Bulabiliyor musunuz sahiden? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İlişki yaşayacak düzgün insan kaldı mı?

Bulabiliyor musunuz sahiden? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?
İlişki yaşayacak düzgün insan kaldı mı?

33 senedir dürüst ve soru olmaya çalıştım küçük bir sır vereyim hçbir artısını görmedim. Yani ben düzgün biriyim diye kimse bana esktrayi davranmadı ya da bundna dolayı bir kadının dikkatini de çekmedim. Bana bazı söylemeleri samimi gelmiyor kusura bakmayın. İyi, sadık, dürüst işte seven bir erkek tiplemesi yapıp bile isteye herşeyi yapacağı belli olan adam tiplerini seçen sonra tüm erkekler şerefsizdir diyen kadınlar görerek defalarca bu yala geldim. Biraz öz eleştiri yapma vakti gelmedi mi kendinize karşı?
Ben nasılsam karşı tarafında o şekilde olmasını istiyorum. İnşallah öyle biri çıkar veya kalmıştır. En basitinden sigara ve alkol kullanmıyorum, kötü kelime kesinlikle duyamazsınız. Ee bi hayli benim gibi insan arıyorum. Tabi yanıma da yakışcak o ayrı bir mevzu. Hemen demeyin güzellik gelip geçici diye. Herkes dengi dengine maalesef.
2,5 yıldır yalnızım bu süreçte hayatıma kısa süreli kişiler girdi ama hepsi ikinci günden kendini belli etti eski sevgilisine döndü vs. genel bi şanssızlığım var gibi hissediyorum bu konuda. sanki hayatıma artık düzgün kimse girmeyecek kimse beni gerçekten sevmeyecekmiş gibi bir his maalesef..
Cevap
21Cevap
Kalmadı artık varsa da beni bulmaz
Vardır mutlaka. O kadar da acımasız olmayalım.. Ama bazılarımıza düzgünsüzü gelir sık sık..
Ben hiç aşık olmadım. Kendimi tanımadan, kendimle bütün olamadan birini sevemem, birini hayatıma alamam
ben kaldım ama mental, psikoloji, ruhen bedensen fiziksel her türden yoruldum.. yani şu an o ilişkinin içinde olsam bile sağlıklı düşünemem.
Bulamıyoruz çünkü yok denecek kadar az gerçi ben öyle bir arayışta da değilim şu an yalnızlığın keyfini sürüyorum nasılsa olacak er ya da geç.
Vardir herkde biyerlerde ama bize denk gelmedi daha
Türkiye'de kadınların kalitesizliği her yeri sarıyor...
Evet elbette vardır ama ilk görüşte anlamak, tanımak mümkün değil üstelik oldukça az sayıda..
Kaldı yaa
İllaki hepimizin kusuru var
Kalmamış gibi ya da ben yanlış seçimler yapıyorum :/
Senin aday bulmana şaşırdım. Iyiymis yani adayin varsa.. Yani ben konusacak birini bile bulamiyorum.
Kadınlarsa sayı fazla iken, erkeklerde binde bir görülen 😂
ÇOk var ama six pack leri yok, BMW'leri falanda hepsi ekmeğinde aslan gibi çocuklar...
Kalmadı bence knka. Herkes paraya eve arabaya bakıyor. Daha bir simidi bölüp de yiyenini görmedim. Genç kızlar sugar dady arayışında 25-35 yaş arası zengin bulimde kafam rahat olsun kafasında. Hepsinin canı cehenneme. Yurtdışında bulucam bu gidişle.
Allah bilir kimsenin vebaline giremem şu iğrenç zamana rağmen düzgün kalan birileri mutlaka vardır diye ümit ediyorum 🤲
İnsan vardı ilişki biçimleri doğru temeller üzerine kurulmuyor artık.
Kalmıştır, kenarda köşede
Aramıyorum. Varsa da Allah sahiplerine bağışlasın.
Kaldı sadece birbirine denk gelmiyorlar iyi kadınlar kötü erkeklere, iyi erkekler kötü kadınlara
Kaldi tabi ama senin nasil bir iliski aradigina bagli 😁
Çok az sayıdalar ama varlar, bana denk gelmiyor orası ayrı.
Tek tük sanırım gerisi fasa fiso akılları hep bel altına çalışıyor
Ah ahhh devir der susarım..
Niye gençliğim lale devri dururken bu devre denk gelmis ki :/
Laleler kadar güzelsin
İhii tişikkir ederimm (:
Maalesef eski aşklar kalmadı tuba
O enayi ben isem evet. 👌
Mutlaka vardır ama insanlarda bıkkınlık var
Nıccin
Anlamadım
Niçin
Covid insanları bunalttı, üstüne ekonomik kriz oldu, bıkkınlık var ayrica sosyal. medyadaki özenti hayatlar insanları bence mutsuzluğa itiyor
Cok sıkıcı artık hiçbirseyın samimiyeti yok herkes çıkarcı
Yinede nezih insanlar var
Mesela ben😂
Umarim istediğiniz gibi olur, insan farkındalık ve gelişime açık ise mutlaka guzel olacaktır diye düşünüyorum
Sizi tanısam yorum yaparım guzelce 😊
Burayı ciddiye almıyorum pek trol yaparım genelde gerçek beni tanımanıza gerek yok teşekürler ederim ☺️
Guzel gunler sizle olsun
Keşke kalmış olsa da ben yanilsam
Benim gibi sap milyonlarca kişi var hiç sevgilisi bile olmayanlar var onlarla yanaşabilir
Yok denecek kadar az sayıdadır
Dürüst kalabilen insan sayısı çok az
Keşke olsa ah yok kalmadı knk
Kalmadı varsada çok yoktur
İlişki yaşayacak iyi insan mutlaka vardır.
Bütün insanların psikoloji si bozulmuş
Sanırım pek kalmadı
Katılıyorum
Vardır elbet kişilikli insanlar,,
Mutlaka vardır ama bizi bulmaz ki🙄
Valla buldum diyordum o da tırt çıktı
İyilere kötüler denk geliyor
Bitti artk öyle biri yok
Varda siz cirkin diye o kişilere yaklaşmiyosunuz
Kalmıştır tabi
Kalmadı vallahi
Kaldı eşim ❤️
Bende bulamiyorum kalmadi bence
Kalmadı
Ben buldum var
İhii cok iyi ball ne mutlu sana (:
Kalmadı maalesef
Kalmadı
Çok az
Azda olsa var
Kimseye güvenmem
Hayır ondan kimseye aşık değilim
Çok az kalmıştır
Kaldı gibi ama az
İnsan kaldı mı?
Aynen öyle kimseye güvenim kalmadı
Ya kardeşim neden yorumumun altına yorum yapıyorsunuz yahu.
İşte sende benim s2imde olmadığın için yazma. Hadi başka yerde bayıl.
Ahmak seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?