Valla benim ne olurdu diye düşündüm bir şey bulamadım 🤪

Valla benim ne olurdu diye düşündüm bir şey bulamadım 🤪
Kendim gibi birini bulsam ölüm ayırır boşanma olmaz. 😎😎😎
Hayır mübarek ramazan bayramında dua niyetine geçsin boyu boyuma huyu huyuma uygun olsun kendim gibi birini bulup evlenirim inşallah 👍 amiinnn.
Amin 😄Sen nasıl birisin ki
@FestinaLentéə_ Karakter olarak: Ağır başlı, yerine göre şakacı, çoğu zaman güler yüzlü, hayatı ciddiye alan, tasarrufu seven, monotonluktan hoşlanmayan, hayvan ve doğa sevgisi yüksek, meraklı, araştırmacı şeklinde uzayıp gidiyor liste.
Fiziksel olarak: 1.80 boyunda 74 kilo fit biriyim kara kaş koyu kahverengi gözlü, siyah saçlı buğday tenli bol yara izi olan biri.
Bol yara izi neden
@FestinaLentéə_
Çocukken çok hareketli ve birazda yaramaz biriydim, her zaman keşif yapmak ve yeni şeyler denemek isterdim. Bazı izlerim de o maceralı zamanların hatırası. Hayat tarzım yüzünden sevdiğim izlerim oldu. 😊 Her bir izin ayrı ayrı hikayesi var…
Senin de hayatında iz bırakan anılar var mı? Hem merak ettim, sen nasılsın? Fiziksel ve karakter olarak kendini nasıl tanımlarsın?"
Yani çok enteresan gelecek ama doğru olan bu olduğ halde ben tepki görüyorum fark ediyorum insanların düşüncelerini.
Bir erkek ve bir kadın arkadaş olamaz bir erkek ve bir kadın yok kuzenmiş yok yok sınıf arkadaşı vs ( eğitim ile ilgili mecburi iletişimleri anlarım ) onun harici tercihi arkadaşlık sohbet doğru değil bulunduğum oda da erkek olmasın diyorum oturmasın diyorum rahatsız oluyorum ve buna kadınlar bile garip tepki veriyor doğru olan benim yaptığım.
Yine yok eşimin kuzeni yok eşimin filancası banane kardeşim erkeğin selam vermesi bile sakıncalı ve bir erkek eğer bunda bir sorun görüyorsa eşi niye tepki veriyor diye kendisi kendisini boşasın. ( Bekarım )
Bu ülkede herkes herkesin namusuna göz dikmiş kimseyi tanıdık akraba demeyeceksiniz mecburiyetten okul için bulunduğum stajda bile insanlar bana zarar vermek için ne planlar yapmış Allah olmasa biz bir hiçiz tamam Allah yanımızda diye yine de geniş meshepli mi olalım insanlarla konuşmadığım halde selam vermediğim halde hep böyleyim buna rağmen benim bile yanıma gelen kadın okul icabı staj için mecburiyetten iletişim kurduğum kadın bile kafası örtülü olup namaz kılıp güzel kardeşim çıkıyorsa ben bu ülkede herkesten herşeyi beklerim hep diyordum bakın yine haklıyım.
güzel kardeşim kadınlara ve güzel kardeşim erkeklere yem olmamak için ailemiz bizi okutuyor meslek sahibi yapıyor buna rağmen güzel kardeşim ile karşılaşıyorsak okumayan cahllere noluyor Allah bilir.
Kafama koyduğumu yaptığım için biraz inatçılık ve dik kafalılık ve rahat bir yapıya sahibim kimine göre bu benim kimine göre de insan orta yerinden çatlatırım yani ben benle evlenmem.
Öncelikle iyi bayramlar canım! 🍬 Bayram keyfi Türk kahvesiyle harika gidiyor gibi görünüyor, afiyet olsun.
Kendine çok güzel bir soru sormuşsun aslında. 😊 Sen kendinde boşanma nedeni bulamıyorsan, demek ki keyifli ve huzurlu biri olmalısın. Ama düşününce belki fazla inatçı ya da detaycı olduğunu söyleyebilirdin. Çünkü çoğumuzda bunlar var. 🙈
Ama en iyisi böyle şeylere takılmamak ve kendini olduğu gibi sevebilmek. Hep bu enerjiyle kal! 💕
Cevap
42Cevap
Bayramın kutlu olsun abla iyi bayramlar dilerim.. 🌺🌺 kendimle evli olsam boşanmazdım ben
Heralde şey olurdu, sevsem bile, kimseyi kendimden çok sevemediğim için, kendi deer yargılarımla çelişen her noktada laf sokuyo olmam
Bu kadar mukemmel olmana katlanamiyorum beni iyiliginle eziyosun falan derdim Bihter Ziyagil misali 😅
Ani kararlar alırım , fazla prensiplerim var bu benim için iyi ama karşı tarafın hayatını zorlaştırıyor
Başkalarıyla konuşuyorum diye boşanırdım😂 Daha doğrusu yakaladım diye kendime yakalanmadığım sürece problem yok😂😂
Bİ DE GÜLEREK ANLATIYOR YA ! AYNISINI KADIN DESE BURDAKİ TÜM ERKEKLER DEMEDİGİNİ BIRAKMAZ AMA ERKEK DİYİNCE KOMİK Mİ OLUYOR SANIYORSUN? KIZLAR KOŞUN LİNÇ EDİNNNNNNN
@Ölenekadarghostuzz Hahshahah
@Ölenekadarghostuzz canım sıkılıyor canım
Karınıza yazık değil mi o evde sizi bekliyor siz de böyle sitelerde takılın canım sıkılıyor diye
@Ölenekadarghostuzz :/
@inconnu01 sakin ol champ
@inconnu01 yoo ben demiyorum
@inconnu01 yav bayan ben ne demişim ne giydiğin sevgilini/kocanı ilgilendirir banane
@inconnu01 aldattığım biri yok sakin ol bekarım
Olumsuz yönlere odaklandığım için iyi yönlere gölde düşünüyorum bu yüzden bosanirdim
Ömür boyu benimle olurdum benim gibisin bulunmaz
Aç kalmam (yemek yapmayı öğrenmedim henüz) 😂😂😂
Öfke, sinir ve daginiklik olurdu sanırım😂😂
Sanırım rahatlığım olurdu, her şeyi isterim kendim kalkıp yapmak olmazdı
Düşünüyorum, düşünüyorum... Çok bağlanmak olurdu herhalde...
Boşanmazdım asla bulmuşum benim gibi kadını neden bırakayım.
Ben olsam beni hayatta bırakmazdım. Baş üstünde taşırdım 😄
Aşırı mükemmel olup ben şana layık değilim diye ağlarım herhalde
Duygusal yanım az mantık yanım çok. Olursa bu olur sebep
Soruyu okuyunca düşündüm de bulamadım ben de. Bana ben gerek demek ki😀
Kendimle evli olsam ayaklarinin altından öperim, asla bosanmam
Kendimle evli olsam kendimi aldattığım için boşanırdım. Sonuçta kendi kendimi şaapamam
Düşündüm düşündüm bulamadım sonra acaba eşim benden niye boşandı diye düşündüm.. bazen ne yaparsak yapalım olmayınca olmuyor
Bana göre bir sebep yoktu, ama insan isteyince bahaneler bulabiliyor onun da vardı kendine göre bahaneleri...
İki yıl geçti üzerinden
Kelin merhemi olsa kendi başına surermis 😔😔
Bir şey bulamadıysan çok şey var demek ki 🤪😇
Sanırım aşırı cinsel istek olurdu Nadiyee, tıpkı senin nedeninin aşırı kahve isteği olacağı gibi 😉😀 İyi bayramlar Nadiyeeee 😍
Boşanmazdım yaa. Hiçbirşeyine karışmam , kısıtlamam , tutumluyum , evde dolaşan minnoş cilveli bir şey var daha ne olsun.
Merhaba, sanırım yanyanayız seninle , bana yazabilir misin rica etsem?
Fazla seks düşkünüsün sana yetemiyorum ayrılalım derdim
Kıskanç biriyim herhalde bu yüzden boşanırdım kendimle evli olsam
Negatif düşünme durumum var bu da bir süre sonra insanları sıkabiliyor.
Bazen kendimi çok kötü salivermisligim olabilir, disiplinsizlik
Senin için yedi kocalı Hürmüz diyorlar doğru mu acep 🤣
Ruh hastasına bak der boşanırdım
Hiç durmuyorum sürekli bitmeyen azgınlık var
En son kız arkadaşımdan Bu yüzden ayrıldım
şiddetli geçimsizlik
Yemek yapmiyo olurdu shjdd
Arada gelen parlamalarım
Boşanma nedeni bulamam
Takıntılı olduğum için
Sürekli cinsel arzu
Fazla başıma buyruk olmam
Umursamaz bir tip oluşum.
Galiba tembel ve iradesiz olmam olurdu.
Enercin bitti güzelim derdim boşardım
Şiddetli geçimsizlik 😁
Konuşmuyor diye boşanırdım
Söyleyemem özel
kendimden boşanmazdım
Kıskançlık ve inadım yüzünden 😂
Hiç çekemem seni derdim 😅
Zor soru😃
Fazla yakışıklı olmam de😀
Havaya sokma beni
Hakkındir
Seviyorum seni
Bende çeni😊
❤❤❤❤
Kıskançlığım olabilir
Depresifim takıntılıyım bu tarz şeyler...
Aşırı dağınık olmam
Boşanmazdım geçinirdim
Genelde kime kendinde hata bulmaz
Ben buldum güzel değilsin nadiyeciğim
Boşanmazdım Mükemmelim ben:)
Boşanmak aklimin ucundan geçmez
Kimse yoğurdum ekşi demez
Kıskançlığım
Fazla detayciyim
Fazla iyi olmamdan dolayı
Pat pat konuşurum..
uzun soluklu ilgisizlik