İNSANLAR NEDEN SANAL ALEMDE ALDATMALARA BU KADAR YÖNELDİ?

Ben cevabını bildiğim birşeyi sormak istedim fikirlerinizi almak için. Hayatında çok düzgün kadın ya da erkek olan kişiler sosyal medyada ekstradan kişilerin ilgisi ile ego tatminin de bulunup bir yarış bir savaş halindeler. O kadar çirkinleşiyor ki artık bu nesil, bende aldatıldım saçma sapan kişilikler ile kıyas edilerek, güzel çekici kariyer sahibi seven ve sadık bir kadın iken fazla geldiğim bir erkek tarafından üstelik. İnsanlar neden buna meyilli. ya da aranızda bunu yapanlar varsa bunun sonunun olmayacağını bile bile hayatınızda neden güzellikleri ve gerçek ilişkileri ıskalamayı tercih ederek ucuzlaşılıyor. Halbuki hayat o kadar kısa ki, insan neden yaşar, namusu, onuru gururu için. İnsan güzel bir evliliğe, güzel ilişkiye, harika çocuklara sahip iken neden elinin tersi ile itip onurunu, namusunu, gururunu kirletecek yönelimlere meyleder. Gerçekten yaşamak, karakterli insan gibi yaşamak bu mu. Bunun çaresi nedir? Çaresi yok mu, bu toplum zehirli ve köksüz ilişkiler ile mi ömür tüketip sonra düzgün insanlar ile evlenme talebinde utanmadan beklentiye girecekler?

İNSANLAR NEDEN SANAL ALEMDE ALDATMALARA BU KADAR YÖNELDİ?