Bir erkek neden hanımından maaşını gizler, eksik söyler?

evet cidden merak ediyorum bunun sebebi ne, ve eşine harçlık vermeyen verse bile 1 2 gün sonra sıkıştım deyip tekrar istemesinin sebebi ne olabilir?

Güncellemeler
+1 yıl
Bazı erkek arkadaşlar haklı olarak parasını boş şeylere harcayabilecegini düşünmüş ama olay çok farklı bu zamana kadar bir çok fedakarlık yaptım ben zengin bir ailede lüks yaşantısı olan biriydim bu yüzden hep borçluyuz şunu bu ay almasam dedi o istediklerim hep evin ihtiyaclarıydı çay şeker yağ günler evime yağ girmediği oldu idare ettim tam 6 ay evde erzak olmadı idare ettim düzgün yemek yapmadigim için üstüne dayak yedim bugüne kadar asla her hafta pazar yapılmadı evde her şey tamamen bitince
Güncellemeler
+1 yıl
Çocukların yiyecek birşeyi kaladi dememe rağmen hep günler sonra aldı ha tabi ben evlatlarimi asla o şekilde bırakmadım daha önce terzilik yaptım onun parası ile evlatlarıma ihtiyaçlarını aldım yani uzun lafın kısası ben o değmeyen biri için çok fedakarlık yaptım ha o hiç bir zaman bunu görmedi ama olsun varsın görmesin ben biliyormuyum evet vicdanım rahat mi evet iste bundan sonra hiçbir şey umurumda değil ve bitecek.
Bütün hanım arkadaşlarada teşekkür ederim beni anladığıniz için...
Bir erkek neden hanımından maaşını gizler, eksik söyler?