Güzel kız ve onu asla hal etmeyen erkek ilişkisi?

21 yaşındayım. Ortaokuldan beri aynı kızdan hoşlanıyorum. Artık bu hoşlanmanın da ötesinde ama hayatında başka biri var. Hayatımda gördüğüm en güzel kız olmasının yanında onu tanıdıkça insanı kendine daha çok çeken ve bir anda bağımlısı olmanıza sebep olan, etkileyen o kadar çok yanı var ki burada hepsinden bahsedemeyeceğim zekası, yüreği, samimiyeti, kişiliği, her şeyiyle büyüleyici bambaşka bi insan.3 yıldır devam eden bir ilişkisi var. Erkek arkadaşıyla uzun yıllar aynı okullarda okudum ve az çok tanırım kendisini ama tanıdığım kadarıyla bu kızın yanında oldukça kaba, insanlara üstten bakmayı seven garip bi tip. Dışardan bakıldığında ikisinin sevgili olduğuna inanmak güç.. Ki çocuk ona açılmadan önce hiç şansın yok diyen arkadaşlar şu an hayretle izliyor ikisini. Onları her görmemde berbat hissediyorum. Onun her zaman mutlu olmasını diledim, erkek arkadaşı da ona gerçekten değer verdiğin söylüyor ama sanki o bu 3 yılda eski enerjik, samimi, mutlu hallerinden uzaklaştı gibi hissediyorum. Hayatına bu zamana kadar 2 kişi girdi sanırım. Birinden tam olarak emin değilim ama bu iki kişi de iyi insanlar olsalar da bu kıza yetebilecek, düşünüldüğünde ilişki içinde asla düşünülemeyecek insanlardı gibi geliyor. Ayrıca dışardan bakıldığında 3 yıldır her yıl enerjisi sömürülmüşçesine bir değişim var kızda, depresif, kabuğuna çekilmiş gibi garip bir hal var. Onunla konuşmak istiyorum ama hayatında birinin var olması beni durduruyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum..

Güzel kız ve onu asla hal etmeyen erkek ilişkisi?