+1 yılÖncelikle Selam
Herkes evlendiğinde ilk başlarda ya da ilk zamanlarda canım cicim ayları olur eşler birbirini şımartır hediyeleşmeler cilveleşmeler olabilir fakat bir süre sonra olay biraz farklılaşıyor benim evlilikten beklentimse mutluluk yardımlaşmak hayat düzen kurmak tabi ilk zamanlarda tatlı hoş gelir tabi ama eşler birbirini tanımadan evlenmemeli eşler birbirini yeterince iyi tanımalı yoksa beklentilerimizin hiçbirisi olmaz
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÖnce açlığımı gidermesi. Sonra duş sonrası bacakların arasına kafamı sokup yalamak. Öpüşmek sevişmek her santimine öpmek. Kollarında uyumak. Allahim bir kadın bulsa. 18 ile 30 yaş arası bakire. Allahım tapasim geliyor. Bir kadın sarılmadı
. O boşluk o yalnızlık... ne olurdu ki? Hey Rabbim ben öksüz yetimdim. O kadar istedim. Param yoktu. Evim yoktu. Maaşım asgarinucretti. Kadınlar Allah ne yasarirsaniz sizin de evladınız yaşasın. Allahim bu ülkede taş üstünde taş bırakma. Akan göz yaşlarım. Ya Rabbi ben öküzdum ve yetimdim. Kadın her şeyi ile alımlı gezdi. Ulaşamadım param yoktu. Şimdi Rabbım seni unutacak kadar kadına ilgi duydun. Allah kadınlar ve erkekler beni küçümsediğin e00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı olması, iyi bir dinleyici olması, zevklerimi kabul etmesi ve yaşamak istemesi, yeni şeylere açık olması, kendini geliştirmesi, kültürlü ve bilgi sahibi olması, benden cinsellik istemesi, bana yeni şeyler öğretmesi, aşamadığımız olaylarda yanımda durması ve yardım etmesi, yardımsever olması, istekli olması, bakım yapması, sadık olması, yalan söylememesi vs. aklıma bunlar geldi.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 28,6b cevap paylaştı.
+1 yılİyisin hoşsun yeterli hani beni kısıtlamasın saçma sapan hareketler etmesin hayatımın en güzel rengi olabilir ama hayatımın tamamı olamaz bunu unutmamalı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBolca mutluluk, sevgi, aşk, huzur, gülümseme
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 269,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni sevmesi ve birlikte mutlu olmak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadakat ve çalışan kadin olarak ev isleri ve cocuklarin sorumluluklarini ustlenmesi. Bu benim icin gercekten onemli. Ne yazik ki gunumuzde cok kadin calisiyor, eve para getiriyor ama diger işler hep kadinlarin, annelerin üzerinde.
Bu sebeple iş paylasimi yapabilecegim, bunu bilen sorumluluk kabul eden, beni surekli şunu şunu yap diyerek yormayan, kendiliginden sorumluluk alabilen ve islerimi kolaylastiran, evde ortak olarak cogu işimizi beraber hallettigimiz bir eş cok iyi olur.
Bu ulkede bulur muyum bilmiyorum. Nadir de olsa vardir belki. Boyle erkeklerin ulkemizde sayısı az ama umudumu kaybetmek istemiyorum.
Buyuk konusmayayim ama benim icin boşanma sebebi ev ve cocuklar konusunda sorumluluk almamasi. Bu sebeple nişan atmisligim var. Tum yükün omuzlarima yuklenmesini kabul edebilen kadinlardan degilim.
Her seye ben kosturacaksam, o adam işten eve gelip yorgunum diyerek oturacaksa, tek başımayken evdeki hicbir sey degismiyorsa, tum duzeni ben sagliyorsam, evdeki erkegin yoklugu bir sey farkettirmiyorsa medeni durumumda evli yazmasinin bir anlami yok.
11 Yorumla- +1 yıl
Sana katılıyorum
+1 yılEş mi eş yok ki benim daha çok gencim benn hem bu devirde evlilik çok zor herkes kafasına buyruk olmak istiyor gercek olmamasını istediğin zaman ise özgürlüğünü kısıtlıyor oluyormuş sonra başına birsey gelincede kalbini karıncada hatasını anlıyor ama işte bu durum çok kötü bir durum anlayış çok önemli iki taraflısıda inat da kötü birsey herseye sürükler sevgiye zarar verir saygı sevgiyide mutluluğuda ayakta tutar.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Evlenmeden önce nasılsa yine aynı kalsın isterim.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbütün parasını bana vermesi
varını yoğunu üstüme yapması
bana sultanım diye hitap etmesi
her gün ayaklarımı yıkaması
eve geldiğimde yemeğim hazır olsun falan oh mis02 Yorumla- +1 yıl
Ohh bide aksam gotunu versin sana
- +1 yıl
@TarantulaKml e o zaten olacak canım
Benim beklentim yok çünkü herkesin alın yazısı var bu beklentilerim var desem belki evlenince değişecek tanımadığım bi insan çıkacak her şey nasip ☺️
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilik gibi bir derdim yok ama beni çok sevsin canından bile fazla, ilgi sevgi sınırsız olsun, çünkü sevilmeye hep muhtaç bırakıldım bu hiç ulaşamadığım şey, başka şeye gerek yok
23 Yorumla- +1 yıl
Ne güzel ifade etmişsiniz, İnşallah isteğinize kavuşursunuz
Cevap sahibi+1 yıl@Talentedhands teşekkür ederim çok da aramıyorum ama nasip olursa da eyvallah
- +1 yıl
Ben de aramayla bulunacağına inanmıyorum da denk gelir kısmetse
+1 yılEve haram para sokmasin. Aileme saygili olsun. Bir de sırtıma masaj yapsın. Sirt kaslarım çok ağrıyor akşamları.
00 YorumlaEğer sevgilim olmuşsa ve sevgililik sürecini atlatıp evliliğe kadar gidebilmişsek... Zaten ona güveniyorumdur, sevgiliyken nasılsa öyle kalsın isterim
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilin olmadıysa?
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılHuzur versin kulu kölesi olurum huzur huzur ki bunlar ilgi ve sadakatten saygıdan gelir ha birde kitap okumayı sevmeli
00 Yorumla
+1 yılSadakatten başka hiç bir şey istemiyorum
Benden ne isterse yerine getirmeye çalışırım elimdeki imkanlarla00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGüvenilir olsun, yumuşak huylu ve aidiyet duygusu gelişmiş olsun, başka bir şeye gerek yok evlilik için bence.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi, saygı, sadakat, evi geçindirecek bi işte çalışması, iyi baba olması, düzen, ilgi, merhamet, düzenli seks.
016 Yorumla- +1 yıl
Haftada 1 seks yeterlimi?
- +1 yıl
@MertAltunkynk bu kadar şey içinde onu mu seçtin? Algıda seçicilik... Bunu bana neden soruyorsun? Sana ne faydası olacak cevabımın? Kocam sorsa aşkım yeter veya yetmez derim gereğini yapar. Bu noktada senin bu sorunun cevabını öğrenmekle elde edeceğin kazanım nedir?
- +1 yıl
Kadınlar düzenli seksin ölçüsü nedir onu öğrenmeye çalışıyorum. Kazanımım bu bende ona göre gereğini yapıcam .
- +1 yıl
Sıralama en genel kadın sıralaması gerçekten ama erkeklerinkinde de düzenli seks 4. Sırada :)
- +1 yıl
@MertAltunkynk herkesin düzeni farklı. Bizim düzen sana uymaz. Eşinle durumu kararlaştırırsın. Bazısına 1 yeter, bazısına az gelir bazısına fazla gelir.
- +1 yıl
Anladım. teşekkürler. Bol seksli Bi hayat diliyorum 👋
- +1 yıl
@Talentedhands başa yazsam çok dikkat çekecekti. Sona yazdım gene dikkat çekti. Sıralama, verdiğim önem derecesini göstermiyor. İhtiyaçlar çeşitlidir. Bazen sevgiye ihtiyaç duyarsın bazen paraya bazen sekse.. O an ihtiyaö ne ise sıralamada öne geçer.
- +1 yıl
@MertAltunkynk dilemen gerek yok 🤭🖐️👍
- +1 yıl
Erkekler olarak bu konuda çok sıkıntılıyız bizim tarafa geçip bakarsanız bize çok üzülürsünüz bile amaa :)
- +1 yıl
@Talentedhands valla her ilişki farklıdır. Geneli bilemem. Bizde asayiş berkemal. Sıkıntı yok
- +1 yıl
Evet duruma göre değişiyor, biara beklentim çok yüksekti mesela, beklentiyi düşür demişlerdi filmlerdeki gibi değil falan, dedikleri gibi monotonlaşınca rahatsızlık seviyesi de düşüyor tabi
- +1 yıl
Sizde işler yolunda değil sanırım
- +1 yıl
Tamam sende herseyini ifşa etme. sagol de geç 🤣🤣
- +1 yıl
Yaniii orta halli işte karışık..
- +1 yıl
Hayat...
- +1 yıl
Erkekler olarak çok fazla film izliyoruz noluyosa ondan oluyor :))
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılYemek yapsın , ev temizlik konusunda benden yardım istemesin gezmeye gittiğinde benden izin almalı çarşı izni 3 saatten fazla olmamalı
07 Yorumla- +1 yıl
Beni almak kolay degilm
- +1 yıl
Degil
- +1 yıl
Ben almam
- +1 yıl
Dert etmem
Çok bi beklentim yok aslında , benimle ilgilensin sevgiye sevilmeye muhtaç etmesin , cinsel konuda da anlayışlı olsun yeter.
00 YorumlaBana her zaman dürüst olsun
öperek uyandırsın
saçımı sevsin
mandalina soysun :)
00 Yorumlabeklenti Yok insanı üzen cidden beklentileri.. evlenmeden ne gördüysen o daha fazla bekleme
10 YorumlaSevgi, saygı ve sadakat. Hem eşim hem arkadaşım hemde sırdaşım olmasını isterim güvende şart tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla tek istediğim huzur aile evinde huzurlu olamadım bari sevdiğim adamla huzurlu olayım daha şimdiden saçlarıma aklar düştü hayat kısa sevelim sevilelim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ilaç gibi geldi bu söz
Cevap sahibi+1 yıl😊😊😊🌸
Kimseden beklentim yok. İstemek ve beklemekle gerçekleşmiyor 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılHicbir beklentim yok sadece yanimda olsun durust ve sadakatli namuslu olsun
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani karakter kişilik ve evlenmeden önceden nasıl ise hep aynı kalmasını isterim
00 Yorumla
+1 yılSadakati, sevgisiyle varligini hissettirmesi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,8b cevap paylaştı. Tutku, ilgi, güleryüz, pozitif yaklaşımlar, saygı, anlayış..
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Farklı bir karakterde birisi olarak karşıma gelmezse sevinirim :) <3
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
+1 yılFazla bir bekletim yok.
Bana karım gibi davransın annem gibi değil.00 Yorumla Hizmet etsin paşasına ne dersem onu yapsın sözümden çıkmasın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı. Sevgi saygı olsun sevildiğimi hissetirsin bana ben zaten o kadına ölürüm.
00 YorumlaDeğişmesin. Zaten beklenti için değil de sevdiğim için alırım bu kararı.
05 Yorumla- +1 yıl
Değişmesin ilginç
- +1 yıl
Dusuncelerin güzelmiş
- +1 yıl
Rica ederim efendim
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaygılı sevgili anlayışlı olması
ortadogu çomarı sözde muhafazakar ama seks ve karı düşkünü olmaması10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden bir şey beklememesi en büyük beklentim
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgi, sadakat, bağlılık, güzel yemekler ve bakımlı eş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorun aklıma şu sözü getirdi
'Umma ki küsmeyesin..'
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@charmming bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yıl@charmming önemli olan sözün ne hissettirdiği ve bana koca bi pişmanlık hissettiriyor
+1 yılHer şair kendine özgü şiir yazar evlilikte bir şiir gibidir ve eşlerde şair hayat sizin hayatınız benim için evlenmedin annen için evlenmedin özgür ol özgün ol hayatını yaşa eşinle istediğini yap.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılne beklentisi, kari koca neler gerektiriyorsa iste yemek tarifi mi bu farkli farkli olsun...
00 Yorumla
+1 yılGram beklentim yok. Ne hali varsa görsün. İlişkiye sadık kalsın benim için kafi. Beklentiye gerek yok sonrasında hüsran olur.
09 Yorumla- +1 yıl
Değişik tip
- +1 yıl
Ne gibi?
- +1 yıl
Yazdığını oku anlarsın😉
- +1 yıl
Gayet mantıklı bence beklentiye girmemek. Beklentiye girip bide olmayınca üzülücem ne gereği var😉
- +1 yıl
Beyefendi yazdığınız yazıyı düzgün okuyun anlarsınızda yazdığınızıda anlamadınız ama neyse konuyu uzatmaya gerek yok
- +1 yıl
Açıklayıcı bir yorum olmadı ama neyse🙃 işte bu yuzden beklentim yok zaten kadınlar genelde biz söylemeden anlasın istedikleri için gerek yok.😁
- +1 yıl
Beyefendi illa açıklayıcı olacak diye bir şey yok sizin daha hayatınızda olacak kadına saygın yok neyden bahsediyorsunuz
- +1 yıl
Sizinle daha fazla tartışmak istemiyorum iyi geceler
- +1 yıl
🤭...
Evlenmeden önce nasılsa öyle olmasını ve değişmemesini isterim.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir oturmasıni kalkmasını bilen edebli adapli
02 Yorumla- +1 yıl
Ne varmis oturma seklimde knk
+1 yılAnlayışlı merhametli empati yapabilen biri olsun yeter çok bir beklentim yok
00 YorumlaÇok düşünceli ve anlayışlı olması lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı. "Hayat arkadaşı" olsun.
10 Yorumla
+1 yılEvinin erkeği olsun yeter
11 YorumlaSadakat sadakat sadakat
10 Yorumla
+1 yılEş de istemiyorum evlilik hiç
11 Yorumla- +1 yıl
Cok keskin bir cevap
Sadece kendisi olsun isterim. Aynı olduğu gibi.
00 Yorumla
+1 yılHayat arkadaşım olmalı
00 Yorumla
+1 yılsadık olsun yalan söylemesin yeter ya :d
00 Yorumla
+1 yılSaygı, dostluk, samimiyet, sadakat ve seks
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Adam olmasından başka bı beklentim yok
00 Yorumla
+1 yılSaygı anlayış
00 Yorumla
+1 yılAşk sevgi tutku güven ve karakter
00 Yorumla
+1 yılSaygılı olmaya devam etsin
00 Yorumla
+1 yılSevgiiiiiiiiii, sadakat
00 YorumlaSevgi, saygı, empati.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14b cevap paylaştı.
+1 yılaşırı beklenti sonrası hüsran olabilir
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılSadakat güven sevgi ilgi
00 Yorumla Adam olsun yeter
00 YorumlaAllah ne verdiyse ama en başta yargılanmamak.
01 Yorumla- +1 yıl
Düzenli cinsel yaşam?
- Devamını Gör (43)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler