Takıntılı olduğumu düşünüyorum bu durumdan nasıl kurtulurum?

Abilerim ablalarim kardeslerim amcalarim teyzelerim lütfen derdime bir çare bulun benim 4 ay once ayrıldığım aslinda tam olarak da birlesemedigim bi sevgilimm vardi yarim kalmisliklar falan soz konusu bu arkadas bana ayrildiktan 1 buçuk ay sonra falan yazdi " x seninle böyle olmak istemezdim bana şans vermeni istemiyorum sakin yanlis anlama fakat değer verdigim bi insanla aramin böyle olmasini istemiyorum lütfen soğuk davranma blabla " dedi ama ben sert ve net bi dille konuşmak istemedigimi söyledim kendim bitirdim falan. Ama yazdiktan sonra 2 3 gun sürekli agladim. Sadete geleyim ben okulun basinda hic benim tipim olmicak karakteri bana uymucak bi erkegi bile takinti yapmistim ortada foll yokken yumurta yokken. Yarim saatte bi twitter da begendiklerini paylastiklarini falan kontrol ediyodum deli gibi gün boyu düşünüyorum falan ama bu kişi cidden hiç benlik bi insan değil. Simdi de bu 4 ay önceki sevgilim kişisini düşünüyorum ama bu aşk değil sevgi değil , bugün disari ciktim onun olabilecegi yerlerden gecerken falan hep karsilasma UMUDU vardi nedennnnnnnn? Goremeyince hayal kirkligina ugradim bol bol agladim deli gibi hissediyorum? Demem o ki ben sürekli erkekleri böyle takintili hale getiriyorum sizce neden? Bi erkeği takinti halinden çıkmam için başka bi erkeğin hayatimda olmasi lazim neden boyle oluyor?

Takıntılı olduğumu düşünüyorum bu durumdan nasıl kurtulurum?