Günaydın herkeslere, eski sevgilimle ayrılalı 5 ay oldu onu sevmiyorum ama nedense halen kıskanıyorum onu.. sebebi nedir veya bu hissiyattan nasıl kurtula bilirim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
başkasını bulunca geçer
aşırı sahiplenme yaşamışsın zamanında
O zaman ondan ola bilir fazlasıyla sahiplendim hatta yani öyle böyle değil
evet maalesef
Baska biri olmadiği için ve gelip kafani karistirdiği için insan bosluktayken biseye kafa yormasi gerekiyo seninkide o olmus
Yani normal demi abartmıyorum😂
Normal tabiki stalk yapmazsan konusmazsan hayatina biride girerse aklina bile gelmez
Öyleydi bi ara stalk vs bıraktım sonra tekrar gelince barışmak için yine başladı
Gelip kafani karistirdiği için oluyo zaten kıskanmadan cok belirsizlik ve acaba olsa nolur sorusu bunlar
Sanırım evet haklısınız
Yeni virine şans ver
Yaş kaç ilk iliskinmi
Verdin mi ona
Bağ oluştu tabi verince
Şans verecek kadar adam olmuyorlar maalesef 😒, yaş 22 ve ilk ilişkim sanal üzeri olmayan🤦🏻♀️
Bence biraz sende egleeyi hak ediyorsun gençsin keyfine bak prezervatifi ihmal etme
Yuh tövbe estağfurillah herşeye cinselleğe bağlamayan Allah aşkına ya.
Ruhun olmuş senin ya
Kilolu sundegil mi
Ruhumun ölmesi derken ha yani insan namsunu korumaya çalışırken ruh ölmüş mu oluyor😂, sanırım senin çocukların vs olursa ya da varsa çok normal karşılarsın cinsel aktivite yapmalarına🥲
Evet senin gibi olacaklarına
Benim gibisine kurban ol sen :)
Şişko sevişmeyi bilmeyen birini ne yapayim
Belki şişkoyum veya değilimdir ama şunu söyleyim bir erkeğin altına yatacak kadar da basit değilim annen gibi 😘 sırf aile üyelerin herkesin altında yatıyor diye buraya yorum yapan kızları öyle sanma olur mu canım benim
Yok metak etme sen farklısın o yüzden yazıyorum uyan artık senden buli bok olmaz
Ya bi defol annenden çok bok olduda noldu seni sıçtı😂
Lafı yeyince iğrenç oluyor 😂😂😂😂
Cevap verecegine niye şikayet ediyorsun
Ne rapor edicem çoluk çocukla uğraşamam
Bunlar hep fazla masterbasyon oluyor
İyi olmasını istemiyosun ondan öyle hissediyosun ama herkes ettini bulur merak etme omla iliglenmeyi kes
Aslında evet öyle, bana yaşatığının aynısını yaşanmasını istiyorum ama sürekli başka kızlara farklı davrandığını görünce zoruma gidiyor ve sürekli kavga ediyorum onunla bu sebeplerden ama yazmayacam artık
Ay yazıp kendini düşürme kavga bile olsa yazma o kızlara daha fazla saygı duyuyo demek sanki evlenceklrr salla gitsin
Haklısın kız😂
şans şans
Ne şansı
bnde oyleyim
Önemsediğin için oluyor, önemseme.
İşte aslında önce yoktu birden kendi hayatıma tekrar geldi barışmak için bende barışmayınca halen kıskandığımı farkettim