Hiç tanımadığın birisi karşına geçip; “Seni seviyorum” dese, tepkin ne olurdu? Ne derdin?

Hiç tanımadığın birisi karşına geçip; “Seni seviyorum” dese, tepkin ne olurdu? Ne derdin?

Kimse o kelimeyi kolay kolay söyleyemez ya ciddidir ve durustçe direkt söylemeyi tercih etmiştir ya da yalancıdır. (duygu yoksa rahatça söyleyebilirsin nasıl olsa anlam ifade etmiyordur). Bu durum kişinin ilerleyen davranışına ve söylediklerine bağlıdır
ciddiye almam. gerçekten tanıyıp en başta bile seni seviyorum aşığım gibi sözleri de hiç kaale almamak lazımmış zamanla anlıyor insan.. cok çabuk seven çok çabuk bu Kelimeleri kullanan insanlar en ufak hir durumda da cok çabuk kaçan arkasina bakmayan bencil egoist insanlar oluyorlar. maalesef
Oldu.
Yıllarca da dedi ve kimliğini bir türlü öğrenemedim.
Önce sövüp sayıp aşağıladım. Sonra dinledim aşkını. Sonra yine aşağılayıp ezdim. Aşkı aşağılamak hoşuma gidiyor. Bir de kimliğini bilmiyorsam. G. zekalı işte. Aşağılandıkça daha çok sevdiğini söyledi.
Yani Güzel Bir Kız bunu Söylese Orada Afedersiniz Mal Gibi Kalırdım 😅😂 Çok Etkiler çünkü böyle söz Tabi mal gibi derken öyle hiçbir şey demeden uzun durmam Birazcık düşünürüm eğer ki Sevgilim sevdiğim yoksa Olur tanışalım derim
Cevap
27Cevap
Tanımadığım birinin benimle konuşmasına müsaade etmem. Velhasıl bir şekilde söyledi duymamazlıktan gelirim ve uzaklaşırım.
Teşekkürler, bende beni seviyorum 😌 derim
Teşekkür eder tanışırım bakalım kimmiş
İnanmazdım
"Sen beni tanıyor musun da sevdin, sevmen için önce yaşaman, şahit olman gerekir. Beni tanımadan sevmen, sadece dış görünüşüme aldanman olur" derdim.
Bir insan bir insanı tanımadan, yaşamadan sevemez.
Dişi mi erkek mi, erkekse farklı dişiyse farklı olur cevabım
O zaman " elini yüzüne yıka geçer" derim. Böhühütt
Kendisini hiç tanımadığım için sanırım birkaç saniye öylece durup ona bakarım, sonrasında ise tebessüm ederim kim olduğunu sorarım. İlgimi çekmezse teşekkür eder yanından ayrılırım
Ben de seni seviyorum 😄 yaradanı yaradandan ötürü) şaka bir yana tepki vermezdim sanırım sadece sakin bir dille güzel bir üslupla konuşurdum ne yapayım başka
Tanımadığım birisi bunu neden söylesin ki bana? Ya şaka yapıyordur ya da başka birine benzetiyordur derim
İyi ya da kötü bir şey hissetmem çoğu nsan seni seviyorum o kadar kolay söyleyebiliyor ki keşke o duyguyu hissedebilse
Tr gibi bir yerde de yabancı birinin bu dediğine karşılık verilmez her çeşit insan var, uzaklaşırım kaale almam.
Bu başıma gelmişti. En sevdiğim renk ne dedim durdu baktı öyle.
Seni seviyorum lafını basitleştirmemek lazım.
Ben de seni seviyorum derim , belki de bana söylerken aslında kendisine söylenme ihtiyacı hissetmiştir diye düşünürüm
Bir erkek veya kadın bu söz için mücadele etmeli, bedava kimseye seni seviyorum yok. Ucuz sözün ömrü az olur.
Kovardım. Daha merhabamız bile yok ama gelmiş bana aşkını ilan ediyorsa sevdiği kişi ben değilimdir. O kendi kafasında kurduğu hayali seviyordur
E*kekler bunu zaten hunharca söylüyor. Beni hayatında ilk defa görmüş, seni seviyorum diyor davar adasdjajaj
Ne sen söyledin ne de ben duymuş oldum. Böyle bır konuşmayı yok sayıyorum der giderdim :)
Bi şeyler dikkatini çekmiş demek ki hoşuma gittiyse şans verebilirdim
"Üzgünüm, duygularınızın karşılığı bende yok." Derdim.
Tanımadığın birini seviyor olman inandırıcı değil derim.
Hiç tanımadığını birini bir insan nasıl sevebilir? Bir arkadaşlık filan olmuştur illa ki.
Teşekkür ederim, seni seviyorum diyecek kadar sevdiyse tanışmak isterim geri çevirmek olmaz.
Seeeeeev bende karşılığı olmadıktan sonra sevsen ne yazar ki derdim?
Hmm tuhaf.. yani yaşadım gibi bir konu.. Yani kim tanıdıklarını sever ki
Teşekkürler, ben bir de başka dolandırıcılara bakayım..
İnandırıcı olmaz yani inandırıcı olmadığını söylerim
Tanımadığım birinden bu sözü duymak hiçbir etki yaratmaz ben de.
O yüzden umursamam.
Bende beni seviyorum der geçerim 😂 Keyifli geceler..
Haftada iki defa DM den sôylüyorlar tanımadığım insanlar 😂😂
Nasıl anladın sevdiğini beni ne kadar tanıyorsun? Derim.
Teşekkür edip kibarca geri çeviririm aşk manasında ise. Diğer türlü tebessüm ederdim
Açık konuşayim çok yakisikli ve zengin ise bir şans veriridim tanimak isterdim
Bir senj sevemez duygusal olarak tanimadiğin birini sevemezsin bu imkansız disini begenmistir sevdinj saniyodur ikincisi git bi kahve ic yinede ne guzel gelmis soylemis iste
Başları tarafından işlendiğimi düşünürdüm. Belki sadece beni denemek için yapıyor. Ya da kamera şakası falan
İnanın zerre kadar etkilenmem. Zira ilk söylenecek söz bu değil. Belki de artık yaşımızın ileri olması ile böyle bir düşünce oluştu.
Tanımadan nasıl seviyon ya demiştim alhdkwhdkjwkshsj
Nasil dedigine bagli ciddi soylemise benziyorsa bi tipine bakarim jdhdhdh
Ne kadar taniyon ki seviyorsun derdim
Ben de olsam ben de çiçekleri severm
Gerı cevırırdım hıc tanımıyorsam
İnanmaz yoluma bakardım
Diyemez
Ben de bende beni çok seviyorum derim...
Şans verebilirdim belki
Deli herhalde derim gülüp geçerim
Beni sevmeyen ölsün derdim
Buna düşen de kendine avım desin..
hiç tepki vermem tepkisiz kalırım
Ulan sen de bi şsbxlxnşxncşf
teşekkür diyip yoluma devam ederdim. 😃
Allah razı olsun der geçerim
Allah Allah derdim heralde 😌
Deli zannederim
Ne alaka tanimiyorsun beni derim
Eyvallah der geçer giderim