Bütün hanım arkadaşlarada teşekkür ederim beni anladığıniz için...
Bir erkek neden hanımından maaşını gizler, eksik söyler?
Bütün hanım arkadaşlarada teşekkür ederim beni anladığıniz için...
evet cidden merak ediyorum bunun sebebi ne, ve eşine harçlık vermeyen verse bile 1 2 gün sonra sıkıştım deyip tekrar istemesinin sebebi ne olabilir?
Öncelikle bunu gizlemesi bile aslında ona karşı olan güveni ve sevgisinin ne kadar olduğunu belli ediyor. Bunun bir çok sebebi olabilir, başlıca sebeplerden birisi ise sizin ondan farklı isteklerde bulunmanızdan ötürü olabilir, dışarıda birileriyle bir şeyler harcamak için olabilir, flörtü vardır ona para yediriyordur, veya ailevi sebeplerden ötürü olabilir yani anne baba baskısı belki bir şeyler istemesinden ötürü de olabilir.
Ailem zengin diyorsun. Peki onlar nerde senin hayatını bilmiyorlarmi. Size destek olmuyorlar mı? Benim çocuğum olsa sürekli durumlarıyla ilgilenirdim. Dayak yedim diyorsun abin baban yokmu bunları söylemen gerekirdi ailene. Senin yaşadıklarını senin gibi bilemem ama kocanın kazancı az olabilir ekonomi bozuk çünkü hersey pahalı.
Klavye hatasi olmus tam tersi demek istemiştim..
Ailem hayatta ama görüşmüyoruz pek fazla boşansam bile tek basima çocuklarımla bir hayat kuracağım
Siz eşinizle güzel bir konuşun ilk önce çocuklarınız var boşanmak kolay
Peki teşekkür ederim..
Bir çok nedeni olabilir
Savurgan iseniz bütçeyi dengelemek için olabilir.
Birikim yapıyor ve size söylemiyor olabilir.
Bilmediğiniz bir borcu var ve onu ödüyor olabilir.
Ne olur ne olmaz acil durum için biriktiriyor olabilir.
Cevap
44Cevap
Gizli amaçları ve amelleri vardır
Cimridir ya da parasını başka şeylere harcıyordur
Adam eşine neden maaşını söylesin ki. Yani kendi adıma söylüyorum eşim benim kaç para kazandigimi asla bilmez. Tamam ben maaş almıyorum ama alsamda söylemem. Ha nedenini soyleyim. Eğer kadın eşinin kaç para kazandığını bilirse istekleri değişir. Adam az kazanıyorsa kadın bişey istemeye çekinir çok kazanırsa gereğinden fazlasını ister.. umarım yanlış ifade etmedim
Yanlış ifade ettin kardeşim
@adımsevimli açığım biraz. Farzedelim ki adamin maaşı az. Kadın ev kadını tamamen farazi konuşuyorum. Canı leblebi çekse istemeye çekinir adamın parası yok diye. Öbür turlusunde adamın parası çok diye bu sefer ev ister araba ister vs. Ben beni bildim bileli eve gelirken her akşam bişey istiyormusunuz derim ne istiyorlarsa getiririm evde bı çekmece var orada birkaç yüz lira hep olur gün içinde lazım olursa diye. Ama ne eşim ne çocuklarım kaç para kazanıyorum bilmezler.
Afedersin de parası yok diye bir şey isteyendeyemem ben. Parası yok diye isteyeceğim şeyi de söyelyemem
@adımsevimli bende onu diyorum zaten parası yok diye kadın isteyeceği şeyi bile söylemez.
Anlamak istemiyorsun diyorum kadını psikolojik olarak yorar bu diyodum
@adımsevimli yahu bende onu diyorum kadın kocasının parası olmadığını bildiği zaman isteklerini bile söyleyemez buda ona yük olur. O yüzden bilmediği daha iyi diyorum. ya da çok parası olan adamdan olmayacak şeyler ister bu seferde onun yüküne girer. Neyse sanırım anlaşamıyoruz soru sahibi yorumu kaldırsın daha iyi.
Ya ben olsam eşimin parası yok diye ekmek bile istemem
Anladın mı? İhtiyacım olan şeyi de isteyemem
@adımsevimli bu yaşıma kadar aynı şeyi söyleyen birini bu kadar yanlış anlayan birini daha görmedim. Bak bir kez daha söylüyorum lütfen bu sefer anla. Adamın parası yok diye kadın leblebi istese söyleyemez. Diyorum. Do you understand ne?
Manyaksın
Pinti olduğu için muhtemelen. Daha fazla istememen için söylemiyor
Bence saçmalık ortak bi yaşam sürüyorsanız kadınında ne olup bittiğinden haberi olmalı
Bende para sınırı yok eşim istesin canımı bile verebilirim para nedir ki kağıt parçası sadece tek isteğim beni aldatmasın eğer aldatırsa o engelli olarak yaşar ben de hayatıma son veririm.
Parasını bilmeni istemediği şeylere harcıyordu-
hem erzak almadı hemde yemeği beğenmeyip dövdü he.. elleri kırılsın bi kadının dövüldüğünü duyunca sinir sistemim çöküyor
Eşinin çalışıp aile bütçesine katkıda bulunmuyor olmasıdır.
Ailesine gönderiyor olabilir bi kısmını tabi bu iyi ihtimal başka bir kadına, kadınlara veya kumara da yatırıyor olabilir. Seçenek çok.
Pinti bir insan ve kadın dediğin eşinin parasini bilmez, sesini çıkarmaz hödödö diye düşünen bir ataerkil
Şaibeli harcamaları olabilir, birikim yapmak istiyor olabilir ya da cimridir paraya aşıktır. Detaylarla senin anlamlandırman lazım
EVLILIKDE KARI KOCANIN MAAŞI BILINMEZMI... SACMA SENIN BENIM PARAMIN CIKMIS ... BİZİM PARAMIZ OLMALII... GERCEKTEN SAMIMIYETSIZ BI ILISKI
Baska kızlarla rahat rahat para harcamak için parasını gizliyor dur
Yasalara göre eşinden maaşını gizleyen, özellikle çalışmayan eşe harçlık vermeyen adam ekonomik şiddet uygulamış sayılır.
Avukat değilim maalesef.
Konuya çok hakim değilim. Yanlış yönlendirme yapmak istemem.
Kımse ne kadar kazandıgını bılmesıne gerek yok. Erkek adamın kazancı sorgulanmaz. Hesap erkekte olmadır yonetım de aynı sekılde. Kadının ıhtıyaclarını karsılamalıdır.
Evlilikte ayrı kasalar saklanan cepler olmazken de olsam aklıma türlü şeyler gelir.
böyle bi hayatım olmaması için şimdiden çalışıyorum
Çok istemesin diye falan herhalde. Yanlış bir düşünce.
Eşinin fazla harcama yapmasını istemiyebilir, ya da parayı kendi yemeyi seviyor
senden gizli harcamaları var demekki bunu söylemiyor
Çok savurursa eşi parayı olabilir ama sacmalık bana göre
Şans oyunlarını oynuyor olabilir bilemiyorum..
Boşanmaz taviz verirrseniz böylede devam eder..
Birçok sebebi olabilir; bencildir, tasarruf yapmak istiyordur, bilmeni istemediği harcamaları vardır vs.
Hiç sevmedim erkek tipi neden öyle yapar biri anlam veremedim bende
Çok üzülüyorum bu duruma ama ben hiç kırıcı konuşuyormuyum sana karşı nasıl bir insan olduğumu anlattım sana 😔
Kadın okuyup ekonomik olarak bağımsız olmalı kesinlikle
cimrilik başka hiçbir şey değil belki iyi bir eş olabilir ama cimrilik çok farklı bir özellik belki küçükken çok fakirlik yaşamıştır
Şahsen ben sormam. Benim param bana yetiyor, teşekkürler. Öyle yapıyorsa da parasını harcadığı başka yer vardır zaten ona bakmak lazım
Benim babam da böyleydi. Maaşını hepimizden gizlerdi. Eve gerekeni alır çocuklarına bazen harçlık verir, anneme hiç vermezdi. Sebebi cimrilik. Böyle biriyle ömür geçmez. Mesleğiniz varsa kendisiyle muhatap olmayın derim.
Erkekler gerçekten çok garipler. Üstünlük yok. Hayat birleştirip para birleştirmekten gocunuyorlar.
gizli borçları vardır veya harcaması gereken başka yerler vardır
başka kızlarla yemek için
e boşansaydın suç sende dayak yesenizde aldatılsanızda oturuyonuz hizmet ediyonuz adamda yapar tabi o zaman
vicdanı olsa bunu yapmazdı zaten çokta kafaya takıcağını zannetmiyorum
Soruyu cevabi ile vermişsin işte çünkü adamı sömürüyorlar da ondan 😅
Eğer kötü alışkanlikları yoksa parayı harcadıgı yeri söyleyip hesap vermekten sıkıldığı için
Neden söylesin her gün ne kadar aldın ne kadar harcadın ne kadar kaldı hesapmi sormadi lwsim
Cimrinin teki işte. Böyle yapacaksalar neden evleniyorlar anlamış değilim
Sizle evli olduguna pisman ve zorluk cekmen icin para vermiyor. Kasitli olarak hatalarinin bedelini odetiyor guya
Genel bir soru mu sana özel bir soru mu
Erkekler bunu çok yapıyor karısı fazla harcamasın diye. Maalesef yanlış
Doymak bilmediğinden olabilir…
Adamın karısı paraya doymazsa oda maaşını saklar
Dövecen mi kız
para biriktiriyordur.
benim enistemde oyle düsman basina
Başka kadına yatırım yapıyordur
Evliysen kocana sorsan?
PC lik başka bir şey degil
Karaktersiz olduğu için
Başka şeylere veriyordur parayı dikkat et