Hoslandigim kisi yani onun hoslanip hoslanmadigini cozemedim diyor evlilik yaşın gelmiş diyip duruyor
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evlilik yaşın gelmiş diyen birisi kalp kırıyor ayıp ediyor. Eğer bekarsa sana bir şans vermeli. Bu söylenecek söz değil.
Bekar da iste ben anlamadim amaci ne
Adam cemaat ve toplum görmemiş biri. Ben noter katibi kıza esprisine emekli olması mı daha dedim. Kız ne emeklisi bekarım ben yaşım 27 dedi. Ordaki yaşlı amca bana sen kalp kırdın bu kızı yemeğe davet et anlaşırsan evlen dedi. Evet hakliyid kizda güzeldi. Lakin ben 1 aylık evliydim. Kıza özür mahiyetinde pizza ısmarladım.
Ben simdi anlamadim
Yani artık zaman yok diyor gel diyor
Kendisine mi istiyor
Açık Açık Evlenelim Diyor
Iste uzun uzun bakiyor ama mesela uzgun gibi ezik gibi sanki bana aciyor gibi bir de
Kalbini tanı gerçekleri orada gorursun
Nasil yani
Karşındaki insanın belki tipi belki gülüşü belki yürüyüşü hoşuna gitmiştir sende bunu sevgi olarak yorumlamış sındır gerçekler kalbinde yatar krakteri yapısı Ordan belli olur gerçekler orada yalanlar bedende saklidir
Belki de mesela onceden beni sevdigini hissediyordum ama dün bakisindan sonra anlamadim boyle uzgun acır gibi bakti emin degilim sevip sevmediginden
Değişebiliyor isde bedende ama kalpde gerçekler yatar eğer kendini kötü olarak gösterirsen belki snein için gerçek düşünceleri ortaya cikar
Mesela onceden iste bulismadsn oncd guzel konusuyorduk ayrilik mesaji attim iste sonrasinda geri dondum affetmedi iste sonrasinda ise normal erkek bir aekadas var onunla profil koydum gormustur boyle seyler ysptim sinir olshn diye nrysr sonra yszdi iki ay sonra yeniden birkac mesaj sonrs bulustuk onemli bir is icin paraya da ihtoyaci vardi ben de verdim geri veririm dedi sizce hata mi ettim
Bilemem geri verirmi dürüstlüğüne insanlığına bağlı durum ama farklı konu sevmek aşk konusu onu anlayamazsın ama anladığım kadarıyla sizdeki sadece geçici bir heyecan
Alti yildir seviyorum
Neyini sevdin peki?
Ya efendi biri iste sakin bakislarini bilmiyorum sanki o ben
Birinin Bakışını Sevmek Gerçek Sevmekle Eş Değer Olamaz Sadece Bakışından Hoslanmissin
Ya ben ama seviyorum baskasini sevemedim ya mesela yolda yururken diyor ki iste kizlarla ilgili hep yorum yapip duruyordu ua
Yanilgidasin En Ufak İlgi Görünce Aşk Sanıyorsun Kendini Kandırıyorsun Sadece Dikkat Et Büyük acılar yasama
Evet sizce ben bu kisiyi ne yapayim bilemedim
Sıradan Biriymiş Gibi Davran Sürekli Yazma Sana İlgisi Düşüncesi Neyse Ortaya Ciksr
Evet oyle yapmaya basladim simdi hani onemli bir is icin para verdim dr acaba ona ithafen ysptigimi dusunur mu
Onuda düşünebilir ama sana karşı düşünceleri önemli belkide seni elinde tutup birini bulamazsa sana yönelcek bunu bilemezsin
Evet ben yazmayayim o yazdikca yazarim ki daha fazla aci cekmeyeyim daha fazla kendimden ödün vermeden
Mantıklı Yoksa Kullanılabilirsin
Evet daha fazla izin vermeyeyim haklisin
Zamana Birak Biraz Gerçekler Yansır Hayatina
Evet haklisinn
Evet