Tanımadığınız derken, iş arkadaşınız ve ya sınıf arkadaşınız seni seviyorum derse, nasıl tepki verirsiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılSeni Seviyorun Kelimesinin okadar ucuz oldugu Türkiyede Sorarim Sevgi Sevmek Senin icn
nedir. ?
Sakiz gibi Seni Seviyorumlari gecmek lazim Sevmek icin Yesermek lazim oda olmadigi icin Palavradan baska bisey degil Seni etkilemek isdemis .
Seni Seviyorum Kelimesi okadar ucuz Agizdan Cikmamali.
Anlata biliyormuyum Seni Seviyorum Kelimesini Tasiyabilen kisi Karakter yapi olarak Dogru Zamanda Dogru Yerde Söyler bü Sözü ama Anlasilan oki Coluk Cocuk Söyleyenler,015 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın abi, boş seni seviyorum olmuyor, onu içten söyleyen yok, erkeklerin çoğu kız tavlamak için söylüyor bu lafı bizim gibiler de onların kurbanı oluyoruz
- +1 yıl
Kurban oldugunu belirtmisin ona Üzüldüm simdi .
Sonucda hersey Senin elinde bu hayatda eger Sen kendini Tair ve isdeklerinin bu haytada ne oldugunu bilirsen Attigin Adimlarda bu Hayatda okadar Saglikli Saglam olur.
Önemli olan Hayatda Baslangiclar degil önemli olan Iceligidir. Anlatabildimi Kisa kesiyorum Yazimi Sirada bekleyen Arkadaslara ayip olmasin yetisemiyorum hizlarina...
Soran+1 yılYani, ben gittim kıza seni seviyorum dedim, nasıl inansın bana ki, ben diğerleri gibi onu aldatmak için değil gelecekte evlenmek için ona bu sözü söyledim
- +1 yıl
Soran Kardesim Canim benim ! ! ! Yazdiklarimi Dikkatle Oku olurmu ?
Simdi Senin icin önmeli olmasi gereken Su olmali Kzin yanina gittiginde onunla Cikman yani Cikma Teklifi yap yalansiz sana sorarsa neden benimle cikmak isdiyorsun ozaman acik ve net ifadelerle Söyle ( mesela Senin Gülmeni Seviyorum uzakdan Seni izledigimde Mahsum ama farkinda olmadan yapdigin hareketlerden hoslandim ve Seni her yönünle tanimak isdiyorum diyebilirsin. Karsindaki Kisi kim olursa olsun Bos ümitler verme
Soran+1 yılok
- +1 yıl
Anlasilan oki Sen bu Kiza kafayi Takmisin ve Sana 100 % eger dedigin gibi ileride Evlenmeyi düsünüyorsan ozaman Sen git Paraya kiy bi yüzük Al hemen Evlenme Teklifi yap sana söyleyecegi su olur biz birbirimizi daga Tanimiyoruzki ozaman Sende ona isde Tanimamiz icin bir firsat dersin Nisanli kalalim bu Yüzük parmaginda Takiliyken hep benim Sana olan ciddiyetimi hatirlatsin diye bilirisn .
Anlata bildimi
Ama yok bu is olmaz diyorsan baska ozaman Kizdan bahset bir Profil cikaralim birlkide
Soran+1 yılTakmak derken çok seviyorum, arkadaşlar da bana dediler ki, yaz aşkıdır 2-3 aya geçer ama geçmiyor hala unutamadım. Yüzük biraz zor :(
Profil derken? :)- +1 yıl
Profil derken Kisilik Resmini cizecegiz Kizin ondan sonra ona Göre hareket edecegiz.
Mesela : Kizla nerde ilk karsilasdin
2.Kiz nereli
3. Kiz okuyormu
4. Kiz hakkinda neler biliyorsun ?
Böyle Sorularin cevabini aldikdan sonra illaki bi Cevap cikar onun dogrultusunda kesin Cözüm aliriz.
Soran+1 yıl1. Öncelikle diyeyim ki, ben Azeri'yim. Doğal olarak kız da Azeri. 2. Kızla üniversitede karşılaştım, 3. ikinci soru bunun cevabı, 4. Hiç bir erkekle sevgili olmamış, Namaz kılıp, oruç tutuan, doğum gününü biliyorum, sohbet etmeyi seven birisiymiş. bu kadar :)
- +1 yıl
Dogum günü yakin zamandami eger öyleyse ona güzel bir Süpriz hazirlaya bilirsin nasil mesela Üniversitede Okuyan Müzisyen Arkadaslardan Yardim alarak ona Özel Sarkilar Söylete bilirsin Süpriz olur kesin Sasirir vede begenir. Yok dersen Üniversitede cesaret isdeyen bisey ama yaparsaan kazanirsin emin ol. Dersdeyken Sinifa gireceksin hic bir sey demeden Tahtaya Bütün Sinifin önünde Kizin Adini yazip Seni Seviyorum yazman yeterli olur ondan Sonra kaybol ortalikdan bir iki gün kiza görünme
Soran+1 yılMalasef bir kaç ay önceymiş. geç öğrendim. Ama hediye olayını yapmayı düşünüyorum. Tahtaya yazmak güzel de, sınıf arkadaşları arasında utanmaz mı?
- +1 yıl
Biraz Cilgin fikir ama Inan kac kisinin Aklindan gecer Böyle bisey hem Ömür Boyu sonuc ne olursa olsun untmaz unutamaz Inan. ! ! bide bir Arkadasin Tahtaya yazdiginda Resmini Ceksin kalici olsun.Biraz her kadin gibi Utanir ama gercekden sonraya Bu cocuk gercekden Deli ama Yürekli der ve Sana kafa yorar inan Sen Tahtaya Yaz hem Üniversitede Popüler olursun unutulmazsin :) ) )
Soran+1 yılTamam. yapmayı deneyeceğim :) biraz utangaçımdır ama bakalım yapa bilecek miyim
- +1 yıl
Kafanda Canlandirsana ben Ekek oldugum halde Düsnmek bile beni bi acayip ediyor ben Erkek olarak orda o Ani canli Görmek isderdim . Gercekden Filmlerdeki gibi Süper bir Fikir Bütün Üniversitedeki Kisilere sor napardiniz diye ama benim Fikrim kimseden Cikmaz inan ben Sana garanti veriyorum Rahat ol Inan diyorum eger yaparsan Kiz Senin gercekden..
Eger Kiz seni uzakdan izliyor vehaut Seni az cok taniyorsa baskalarindan ozaman % 1000 kiz Senin Inan ( bu arada deniyecegim yok yapacaksin !
Soran+1 yılKızın gururunun incinmesinden korkuyorum. Kaş yaparken göz çıkarmayalım
En İyi Cevaplar
- 01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
demesinden çokk demek üzereyken diyemeyip utanıp sıkılıppp kızarsın isteerimm domates gbiii aynenn :)))
02 Yorumla
Soran+1 yıl:))
- +1 yıl
sonucu ben merak ettim:)
+1 yılbende seni seviyorum kardeşimm derim boynuna sarılırım:D ben şok olucama o şok olsun demi:p
65 Yorumla
Soran+1 yılSonra pişman olur musunuz?
- +1 yıl
neden pişman olayımki
Soran+1 yılyani, belki size göre biri değil, düşünürüm demez misiniz?
- +1 yıl
düşünmem çünki o ana kadar bişey hissetmiyorsam karşımdaki insana, seni seviyorum sözünden sonrada bişey hissedemem duygularım değişmez yani
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
30Cevap
+1 yılYapabilecegin Sevdigin Kiz icin Okadar cok Sey varki Günlerce yazsam Sona ulasmaz.
3 Arkadas bulabilirsin Ikiisi sagli Solu olacak 3 üncü Arkadasda Kiza Lütfen bu Gül yapraklarii Takip et diyecekeler ve Yolun Sonunda Kizi sana getirecekler Gül yapraklarinla ve Sen orda Kiza benimle Cikarmisin diyeceksin ? Okadar .
Yani anlayacagim okadar cok sey varki yapilabilecek cok imkan var yeterki biraz kendine Güven :) )12 Yorumla
Soran+1 yılŞubat ayı değil miyim, kendime güvenim sıfır :) düşünüyorum, eğer üniversite boyunca bu kızı etkileyemesem, üniversite bittiğinde istemeğe gideceğim ailemle :)
- +1 yıl
Arkadasim Ailenle kizi isdemeye gitsen ne olur Kiz Seni tanimadan etmeden Alirmi Sacma gercekden Sacma fikir Erkek ol kurtul bu dertden Kiza dediklerimi uygula olmadi Evine Cicke Gönder Seninle Tanismak isdiyorum diye olmadi Kiz Arkadaslarinla Konus olmadi bir KIz Arkadasinin Telefonunu bul ben Ariyip Konusayim Kizin Kiz Arkadasiyla Cözelim Derdini .
Ama olmazki Hic bisey yapmadan Hangi Kiz Seni isder Kabul edr Mantikli ol
Sana yapabilecegin en güzel seyleri söyledim yapsan tamam bu is .
+1 yıltanimadigi adamin nesini sevecek ? onunki sevgi degil sadece hoslantidir. insan dis gorunusu begenir ama karaktere aşık olur o benim gözümde daha hangi duyguya sahip oldugunu bilmeyen biri olur samimiyettenten uzaktir dolayısı ile kapiyi gosterirdim kibarca
10 YorumlaÇok şaşırım ve afallarım eğer hiç beklemediğim biriyse :) Ama kötü konuşmam,sevebilmem ihtimal dahilindeyse " peki bunu biraz düşüneyim zaman ver bana derim" .Genellikle tavrım budur.
42 Yorumla
Soran+1 yılSizinki çok güzel bir cevap, keşke sizin gibiler de çok olsa :)
benim tanımadığım beni sevicek kadar tanıyan birini bende tanımaya çalışırdım..eğer kalbim boşsa belki bende onu severdim...
10 Yorumlatanımadığım biri bana seni seviyorum derse direk video
link sonuç bu olur02 Yorumla
Soran+1 yılAbi bu ne ya? :))))
Adama bağlı... Her halükarda bir teşekkür edeceğim kesin.
32 Yorumla
Soran+1 yılPeki, bu Teşekkür, gelecekte evet diye bilme ihtimali olduğu mu anlamına geliyor?
yakisikliysa hosuma gider, cirkinse yurru git be baska isim yok sanki derim:D
16 Yorumla- +1 yıl
hangi güzel yüz toprak olmadı ?
- +1 yıl
Nasıl bir ayrımcılık nasıl bir küstahlıktır bu .
+1 yıliş arkadaşımla sınıf arkadaşımı kesin tanırım ben:D
18 Yorumla
Soran+1 yılo söylemeden mi?
- +1 yıl
hobaa
Soran+1 yılBravo gerçekten size, inanmıyordum kızların tanımadıkları birinin onlardan hoşlandığını bilmesini
- +1 yıl
bana bak!tanımadıgınız birisi demişsin sonra da sınıf arkadasın iş arkadasın demişsin.ben nasıl tanımayayım sınıfımdaki arkadaşımı işteki arkadaşımı.sen ne dion
Soran+1 yılBayan yorumumu dikkatle okusanız farklı şeylerden bahsetdiğimi anlayacaksınız. Burada bu kadar sinirlenecek bir durum yok
- +1 yıl
sinirlenmedim bayyy:D sen de sinirlenme.anlaşamadık boşverelim
Soran+1 yılTamam
ilk başta net birşey söylemem adam ve söyleyiş tarzı hoşuma giderse bende onu düşünmeye başlarım
321 Yorumla
Soran+1 yılSöyleyiş tarzı? nasıl yani?
Soran+1 yılhaa, siz ciddiyi tercih ediyorsunuz?
Soran+1 yılYok ağrıma falan gitmiyor. Ben neredeyse bütün kızların erkekler karşısında haklı olduğunu düşünüyorum. Zaten yalaka bir adamı bir kızın sevmesi zor iştir
Soran+1 yılBen şöyle düşünüyorum ki, kızlar sadece komik ve atletik erkekleri beğeniyor. Bu yüzden de diğerlerinin bir şansı olduğunu düşünmüyorum
- +1 yıl
hayır o kadarla sınırlı değil o zaman herkes sporcuyla evlenirdi kızlar sadece onu dinleyen ve yanında güvende hissettikleri erkekleri severler :) bir erkeği bir kızın gözünde dünya yakışıklısı yapabilecek şey erkeğin karakteridir kendini sevdirirsen sevdiğinde sana güzel bakar
Soran+1 yılKendini sevdirmek mi? Ben hiç kıza onu nasıl sevdiğimi doğru dürüst söyleyemedim. Ben de iş yok :(
Soran+1 yılSöylemesine söyledim, Seni seviyorum dedim, bana "teşekkür ederim" diyip gitti
- +1 yıl
hmm...:( kötü olmuş onu düşündürtçek hareketler yap o zaman eğer yakın çevredeyseniz sanki hiç böyle birşey olmamış gibi yap eğer üstüne gidersen mesela ne biliyim bakarsan uzun uzun veya sürekli sevdiğini hatırlatırsan yol katedemezsin ama normal hayatına devam edersen kızda ne oldu şimdi buna gibi düşünceler oluşur ve inşallah kızın sevdiği biri yoktur
Soran+1 yılHayır sevdiği biri yok. Benimle aynı üniversitede hata aynı binada hatta aynı katta okuyor :) peki öyle yaparsam kızı kaybeder miyim? yani başkasına bakar mı?
- +1 yıl
taktik şu sevgili insancık kuvayi milliye taktiği kendini hatırlat kaç hatırlat kaç ne çok atağa geç ne de çok geride kal arada bir bak ama kızı bunaltma ama uzakta da durma normal hayatına devam et bu arada dış görünüşünü de daha cazip hale getirebilirsin elinde imkan varsa kızda şimşek çakarsa zaten ilerlemeye başlarsın ne biliyim o da sana bakar filan sohbet muhabbet mesaj derken belki olur bu iş
Soran+1 yılŞöyle anladım ki, bir gün bakacağım, sonra normal devam edeceğim sonra tekrar bakacağım öyle mi? Dış görünüm dedikde, yani vücud yapısı mı yoksa saç-baş mı?
Soran+1 yılKusura bakmayın sizi de rahatsız ediyor ama bu işleri pek anlamıyorum. ilk kez aşık oluyorum ve acemiyim. Bir de bakmak derken, yani gözlerimi ayırmadan onu süzmek mi yani?
Soran+1 yılYani, demek isyorsun ki, ona varlığımı hiss mi ettirmeliyim?
bu arada, komik bir hikayemi anlatayım bakmakla ilgili, bir keresinde bir kafe de oturmuştum, dalmışım gözlerim bir kadının üzerine fokslanmış durumda, bi de baktım kadın geldi "ne bakıyorsun lan" dedi bütün kafeye rezil olmuştum o yüzden bakmak olayından bir az korkuoyrum :))
Soran+1 yılPeki dediklerinizi yapacağım inşAllah olur. Yardımınız için teşekkürler
+1 yılSeni seviyorum diyene bağlı. Ne yaparım, ilk baş şaşırırdım beni tanımadan bu sözü hangi cüret ile bana yazıyor
00 YorumlaBen tanımadığım birine yaptım bu dediğini. Kendisi gülümseyerek teşekkür etti:)
01 Yorumla
Soran+1 yılİyi bari gülümsemiş :)
+1 yılsaygı duyarım bir sevgilim yoksa neden olmasın bir birimizi tanıyalım derim
02 Yorumla
Soran+1 yılKardeş, bir kızın erkeğe söyleme ihtimalı ne kadardır?
- +1 yıl
kızına göre degişir bir kaç kez şahit olmuşlugum vardır
Spor konusunda 304 cevap paylaştı. Şaşırırım ve olumsuz karşılarım büyük ihtimal. Tanımıyorum, gerek yok tanımaya ve sevmene derim herhalde.
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki nasıl ortamda birini seversiniz? yoksa siz aşka karşı mısınız?
+1 yılbu kadar çok egoist insan varken bu biraz zor sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılKesinlike doğru, bu devirde en zor bulunur bir şey
- Spor konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılBende beni seviyorummm bebeeek derdiimm :)) Mütevaziilikk yapamam bu konudaa hehe..
24 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten sevgili olur musunuz onunla?
- +1 yıl
begeniyossam neden olmasın.
Soran+1 yılNe diyeyim, Allah her kese sizin gibi birini nasib etsin. Keşke sevdiğim kız da sizin gibi düşünseydi :(
- +1 yıl
keskee :)
Soran+1 yılSÜPER :)
gönül bu otada düşer mok.. da derim
gerisini sen devam et derim00 Yorumladomaltır giberim.tabi karşı cinsten olması kaydıyla
00 Yorumla
+1 yılterslerdim bu kadar özel bi kelime sen ve senin gibii yavşakkkların ağzında değerini yitirdi diye ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılKız belki güzel belki iyi huylu?!
- +1 yıl
her şeyin bi adabı var kardeş.durup durduk yere kim kimin boynuna atlar ? atlayana ne gözle bakarlar. ? iyi güzel huylu olan niyetini saflıkla masumiyetle belli eder zaten
+1 yılSev, insanlari sev, hayvanlari sev, dogayi sev. Hayat sevince guzel.
11 Yorumla
Soran+1 yılAdam şaşkınlıktan delirir :)
tebrikler çok doğru bi karar cermişsin vanım.ben de kendimi çok severim:)
00 YorumlaSeni sevebilme ihtimalim var mi?
Irdelemem gerekiyor hele beden olculerini ve telefonunu ver bakiim derim00 YorumlaSaçmalama diyorum istemeden.
03 Yorumla
Soran+1 yılİstemeden?! yani saçmalama demek istemiyor musunuz?
Soran+1 yıl:)
+1 yılHemen bohçanı topla gidiyoruz derim :D
05 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel :)) inan ki, gelir. Zaten kızların niyeti ne, gelecekte evlenmek
- +1 yıl
Madem o şaşırtıyo ben daha fazla şaşırtırım .d
Soran+1 yılBir de bakmışsın kız sarılıp öper seni :)))
- +1 yıl
Bende annem göster ama elletme diye küçükken uyardı nikahtan önce olmaz derim :))
Soran+1 yılen iyisi aslında, Zina haramdır
- Spor konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAma ben sevmiyorum ya da Napabilirim? derim.
01 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yerinde bir cevap
+1 yılBen de seni.Ama arkadaş olarak :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYıkılır lan kız :)))
- +1 yıl
Şaka yapmadığını bilemem.Üzülürse ciddi olduğunu düşenebilirim.
- Spor konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilir ne yapaym derim
04 Yorumla
Soran+1 yılBir az kabaca tabir oldu sizinki :))
- +1 yıl
arkadaş olarak yaklaşan kişilerin böyle artniyetlerine sinir oluyorum çünkü çok başıma geldi :)
Soran+1 yılHiç tanımadığınız görmediğiniz peki?
- +1 yıl
ona böyle kaba cevap vermem. ya susarım düşünürüm falan ya da kibarca reddederm
+1 yıltokadı basarım ne bu laubalilik lan derim
10 YorumlaSpor konusunda 676 cevap paylaştı. ne zamandır seviosun len haberim olmadı hiç derim
01 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
eee napabılırım derım
01 Yorumla
Soran+1 yılyazık ya çocuğa :))
Biz sadece arkadaşız:)
10 YorumlaSendemi hacı derim :P
00 Yorumlaneyimi sevmişse artık :D
00 Yorumlayine mi mallığın tuttu? derim
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :))
Mi tu bebek derdim.Çok hümanistimdir:)
12 Yorumla- +1 yıl
uuuuuu :)
Soran+1 yılO zaman size o sözü söyleyen yaşadı :))
tepki veremezdim galiba şaşkınlıktan :)
21 Yorumla
Kız haklı benden iyisini mi bulacak derim.
02 Yorumla
Soran+1 yıl:) sesli güldüm :))))))
Teşekkür ederim derim.
016 Yorumla
Soran+1 yılbu teşekkür evet mi hayır mı demek?
Soran+1 yıl@TheSocial bu ne lan?
+1 yıldaha cok sev tap bana.
11 Yorumla
Soran+1 yılhmm...bu da çok iddialı oldu :))
+1 yıldeme öyle utanıyorum.
01 Yorumla
bende kendimi seviyorum derim nedicem
00 YorumlaTeşekkür ederim derim
02 Yorumla
Soran+1 yılbu teşekkür evet mi hayır mı demek?
Ohhhh bir daha söyle !
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl"Eyvallah" derdim, dedim.
00 Yorumla"höngg"
00 Yorumla
+1 yılTamam derdim.
12 Yorumla
Soran+1 yıladam depresyona girer yahu :))
- +1 yıl
yok girmez :)
ne zamandır derim
11 Yorumla- +1 yıl
Muntazamandır derse = )
inanmam
016 Yorumla
Soran+1 yıl@VeryHard bu ne yahu?
Soran+1 yılbu kadar yazdıklarınız
+1 yılsevişelim
01 Yorumla
Soran+1 yılhahaha :))