Sorunlu kim ben miyim?

ilk olarak beni yanlış anlamayın derdimi açmaya geldim 18 yaşımdayım ve ailem ile aram pek iyi değil sevgi ve ilgi bakımından annemin babamın arasında ki aşka bile inanmıyorken hep bana gelen kişilerden kaçtım neden diyeceksiniz çünkü hepsi cinsel içerikli nedenlerden dolayı beni beğendiklerinden dolayı geldiler öylede devam edicek ego kasmıyorum gerçekten güzel bir kızım herkes tarafından dile de getiriliyor beyaz tenliyim çekici bir yüzüm var estetikli gibi burnum dudaklarım enerjimde o şekilde fakat siyah giyinen ve biraz soğuk duran biriyim dışarıda feminen tarzda ve kapalıyım erkekler sadece bakmak ve beni incelemekle kalıyorlar fakat çevreme bakınca cidden o kadar da güzel olmayan sıfır muhabbeti olan onlarca kız açık kapalı fark etmez taş gibi sevgilileri var kıskanmıyorum Allah ayırmasın kimseyi sevdiğinden fakat insanın için buruk oluyor bunun nedeni nedir hem aileden hem çevreden kızlarda o şekilde benle arkadaşlık kurmuyorlar ben olunca bi omuzları kalkıyor ezmeye çalışıyorlar ve ben balık burcuyum kırılganım üzülüyorum sevilmememin sebebi ne ben miyim

Sorunlu kim ben miyim?