Gençler ben mi abartiyorum napmam lazım sizce siz olsanız napardiniz bir yardımcı olun lütfen?

Gençler kısaca anlatacagim ben şimdi dün öğlen vakitlerinde wifi Güçlendirici almak için Türk Telekoma gittim orada benle ilgilenen oranın sahibinden etkilendim hoşlandım neyse işte o bana verdiği guclendiriciyle ilgili sorun oldu ve geri iade etmem gerekti bu yüzden de geri gittim ve durumu anlattım o ise yardımcı oldu yenisini getirmek için numarami falan aldı sonra kendisi caldirdi ben kaydedeyim ararım durumdan haberdar olurum diye sonra ise akşam durumuma yanıt verdi ve öylece konuştuk ettik ama bana önce normal şeyler sordu ve iki normal insan gibi konuştuk ama daha sonra ise , bana adımı bile sormadı ben ona sorduğum halde sormadı hoşlandığını söylüyor ama hoşlandığı kişinin adını sormuyor üstelik ben ona sorduğum halde nezaketen de olsa sorması lazım bence bir de benim fotoğrafımı suyumu buyumu istemeyi sormayı biliyor ediyor ama adımı sormamasi tuhaf değil mi nedenini sorunca ise işte bugün disim için ameliyat implant falan geçirdim sancidan ağrıdan aklıma gelmedi bir de senin güzelliğini görünce aklim sana gitti diyor tek ama bana öyle gelmiyor napacam bilmiyorum kafam karışık ben mi abartıyorum çocukluk yapıyorum lütfen yardımcı olun 🙏
Gençler ben mi abartiyorum napmam lazım sizce siz olsanız napardiniz bir yardımcı olun lütfen?