Nişanlım bana bunları yaptı?

Merhabalar canımı sıkan bir olay var nişanlımla evlenmek üzere nikah işlemleri başlattık bugün sonuç çıktı fakat onun sonucunda kansızlık çıktı önemli bir şey değil fakat nolur olmaz diye sevk ettiler başka şehire direk gittik o kadar yolu doktor kabul etmedi orada boşa gittik onca yolu ve memlekete döndük dönerken tartıştık sus dedi susmadım arabayı hızlı kullandı sinirlendim ona laf ettim sus uzatma kes sesini dedi bende sinirden ağladım ağladığımı görünce sus dedim sana sus diye bağırdı arabanın içinde ki her şeye yumruk attı (dikiz aynası, ön göz kırıldı) benim arkadan saçımı çekti eline kavradı sus diyorum sana diye bana bağırdı sonra birden bitti istemiyorum seni defol git diye küfürler etti ilişkimizi bitirdi ben yalvardım bundan bitirilir mi sırf ağladım susmadım diye bir kadın olarak çok zoruma gitti ama hala yalvardım arabadan kovdu inmedim konuşmaya çalıştım nişanı attı sonra inerken bitmedi görüşürüz dedi ve o saatten beri beni hiçbir şey olmamış gibi arıyor yazıyor canı sıkkın şekilde hala susuyorum böyle birisi değildi ne yapacağımı bilmiyorum aramızda saygı vardı soğumak istemiyorum soğursam bir daha benim adımı bile duyamaz çünkü kendimi biliyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun?

Nişanlım bana bunları yaptı?