3 yıldır sevgiliyiz
konuşulacak konu yok neredeyse
günlük olayları anlatıyoruz ve ya ben yalandan şeyler uyduruyorum konu olsun diye :D
sizce neler konuşabiliriz. eskisi gibi sohbet sarmıyor. Ara sıra sarıyor da yine ara sıra yani
3 yıldır sevgiliyiz
konuşulacak konu yok neredeyse
günlük olayları anlatıyoruz ve ya ben yalandan şeyler uyduruyorum konu olsun diye :D
sizce neler konuşabiliriz. eskisi gibi sohbet sarmıyor. Ara sıra sarıyor da yine ara sıra yani
Merhaba, bence artık bir yerleri beraber gezin ya da kursa falan katılın. Şimdiki hayatınızdan çok farklı ve konu ortaklığı sağlayabileceğiniz bir şey yaparsanız, ilişki canlanır ve birbirinize daha çok bağlanırsınız. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Konuşacak her zaman bir konu vardır dostum. Yalnız şu çok yanlış bir şey sürekli, her an mesajlaşmak iyi değil dostum gün içinde o kadar sık mesaj atmak ilişkiyi zaten yıpratır.
Merhaba
Çok sık görüşmeyi mesajlaşmayi bırakın. Biraz özleyin konuşacak soracak birşeyler olsun. Her an yazmak konuşmak görüşmek bir yerden sonra sıkıcı olabilir. Konuşmayın müzik dinleyin film izleyin sinema ya gidebilirsiniz
Cevap
3Cevap
Baştaki gibi flört gibi konuşulcak konu olmaz. Günlük yaşantınızda anlatın. Kitaplardan filmlerden eğrrki ikinizde oyunları seviyorsanız oyunlardan vs
Ortak film dizi falan izleyin. Bide hayal kurun.
İlla ki çok konuşulacak diye bir şey yokki. Ama hiç konuşacak bir şey yoksa işte ozaman aklı fikri baskasindadir onun
Of monoton ilişki çok kötğ
Uzayı konsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?