Nolur tavsiye verin çok stresliyim?

Şimdi arkadaşlar anlatıyorum. Annemin kuzeni var amcasının oğlu ve ben tanımıyordum (aynı ortamlarda denk geldik ama muhabbetimiz olmadı) yaşlarımız yakın ve çocuk işini gücünü her şeyini kurdu sadece evliliği kaldı ve beni görüp beğendi bana mesaj attı beni tanımak ve evlenmek istediğini söyledi. Gayet de hoş biri ve tam istediğim gibi. 2 gündür onunla sohbet ediyorum ve gerçekten kanım çok ısındı ona. Bugüne kadar birçok kişi çıktı karşıma ama hiç böyle bi his olmamıştı içimde. Gerçekten bununla bir hayat kurmak istiyorum tabi tanışma aşamasındayız. Ama bir sorunum var. Sorun şu ki annemle ben çok zıttız ve gerçekten karakterlerimiz aşırı farklı. Annem zengin burnu havada egolu havalı tipleri züppe tipleri beğeniyor, ben kendi halinde aile ortamı samimi şımarık olmayan egolu olmayan efendi onunla her şey yapabileceğim çocukları seviyorum. Atıyorum canım sıkılırsa gel parkta kola çekirdek yapalım derim ama annemin istediği tiplere bunu söylesem benle dalga geçerler ben bu tür şeyleri seviyorum ama annem böyle sanki kraliyet ailesinden gelmiş gibi tipleri seviyor hiç benlik değil. Bu çocuk bana yazınca anneme söyledim ve çıldırdı. Yok istemiyorum ben daha farklı birini hayal etmiştim diyor bi de ailesi köyde oturuyor ama çocuk şehir dışında evlenirsek şehir dışında olacaz. Yok işte ben amcamla dünür olmam niye böyle sıradan bir kızsın gözün yükseklerde değil falan diyor. Kısacası ailem istemiyor onlar farklı şeyler hayal ediyorlar ama onları dinlersem mutsuz bir evlilik yaparım diye düşünüyorum. Bu çocukla gerçekten ilerlemek istiyorum. Ne yapıcam şimdi?
Nolur tavsiye verin çok stresliyim?