Gençler kısaca anlatacagim ben şimdi dün öğlen vakitlerinde wifi Güçlendirici almak için Türk Telekoma gittim orada benle ilgilenen oranın sahibinden etkilendim hoşlandım neyse işte o bana verdiği guclendiriciyle ilgili sorun oldu ve geri iade etmem gerekti bu yüzden de geri gittim ve durumu anlattım o ise yardımcı oldu yenisini getirmek için numarami falan aldı sonra kendisi caldirdi ben kaydedeyim ararım durumdan haberdar olurum diye sonra ise akşam durumuma yanıt verdi ve öylece konuştuk ettik ama bana önce normal şeyler sordu ve iki normal insan gibi konuştuk ama daha sonra ise , bana adımı bile sormadı ben ona sorduğum halde sormadı hoşlandığını söylüyor ama hoşlandığı kişinin adını sormuyor üstelik ben ona sorduğum halde nezaketen de olsa sorması lazım bence bir de benim fotoğrafımı suyumu buyumu istemeyi sormayı biliyor ediyor ama adımı sormamasi tuhaf değil mi nedenini sorunca ise işte bugün disim için ameliyat implant falan geçirdim sancidan ağrıdan aklıma gelmedi bir de senin güzelliğini görünce aklim sana gitti diyor tek ama bana öyle gelmiyor napacam bilmiyorum kafam karışık ben mi abartıyorum çocukluk yapıyorum lütfen yardımcı olun 🙏
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
evli ve abaza olma ihtimali cok yüksek. daha ilk günden fotoğraf istemek ne awk. cok mu arıyorsunuz bunları
Kardeşim çok arasam gelip burada dert yanmam ve ayrıca zaten yapmam gerekeni biliyorum burada bunu anlatmamin nedeni bir şeyler paylaşıp rahatlamamdi ama hata etmişim insanın kimsesi olmayıp saçma sapan uygulamalara kaninca böyle oluyor sen de haklisin
iyi de bana neden kızıyorsun simdi. ben seni eleştirmedim ki. adamın potansiyelinden bahsettim.
Yazdığına bak çok mu arıyorsunuz bunları diyorsun sen karşına gelen insanın bile hemen değil belkii yıllar sonra ne bok olduğunu anlarsın ama kurduğun cümleye bak çok saçma.
yav arkadasım o kalıplaşmış bir cümle nesine takıldın. ben sana gidip özellikle bu adamı mı sectin demek istemedim ki. allah allah :D gece gece kendimi kötü hissettirme bana lütfen. eleştirdiğim falan yok seni sözlerim tamamen adam odaklı. çok mu arıyorsunuz bunları derken gele gele buna mı denk geldiniz anlamında kullandım.
Sen o anlamda demiş olabilirsin ama o cümleden o karşı taraf için o anlam çıkmıyor ve hala da sizle aynı fikirde değilim ama neyse hayırlı geceler size
peki yanlış cümle der özür dileyerekten. hayatta başarılar diler yoluma bakarım
Olabilir sormayabilir büyütülecek bişey olduğunu düşünmüyorum önemli olan ilgilenmesi
O kadar yorum içinden farklı düşünen sizsiniz ben neye inanicam napicam bilmiyorum artık
Diğer yorumlara bakmadım valla teşekkür aklıma gelen bu çünkü seninle ilgilenmese neden yazsın bende isim sorma ve akılda tutma özürlüyümdür
Tabi orası öyle de ama insanlar her ilgilendigiyle her zaman masum dusunemiyor ama tamam hani tabi ki günün yogunlugundan veya olan rahatsizliktan vs aklına gelmemiş olabilir ama ben ona sorduğumda onun da nezaketen de olsa sorması gerekti bence sadece tek derdi beni görmekti başka bir şeyi umursamiyordu ama insan hoşlandığı kişiyle tek görüntüsünü merak etmez onla ilgili her şeyi de merak eder bence 🥺bilmiyorum napicam kafam çok karışık:/(
Evet haklısın sanki amacı takılmak gibi o düşüncede olana ciddi şeyler düşünülemez takılmayı da istemiyorsanız çoğu insan takılma peşinde
Öyle maalesef neyse teşekkür ederim iyi geceler size.:)(
Ben teşekkür ederim hoş sohbetin için ii geceler
Demek ki WiFi güçlendirici işe yaramış
Espri yaptı arkadaş gülelim bari
Gerçekler :)
Haha kendi gerçeğinden bahsettin herhalde 😂
Tamam tamam keyfine bak
Adam abaza nasil anlamiyorsunu?
Aslında anlıyorum ama hani içinde karışık hisler olur ya aslında o karışık hisler beni uyarıyor ve bir de konuşacak insan da yok burada derdimi paylaşıp rahatlamaya çalışıyorum yoksa biliyorum öyle hissediyorum bende yoksa düzgün biri olsa hislerim karışık olmaz ki zaten of of of off🥺
Sende hoşlanti var ama adam katiksiz abaza. Direkt uzaklas engelle. Hata edersin
Haklısın öyle yaptım zaten hislerim hiç bir zaman yanıltmadı yine hislerimi dinleyeceğim teşekkür ederim yine de en azından siz diğerleri gibi yargilamadiniz dinlediniz sağ olun
Yok neden yargılayayim ama uzulecegin yuzde 100 belli yani
Kalbimi kırdın insan bir iyi geceler der konuşcaz bunu ben boşuna yazmadım sana duygularımı yıkamazsın öyle sandığın gibi basit değil konuscaz bunu tripkolik çok öptüm tatlı uykular ❤️💋🥰
( konuşmayı kestiğim halde bana aynı bunu yazdı böyle yazınca insan kanmak istiyor ama bir tarafım engelliyor samimi değil diyor neye inanacağımi bilmiyorum artik:/)
Geri adim atiyor sirinlik pesinde kanma
Öyle değil mi ahhh
Niyeti belli kaç
Niyeti belli çünkü benden sürekli fotoğraf istemesi ama adımı sormamasi önemli şeyleri onemsememesj tek derdi güzellik olmasından dolayı değil mi yani anlattiklarimdan sizde mi bunu cikardiniz
Herzaman boyle hemen bağlanirmisiniz
Ya lütfen yorum yaparken diğer yorumları da okusaniz ben baglanmadim sadece içimi rahatlamak istedim bir tavsiye bir dertleşmek için yazdım zaten adamı engelledim ki, hem anladım bir daha bu uygulamada bir şey sormamam gerektiğini herkes elestirmis siz de dahil sağ olun ne diyeyim ki
Yorumlari okudum da sizde kendinizi kaptirmiş gibi lanse etmiş oldunuz biraz kusura bakmayin kirdiysak affola
Verince anlarsin
Çok şükür ben uzun iliskilerimde bile edebimi namusumu korudum ama umarım sen kalpsizlikten ve on yargindan kurtulursun iyi geceler.
Sizede
Gidişat güzel
Saflık başa bela
Saf olsam icimdeki sesi dinlemiyor olurdum ama saf değil de salağım ki buraya gelip dert yanıyorum ben bunu buraya yazdığımda adamı çoktan engelledim zaten rahat ol on yargini yık güzel kardeşim
Sen başından geçeni yazdın bende fikrimi soyledim ilk görüşte aşkmış meskmis palavra sıkan çok insanlar kötü on yargı değil bendeki senin engellediğini bilemem dikkat et diye dedim insan kaç senelik arkadaşını zor tanıyor iki 1 2 saatte gördüğünü konuştuğunu nasıl anlasın kimseye güven kalmadı o yüzden şahsen ben güvenemiyorum
Aşığım demedi hoşlandığını dedi ki ben zaten içime sinmedigi için ve dertlesecek bir tane insan olmadığı için buraya yazmak istedim sadece hepsi bu
Hem benim hislerim öyle bir şey ki beni uyariyorlar biri düzgün değilse içim huzursuz oluyor ve o kişiyle arama mesafe koyuyorum ya da bağlantıyı kesiyorum ki buraya gelip bunu yazdığımda da adamı engelledim zaten sadece ben biraz moral almak istedim konuşacak insan olmayınca ama herkes o kadar asagilayici on yargılı yorumlar atmış ki demek ki böyle uygulamalar da boş boşuna yapılmış hiçbir yararı yok neyse kardeşim ben anladım sizi haklısınız iyi geceler size
Kırdıysam kusura bakma özür dilerim bayanları kullanan erkekleri sevmiyorum o kadar öyle muhabbetler dönüyor ki uzaklaşmak zorunda kalıyorum erkek olduğuna utandıran cins insanlar var art niyetim yoktu
Yok estağfurullah siz en azından diğerleri gibi kırıcı konusmadiniz ben biraz doluyum fazla cikistiysam siz kusura bakmayın ve dediğinizde ne yazık ki çok haklısınız devir çok kötü artık maalesef:/
Var herkesin bir derdi Allah can sağlığı versin gerisi gelip geçiyor kendini ne kadar üzersen üz hiç bir şeye değmez bir daha gelmiyoruz dünyaya ben de çok sıkıntılar var yenisi eklenince eskiler unutuluyor
Amin inşallah çok haklısın ben alışkınım yikilmiyorum artık buna şükür nefes alıyorsam bir şeyler düzelebilir diyorum kendime. Teşekkür ederim inşallah Rabbimde senin hakkında hayırlısını verir güzel insan hayırlı geceler sağlıcakla kal hep.🙏
Sağol teşekkür ederim hayırlı geceler 👋