Selammmmsss 🌸
Kendinle evli olsan, boşanma nedenin ne olurdu?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Selammmmsss 🌸
Kendinle evli olsan, boşanma nedenin ne olurdu?
𝓢 𝓸 𝓼 𝔂 𝓮 𝓽 𝓲 𝓬

#sosyetic
Çok fazla ilgiden olabilir sanırım. Yaşadığım ilişkilerde her zaman fazla ilgi ve sevgimi verdim, bu yüzden sanırım insanlardan fazla ilgi ve sevgiden çok bunalıyor ve elindekinin değerini bilmek yerine ondan sıkılmayı tercih ediyor. Açıkçası ben hiç bir zaman bu kadar ilgi ve sevgi görmediğim için şimdilik bundan ötürü olabilir diyorum.
aşırı hırslı ve işkolik...
sürekli istekli ve istekli, gecem gündüzüm yok, adam sürekli sevişmeye hazır ve doyumsuz..
çok yüksek beğeni düzeyi var kimseyi kolay kolay beğenmediğinden çok az arkadaşı var.
ailesine çok fazla düşkün
Ohooo
Düşündüm de sebep yok ya 😅 ya da şu olabilir tam sudan sebeb jfjffjjff
https://twitter.com/nocontextask/status/1185597757995802625?t=M_3KAZKnfSqEWI0gnt7U9Q&s=19
Çünkü bana iyi davranmana dayanamıyorum muuu hdjsjssh bomba
Rica ederim 😌
Benim gibi birini bulmuşum boşar mıyım, deli derler yahuuu 😄😂
Titizliğim bezdirebilir, iğne yerinden oynasa farkederim ben.. ondan olur sanırım
😚💕
Rica ederim tatlım 🌸
Cevap
42Cevap
Çok aşırı derecede sevmek korkutucu derecede bağlı olmak inanılmaz derecede doyumsuz enerji vs bırakmamak tuvalete giderken bile bazen birlikte gitmek
Boşanmazdım
Boşanmazdım mis gibi hatunum valla kaçırılmayacak fırsatım. El üstünde tutardım kendimi canım kendim
Tamam ara sıra fevri oluyorum ama ardından gönül almayı da biliyorum kendimi kırsam barışırdım yani tez vakitte. İşi boşanmaya götürmem. Bi evlilik neliklerle kuruluyor aklımı başıma devşirir yuvama sahip çıkardım 🤣 ay ne sevdim kendimi
İnsanın kendini sevmesi güzel :D
Hahaha bence deee
Kendimle evli olsaydım boşanma sebebi ölüm olurdu herhalde birimiz dertten erkenden öldürdük 😂😂😂
Bak bu çok orjinal bir görüş olmuş
Orijinal olması gerçekliğinden bende cort cort atabilirdim ama yapmam:))
Sorgulayıcı yapım. Neden öyle dedin, neden böyle yaptın , ne hissettin 😅bence adamı bayıltır bu sualler..
hahaha olur öyle şeyler 😅
Kendisi gibi birisinden insan neden boşanmak istesinki 🤔 karsı taraf acısından düsünürsek Sanırım düzen ve tertipli olma konusunda hassasım ve kurallarım konusunda ve tabiki kurallara uyma konusunda zorluk yasardık boşanma sebebi bu olabilirdi... 🥂
Kendimi evlenmeye ikna etmissem bosanmazdim.😁
Güzeldi :D
😊🌿
Kıskanç oluşum, ilgi hastası, temas bağımlısı 😃😂
shsjshs zor zor.. 😃
😌💐
Ne boşanacağım bulmuşum gül gibi adamı sülük gibi yapışırım tuvalete bile göndermem. Allah razı olsun benden derim elimi öper başıma koyarım. Allah beni başımdan eksik etmesin 🙈
boşanmazdim çünkü o kadar kendimim. ki samimi seven ve sevdiğim zaman o kadar kendinden de veren... öyle birini bulup da kaybetmeyi beceren nasıl becerdim diye düşünmeli..
Boşanmam ki, bulmuşum niye boşanayım. Benden iyisini mi bulacağım 😎 Boşanmaya sebep huyum yok. 😌
Kendimizle evli değil miyiz zaten. Hep kendimizleyiz hep 😄 nereye baksam kendim. Boşanmayı da düşünmedim hiç açıkçası.
Asırı seviyorum sarılırım öperim koklarım ama boşanma sebebi bulamadım benimle ömür gecer ya harikayım
Dozundan fazla kıskanç olmam mesela aşırı sıkarım insanı o yüzden benle olan benden evlenmeden terk eder beni😅
Benim gibi mükemmel şarap gibi birinden bosanmazdim ashjss şaka şaka sinirim yuzunden bosanirdim
Bu kadar mükemmel olmak zorundamıydın derdim 🤣🤣 bu olurdu
Ben sana laik değilim Abdurrahman boşanıyoruz 😬😂
Değişken ruh halim; ama boşanmaya sebeb değil tabi ki 😁😁
Duygularımı pek iyi belirlemiyorum bu can sıkıcı olabiliyor, herhalde bu nedenim olurdu
Kendimi paylaşamamazlığım. Kendimle evli olsam bu sorun nasıl ortaya çıkar ya da bu evlilik nasıl sonuçlanabilir bilmem. YARDIMCI OLUN BANA🙋♀️😅
Paylaşmamak gerek zaten 😅
çok üzülerek söylüyorum ekonomik yetersizlik olurdu 🥺
Benim olduğum yerde şakaları ben yaparım diye kavga ederdim heralde
İnsanın psikolojisini bozacak şekilde sinir edebiliyorum sanırım bu yüzden olurdu.
tez canlıyım biraz bazen sıkıntı yaratabilir :)
Inat olurdu kesin , inadıma dayanamayıp bosardim beni😃😃
Bencil birisiyim bu yüzden ve biraz da anlayissiz
Bu evlilik ömürlük olur boşanmak ne kelime şükür sebebiyim adeta.
Doymak bilmiyorum sürekli yiyorum. Bıktırırdım herhalde 😂😂
aşırı dürüst ve temizlik hastası olan biiriyim yemek çirkin olursa seçerim falan ne bilim ya
Düzen ve disiplinli bir hayat herhalde
Ama ben bundan vazgeçemem bunuda yapmazdım 😂
Bosanmazdim hayat benimle yasaninca deger kazanirdi 👸🏻
iş önemli ordan sıkıntı çıkardı birde 7/24 libido
Dışardan kendime bakınca çok gıcıkmışım gibi hissediyorum galiba bu olurdu 😂
shsjsh yanılıyorsundur 😃
Neden boşanayım ki mis gibi kız bulmuşum kolay kolay bırakmam kötü huylarım bana söylendiğinde ztn düzeltmek için uğraşırım tek hatada silip boşanmak saçma
Olmayacak birşeyi ne diye yazarsin
Sende ne zor sorular soruyorsun😂
Neresi zor yahu 😅
Çapkınlık diyim hadi 😂
Dürüst bir cevap oldu
Yaşım gereği
Ayy bu minnoşla boşanılır mı hiç 😀
Boşanılmaz shsj 😅
Her huyum boşanma sebebi bence.
Acımasız olma 😃
Hoşuma gidiyor böyle😂
Boşanmazdım. Benim gibi biriyle evlensem keşke.
Herkes kendi gibi biriyle evlensin 😃 boşanmalar falan hiç olmaz
Ruh ikizi olayı yalan mıydı :D jajsha bi taraf çok agresifse diğer taraf aşırı uysal o zamanda olmuyo, kimse sabır taşı değil ki azizim
Ah evet, kesinlikle jsjsh 🥳🥳
Aşırı duygusal, düşünceli ve detaycıyım. Tahammül edilebilir bir halden çıkıyor sanırım...
Egolu oluşum ve kibirliliğim
Sinirli olduğum için kendimi terkederim
shsjsh kendini terketmek 😃
Hayret, sizin gibi aslan burcu kişisi nasıl sinirli olur 😃
Peki madem 😃
inadım, öfke kontrolüm yok ve huysuzum.
Hiçbir sebebim yok ya
Olmazdı ben mukemmelım 😀
Ağız tadıyla bir kavga ettirtmiyorsun adama ya.
Çok istekli olmam
İnadım ve ısrarcı oluşum olurdu her halde
Kendimden boşanmazdım
Şiddetli geçimsizlik 😀
Fazla süslüyum para çok harcarim
Az konusuyor olmam
Kelime israfını sevmiyorum
Tripçi oluşum olabilir 😄
Yok öyle bir neden 😅😅😅
Yemeğimi yerse boşanırım yemek önemli
Inatlik ve dik baslilik olurdu.
Gökyüzünde olmam eve bile uğrayamamam 😱