Aile & Toplum 1 ay Gençler nabersiniz ya? birsorubil Xper 3 Takip Et FacebookTwitter 02 😂😂 sorum kaldırıldı tekrar sorayım dedim iyimser olmakta suç gerçekten Güncellemeler: Takip Et 02 Paylaş FacebookTwitter Gençler nabersiniz ya? 191 Görüşünü yaz
theemavi | Aile & Toplum konusunda 360 görüş paylaştı. Yoda 1 ay genelde soruları kaldırıyorlar ne olur yani kaldırmasalar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
FakDıSistım | Aile & Toplum konusunda 978 görüş paylaştı. Guru 1 ay Ne sormuştun ki tatlım? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Nabersiniz demiştim yine o kalktı bu kaldı FakDıSistım 1 ay idare ediyoz tatlım ya. FakDıSistım 1 ay senden naber Hepsini Göster Daha Az Göster birsorubil 1 ay Bende iyi ❤️ FakDıSistım 1 ay kalp mı attın yerim seni
Black_Desire | Aile & Toplum konusunda 606 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Vay terbiyesizler 🤣🤣 Nasıl yaparlar Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Deli olacağım 😂 Black_Desire 1 ay 🤣🤣 Bu saatte ayakta olduğuna göre çokta akıllı sayılmazsın 🤣 zaten delisin birsorubil 1 ay Sabah uyuyorum ben ya Hepsini Göster Daha Az Göster Black_Desire 1 ay 🤣 Bildiğin tembel miskinin tekiyim diyosun birsorubil 1 ay Evettt Black_Desire 1 ay 🤣 Süper en güzeli çalışkan insanlar kötü olur birsorubil 1 ay Hızlı yaşayan erken ölür zaten bak kaplumbağaya bir geçim derdi yok yıllardır yaşıyor bende öyle olcam Black_Desire 1 ay 🤣 Kazık çakarsın 80 den sonra yaşasan ne olur birsorubil 1 ay He yok ya 60 da öleyim yeter Black_Desire 1 ay 60 erken ya ne acelen var genç sayılır 😀
ElCuco | Aile & Toplum konusunda 595 görüş paylaştı. Yoda 1 ay meemeni... aman şey seni gördük iyi olduk Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay İyi ol diye açtım
SenacCc | Aile & Toplum konusunda 473 görüş paylaştı. Guru 1 ay Eh diyelim yani şükür Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Bende😂
yalnız_adam-25 | Aile & Toplum konusunda 313 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Film izliyorum gel beraber olsun Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Teşekkürler ♥️ yalnız_adam-25 1 ay Olmaz mi?
HsynBkr | Aile & Toplum konusunda 261 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay Ne sordun da kaldırıldı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Aynısını sordum HsynBkr 1 ay Niye ki acaba
MimariuS2 | Aile & Toplum konusunda 1,6b görüş paylaştı. Master 1 ay Kalkan tek şey soru değil : P Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi birsorubil 1 ay Karakterin mi? MimariuS2 1 ay O kalkmaz. Tahminlerin çok kötü :A birsorubil 1 ay Aa doğru yoksa kalkmaz Hepsini Göster Daha Az Göster MimariuS2 1 ay G. tün olmasın o. birsorubil 1 ay O hiç inmiyor ki kalksın MimariuS2 1 ay İlk görüşte ki cümle boşuna yazılmamış o zaman 😀 birsorubil 1 ay Görünen şeyleri yazma o zaman MimariuS2 1 ay Sen görüyor olabilirsin ama ben görmedim daha :F
kalbindesakli91 | Aile & Toplum konusunda 69 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Neden suç:) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Barış_LonelyForever | Aile & Toplum konusunda 4,1b görüş paylaştı. Master 1 ay Müzik dinliyorum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Bana da öner Barış_LonelyForever 1 ay It Ain't Me · Kygo · Selena GomezWe Don't Talk Anymore Selena GomezThere's Nothing Holdin' Me Back · Shawn Mendes birsorubil 1 ay Türkçe konuş bebim ya Hepsini Göster Daha Az Göster Barış_LonelyForever 1 ay Şarkı ismi onlar bebim hiç mi bilmiyorsun şarkı isimlerini? birsorubil 1 ay Şaka yapıyorum ya ben Türksanat dinliyorum ondan dedim Barış_LonelyForever 1 ay Bende şaka yaptım sorun yok :)) birsorubil 1 ay Tamam kavga yok
zzzaaafffeeerrr | Aile & Toplum konusunda 484 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Sorun neydi kanka Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Aynı soruydu 😂 zzzaaafffeeerrr 1 ay Biraz yaratıcı ol ama bu ne ya birsorubil 1 ay Ee çok bunaldım ne yapam Hepsini Göster Daha Az Göster zzzaaafffeeerrr 1 ay Bende bunalıyorum
Severance | Aile & Toplum konusunda 88 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Yaşlandık Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Gerçekten öyle
GECE__KUŞU | Aile & Toplum konusunda 269 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay İyi aslanım Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Bende iyiyim koç GECE__KUŞU 1 ay Ne yapıyorsun paşam birsorubil 1 ay Hadi bana izleyecek bir şey öner sende güzel şeyler var gibi hissettim Hepsini Göster Daha Az Göster GECE__KUŞU 1 ay Konusu ne olsun birsorubil 1 ay Aşk hariç her şey GECE__KUŞU 1 ay Constantine GECE__KUŞU 1 ay Güzel bir filim gibi birsorubil 1 ay O ne İstanbul'un kuruluşu mu 😂 GECE__KUŞU 1 ay Al işte birsorubil 1 ay Hahahahahah GECE__KUŞU 1 ay İzle izle şeytanlı falan
Boavistaa | Aile & Toplum konusunda 723 görüş paylaştı. Guru 1 ay İyidir senden naber Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay İyiiii Boavistaa 1 ay Güsel
HoşafAğızlı | Aile & Toplum konusunda 3,3b görüş paylaştı. Master 1 ay İyiyik hoj pp Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay Bende iyiyik HoşafAğızlı 1 ay Kimle iyisin birsorubil 1 ay Kendimle Hepsini Göster Daha Az Göster HoşafAğızlı 1 ay Ben yeni farkettim sadece sozde iyiyim galiba nasil başariyosun bunu birsorubil 1 ay Tatlım bende sözde iyiyim jdhdjdh HoşafAğızlı 1 ay Haydaa ozaman birbirimizi kandırmayalım hiç iyi degiliz 😂 acıyı neşemizde saklıyoruz birsorubil 1 ay 😂olsun be HoşafAğızlı 1 ay Olmasın bence yoruyor artıkk
sosaalvarez Xper 5 1 ay İyi sen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum birsorubil 1 ay İyiiiii sosaalvarez 1 ay Sorum
BulgariaaBoyy | Aile & Toplum konusunda 66 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay İi sen Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
119genelde soruları kaldırıyorlar ne olur yani kaldırmasalar
Sohbet edecek birini ariyorum
Ne sormuştun ki tatlım?
Nabersiniz demiştim yine o kalktı bu kaldı
idare ediyoz tatlım ya.
senden naber
Bende iyi ❤️
kalp mı attın yerim seni
Vay terbiyesizler 🤣🤣 Nasıl yaparlar
Deli olacağım 😂
🤣🤣 Bu saatte ayakta olduğuna göre çokta akıllı sayılmazsın 🤣 zaten delisin
Sabah uyuyorum ben ya
🤣 Bildiğin tembel miskinin tekiyim diyosun
Evettt
🤣 Süper en güzeli çalışkan insanlar kötü olur
Hızlı yaşayan erken ölür zaten bak kaplumbağaya bir geçim derdi yok yıllardır yaşıyor bende öyle olcam
🤣 Kazık çakarsın 80 den sonra yaşasan ne olur
He yok ya 60 da öleyim yeter
60 erken ya ne acelen var genç sayılır 😀
meemeni... aman şey seni gördük iyi olduk
İyi ol diye açtım
Eh diyelim yani şükür
Bende😂
Film izliyorum gel beraber olsun
Teşekkürler ♥️
Olmaz mi?
Ne sordun da kaldırıldı
Aynısını sordum
Niye ki acaba
Kalkan tek şey soru değil : P
Karakterin mi?
O kalkmaz. Tahminlerin çok kötü :A
Aa doğru yoksa kalkmaz
G. tün olmasın o.
O hiç inmiyor ki kalksın
İlk görüşte ki cümle boşuna yazılmamış o zaman 😀
Görünen şeyleri yazma o zaman
Sen görüyor olabilirsin ama ben görmedim daha :F
Neden suç:)
Müzik dinliyorum
Bana da öner
It Ain't Me · Kygo · Selena Gomez
We Don't Talk Anymore Selena Gomez
There's Nothing Holdin' Me Back · Shawn Mendes
Türkçe konuş bebim ya
Şarkı ismi onlar bebim hiç mi bilmiyorsun şarkı isimlerini?
Şaka yapıyorum ya ben Türksanat dinliyorum ondan dedim
Bende şaka yaptım sorun yok :))
Tamam kavga yok
Sorun neydi kanka
Aynı soruydu 😂
Biraz yaratıcı ol ama bu ne ya
Ee çok bunaldım ne yapam
Bende bunalıyorum
Yaşlandık
Gerçekten öyle
İyi aslanım
Bende iyiyim koç
Ne yapıyorsun paşam
Hadi bana izleyecek bir şey öner sende güzel şeyler var gibi hissettim
Konusu ne olsun
Aşk hariç her şey
Constantine
Güzel bir filim gibi
O ne İstanbul'un kuruluşu mu 😂
Al işte
Hahahahahah
İzle izle şeytanlı falan
Neymiş soru özelsen gel
İyidir senden naber
İyiiii
Güsel
İyiyik hoj pp
Bende iyiyik
Kimle iyisin
Kendimle
Ben yeni farkettim sadece sozde iyiyim galiba nasil başariyosun bunu
Tatlım bende sözde iyiyim jdhdjdh
Haydaa ozaman birbirimizi kandırmayalım hiç iyi degiliz 😂 acıyı neşemizde saklıyoruz
😂olsun be
Olmasın bence yoruyor artıkk
İyi sen
İyiiiii
Sorum
Iyiyim
İi sen