Sevgilimin karısı arkadaşım ama ondan nefret ediyorum bir türlü boşanmıyorlar kafayı yiyicem?

İsim vericem. Sevgilim Ahmet (26) 6 yıldır onu tanıyorum ilk günden beri onu kendime yakın hissettim sonra bir kız girdi aramıza bana yakın arkadaş oldu sonra Ahmet’i tavladı adı lale geçen sene evlendiler ve şu an lale hamile ben Ahmet’e boşan derken o kızdan çocuğu olacak kafayı yiyorum ben Ahmetsiz nefes bile alamıyorum ben onun yanında en başından beri varken onunla her duyguyu yaşarken benim onunla evli olmam gerekirken o gurursuzun aramıza girip Ahmet’le evlenmesini hazmedemiyorum ben Ahmet’in metresi olarak anılmak değil karısı olmak istiyorum. Lale nin saflıklarına artık aklım almıyor gidip Ahmet’le yattığımı söylesem inanmaz o derece saf canım bir kız hem bunu yaparsam Ahmet beni ölene kadar affetmez boşan artık diyorum zaman istiyor nefes alamıyorum kaç defa Ahmet’ten hamile kalmaya çalıştım ama Ahmet o konuda çok uyanık davranıyor kaldıramıyorum bir bebeğiniz olursa o bebek benim şansım olacak ben ne yapmalıyım?
Sevgilimin karısı arkadaşım ama ondan nefret ediyorum bir türlü boşanmıyorlar kafayı yiyicem?