Biten ilişkilerin ardından ne oluyorda bir birini çok seviyorum diye çarşaf çarşaf aşkını ilan edenler biranda düşman olabiliyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Biten ilişkilerin ardından ne oluyorda bir birini çok seviyorum diye çarşaf çarşaf aşkını ilan edenler biranda düşman olabiliyor
Düşman olmak demeyelim ama arkadaşta kalınamıyor çünkü bi taraf seviyor bi taraf sevmiyorsa arkadaş kalınamaz arkadaş kalabilmek için ya artık hiç sevmiyor olmaları gerekir ya da hâla iki tarafında çok sevmesi gerekir ki bu durumda belli bir süre sonra tekrar ilişkiye başlanır
Çünkü bir tsraf çok seviyor ve ilişki bitsin istemiyor. Tek taraflı biten ilişkilerde seven taraf arkadaş kalamaz.
Birde kötü ayrılıklar var. Karşılıklı suçlamalar hakaretler bunun sebebi ilişki boyunca susan sorunları içine ataip iliski yurusun diye cabslayan taraf ilişki bitiminde biriktirdikletini kusar ve ilişki kötü biter haliyle arkadaş kalınmaz
Birde karaktersiz olan sevgili vardır. Sevgilisi olan kişiyi kötü göstermek dibe sokmak adına dedikodular yapar, iftiralar atar. Savaş açar eski sevgiliye..
Yani sebepler çok...
Teşekkür ederim
Rica ederim
günün sonunda bir taraf az da olsa umut besler. bu da sözde arkadaşlığı zaten baştan zedeler. Ortada bir de sorunlu bir ayrılık varsa zaten ne diye medeni olmak adı altında suratına bakayım kaldı ki arkdaş olayım.
İKi taraf ayrılığa rağmen hala seviyorsa bu mümkün ki sonunda yine birleşenleri biliyorum :)
Çünkü genelde Türkiye’deki ilişkilerde gördüğüm kadarıyla sevgililik boyunca kavga etmemeye çalışıyorlar biriktiriyorlar biriktiriyorlar daha sonra da patlıyorlar
Cevap
2Cevap
Dost kalınabilir. biri çünkü kendine güvenmiyor tekrar bağlanırım korkusu yaşıyor.
Bisey bitmişse , ayni kişi ile baska bir şeyin başlaması bana saçma geliyor ... sevgili iken yaptıkları, arkadas iken olmayacak mi? Kırılan kalp arkadaşlık yapabilir mi?
Olmaz o iş bence Aşktan sonra dost zor. Ama dosttan sonra aşk olabilitesi mümkün olan bir şey.
Bir taraf sevmeye devam ettiği için. Ya da prensip olarak kalmam ben hayatıma alacağım insana saygısızlık gibi geliyor.
Kalınması mantıksız bana görede.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?