Beni çok kırdı. Bu durumda ben mi hataliyim ve nasıl davranmaliyim?

Eşimin doğum günü için ona çalıştığım parayı biriktirip doğum günü sürprizi hazırladım. Kendi ellerimle en sevdiği yemekleri yaptım. Gitmek istediği bir yere rezarvasyon yaptım derken elimden geleni yaptım. Sevdigi takımla ilgili mutlu olsun diye hediye aldım derken onu en mutlu edecek her şeyi yapmaya gayret gösterdim. Kendi sesimle ona klip hazırladım. O eve geldiğinde başlattım vesayire. Ama onun öncesinde doğum günü falan istemiyorum demişti. Eve geldi ben sürpriz yapinca kapıyı çarpıp çıktı. Tesekkur bile etmedi. Tek dediği ben sana demiştim hiçbir şey hazırlama diye. O kadar emek var nolur bir mum ufleyelim dedim. Parana sağlık yaptı. Ben para için demedim el emeğinden bahsettim ve yanlış anladı. Daha oncede böyle davranışları çok oldu. Daha öncede sofra hazırladım özel günlerde yemeyecegim dedim sana der inat eder yemezdi. Cok kırıldım bu sefer O mutlu olsun diye her şey yaptım. Durduk yere böyle davrandı. İs yerinden gergin onu da biliyorum ama böyle davranması çok kırdı. Hazirlamamali mıydım ne yapmaliydim ve şu an ne yapmalıyım?

Beni çok kırdı. Bu durumda ben mi hataliyim ve nasıl davranmaliyim?