna inandıramazsın usta
Snapchat i foto çekilmek için kullanıyorum demekki senin elin bugün çocukta sq ya abazik
Derdini anladım senin hadi host köpek baska kıza yaz
Phahahahaha
ya 21 plakani * seninn cahil Mezopotamya lı Türkiye'de cahillere eğitim verilmeli acıyorum sana
Puhahahahahah eşekler senden daha çok ilgimi çekiyor phahahahaha
Bence de esseklere layiksiniz siz tipiniz de yok ya 😌
İnsanın kendi kendine küfür etmesi kadar komik bişi yok ya rezil ediyorsun kendini mal 😅
Puahahahah eşeklerle kendini mukayese etme en azından yük taşıyorlar bir işlevleri var :D
Hayvanlara mi ilsikiye giriyorsun kudurunca ne güzel tam sana layık çok doğru yoldasin devam et böyle
En azından benim gibi namuslu kızlar kurtulur bu mesaj tacizlerinden
Eşek s*ikerim seni s*kmem puahahahaha
Essek de seni sevsin hayrı dokunur sanaa
Arkadan s*iksin verirsin arkadan essege
Puahahahah neyse bir daha yazma bildirim geliyor
popon girsin bildirimler ikile hadii
Aranıyor kanka uzak dur
Aranıyor derken
Anladın sen onu
Kanka 2 yıl sonra nerden bunun aklına geldim peki
Yokluk çekiyor demekki
Yakışıklı erkek değil ona bakarak çok güzel kızım halası da diyordu köyde çok güzel kızsın maşallah diye
Babamın kuzen çocuğu kendisi
İyide ben bunu sormadım umrumda da değil tipi falan ama sen ağır saplantı yapmışsın
Korktum yorumları okur musun bı acayip tırstım
Bana hak vereceksiniz
Şimdi baktım da haklısınız. Konuşmaya ihtiyacın var mı?
Konuşmaya ihtiyacım yok kısa ca yorumunuuz alıp çocuğu takipten cikicam gerçekten cinsellik düşünüyor
Yorumumu yaptım zaten. İyi geceler dilerim
Off seninde amacın farklı ikile hadi sohbete gelmiyorum diye atarlaniyorsun başka uygulamaya git altındaki çocuk için 👋
Sende aşırı özgüven problemi var profesyonel destek alman lazım.
Bence sen istediklerin olmuyor diye ruh hastalıklarına görün kafan bozulmuş karşında 14 Luk velet yok amacini gerçekleştirmezsin herkeste derhal gitmelisin ağır durumun yani senin gibiler dikkat çekemeyince kudurabiliyor kb
Kesinlikle katılıyorum sana çok haklısın şimdi iyi geceler
İn kucağımdan dizim ağrıdı
O niyet olacak kadar çirkin kız değilim aşırı guzel. kizimdir
Sizin gibi çirkin erkeklere egom kapis:)
Bacakların beyaz değildir senin
canım dikkat çekmeye çalışıyor ama kötü yorum üzerinden dikkatim çekilmiyor canım dünyanın en güzel kızıyım senin yorumun * değil 😌
Yaş maks 14 mk
Hadi sg zoruna mı gitti ablası başka yere Yaz
Sevismek
Ne kadar fesat adamsın sevişmek olsa amacı yazardı çoktan sevisilcek kız değilim çok güzel bir kızım 😌
Aferim