Açıklamayı okuyup bir fikir beyan eder misiniz?

Evden çıkmayan Kendi halinde takılan biriydim sürükle evdeydim sosyal medya kullanmazdm beni seven birisi çıksın evleneyim derdim sadece sevilmek istedim. Baba sevgisi pek görmediğim için. Birine kaptirdm kendimi beni seviyor sandım benle evlencegini diyordu hatta yüzüme karşı seni çok seviyorum diyordu. Ama sonradan öğrendim ki hiç sevmemiş beni çirkin bulmuş öyle dedi. Senden bana karı olmaz dedi. 25 yaşındayım en son lise zamanları sevgilim olmuştu ondan sonra kimse ile konusmadim sosyal medya dahi kullanmadım yaşadığımız yer fazla büyük bir ilçe değil bana kimi sorsa tanıyordum ama isim olarak lise zamanlarından ya da faceden falan gördüğüm birileri oluyordu bana seninde tanımadığın birisi yok ors gibi falan demişti. Neyse bu kişi beni kullandı her şekilde eski sevgilisine inat konuştu benle iftira attı sonradan falan ben çok beddua ettim canım yandı geceleri uyuyamadım çünkü kendi halimde saf canım takılıyordm evde. Pek arkadaşım da yoktu. Shan bir işemte çalışmıyor başvuru yaptığı işlerde olmuyor sizce bedduamdan mi bide helallik almadığı sürece böyle devam eder mi yoksa mutlu mu eder zaman onu. Benim hala canım yanıyor 1 senedir çünkü çok takintiliyim kolay unutamıyorum
Açıklamayı okuyup bir fikir beyan eder misiniz?