Sessiz sakin kadın neden erkek için itici?

Yeni başladım iş yerinde kimse benle konuşmuyor kendimi dışlamis çok kotu hissediyorum iki kişiyle calisyorum patron dibimde konsuyor calisanlarsan ben bakıyorum anca arada çalıştım kisilerden konuşuyorum iki türk oğlana Selma verdim gunayddin dedim geri cvp vermediler biri hatta arkasını döndü sonra birdaha karşılaştım canım gibu guldu tipimde sorun yok ilk çalışan arkdas beni çalışan başka bir oğlanla tansitirdi bana hg falan dedi elini verdi şimdi yüzüme bakmıyor neden böyle. oluyro erkekler nedne cilveli bacım gerçek kizlarin peşinde koşuyor benim gibi sesisiz sakın kendi halinelde fzla konuşmayan kızlar kaybediyor sonra düzgün kız diyorlar bir ekrekle flortlesmedik bile ama onlar bacım istiyor okadar temixim ki bazen üzülüyorum nedne bukadar temiz kaldim
Güncellemeler
+1 yıl
Bazıları seni beğenmemiş yazmista zevkler farklıdir ve beni yollada bile beğenen var çirkin biri değilim ki çalışan arkdas kadınlar beğendi nedne boyek tepki gösterdiler bence her şey tıp değil degil duruşum dan korkak utangaç duruyor
Sessiz sakin kadın neden erkek için itici?