Sizce sorun kimde niśanlımda mi bende mi?

Şimdi biz 3 aydır nişanlıyız uzak mesafe den dolayı hiç görüşemiyoruz sadece telefondan konuşarak geçiyor günümüz.
Ben verdiğim ilginin karşılığını hiç aldığımı düşünmuyorum.!
Hele bu aralar çok değiştiğini düşünüyorum çünkü eskiden çok arar çok konuşurdu ben aramasam bişeyin mi var falan derdi ama şimdi
Son 2 haftadır baya farklı aramıyor hiç neden hiç aramıyorsun diyince de sende aramıyorsun diyor bende arıynca açmıyor ya da birazdan arıycam diyo ama sonra ig de active olduğunu görüyorum🙂dün sabah günaydın yazdı akşama kadar hiç konusmadı bi mesaj dahi atmadı bende sat 00:00 olunca iyi geceler yazdım 10 dk sonra cevap verdi ve iyi geceler seni çok seviyorum dedi.. bende geç cevap verdiği için çok sinirlendim ve ben o mesajları sen bi saat sonra bak diye atmıyorum diye çıkıştım ama tam 20 dk geçti hala bakmadı ben silince silmelere doyamadın dedi sonra da arıyım mı yazdı ara ben yatıcam dedim... Ama işte bu gün dedim belki sorun bendedir diye bi farklılık yapıyım dedim günaydın herşeyim falan dedim cevap verdi ondan sonra 19:00 gibi iki defa aradım acmadı dedim sorun yok ondan sonra tam 40 dk sonra döndu ve arıyım mı dedi ara dedim bişey yok gibi davrandım biz tam 40 dk konuştuk ama sözde🙂10 benle konuştu hep gelen aramalara cevap verdi ve beni beklemeye aldı ondan sonra arkadaşlarla çıkıcam dedi tm dedim!!! 😤Ondan sonra biraz önce 02:00 gibi geldi tam konuşalım derken gene geç cevap vermeye başladı ondan sonra ben böyle olmuyor dedim (bana) ayrı vakit ayırmak zorunda olduğunu söyledim ve bana ayırdığı vakti kimseyi katmiycak sadece (ben ve o ) işte anlatım Altan almaya calıştığımı falan filan benim yazdığım biti ve hepsini okursan sevinirim iyi geceler yazdım bekle! yazdı ondan sonra gene bi konuşma atı ablası arıyormuş🥲ondan dolayı çabuk dönemiyormuş ben dedim ki ben seni gün boyu aramayıp mesaj atmayıp bekliyorum ki işin bitsin konuşurken okadar beklemiyim gece konuşalım sen geçe bile bana ayırıcak vakti yok saat olmuş
Daha fazla yazamıyorum 🥲yetmiyor
Sizce sorun kimde niśanlımda mi bende mi?