Sevgilim Davet Ettiği Halde Bileti Bana Ödetti?

Yeni sevgilimle en son 2 hafta önce görüşmüştük çünkü ben yazlıktaydım. O görüşmede de kadıköy moda sahiline gitmiştik sadece 2 su parası verdi hatta onu bile ödemeyi teklif etmiştim. Neyse dünkü buluşmada bir kaç gün önceden bana sinemaya gitmeyi teklif etmişti. Sonra biletleri almak için bilet alma yerine yaklaşacaktık baktım benden geride duruyor başta anlamadım olayı. Tip tip baktım hani, "neden yanıma gelmiyorsun" gibisinden. Sonra kadın sevgilime soru yöneltti hangi film için bilet istiyorsunuz diye. Mecbur yanıma yaklaşıp söyledi. Ama ben ilk başta geride durduğu için tuhaf hissettim kendimi ve anlayamadım. Kartını çıkardı ben de cüzdanımı çıkardım. "İstersen ayrı ödeyebiliriz" dedim. Direk, "ayrı ödeyelim" dedi. Aslında o ödeseydi zaten çıkışta diyecektim ki, "hadi sinemayı sen aldın yemekler de benden olsun" ama bu lafı ağzıma tıkmış oldu. Hiç bozulduğumu belli etmedim ama bozuldum. Ben onu kendimden ayrı görmüyordum. Çok tuhaf hissettim kendimi. İkimiz de öğrenciyiz ama ben kız halimle bunu düşünebiliyorsam ve sinema teklifi ondan geldiyse sizce de yaptığı ayıp değil mi? Ayrıca da 2 hafta sonra ilk defa buluşuyoruz ve geçenki buluşmada sadece su parası ödüyor. Yani para ödemesi gereken yerde geri duruyor. Kendimi değersiz hissettim ve çok soğudum. Daha önceki ilişkilerimde ısrar bile etsem hesabı ödememe müsaade etmezlerdi. Sizce ne yapmalıyım?

Sevgilim Davet Ettiği Halde Bileti Bana Ödetti?