Aşk İlişkileri Yazmak istediğiniz merak ettiğiniz İlginizi çeken birisi var mı? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor Yazmak istediğiniz merak ettiğiniz İlginizi çeken birisi var mı? Yazmak istediğiniz merak ettiğiniz İlginizi çeken birisi var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hayır kimse yok 1 0 Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yazmak istediğim biri yok, ya da var ama dünya yansa ben yazmam yeminimi ettim çoktan. 1 0 Yorumla
evapo0 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 743 cevap paylaştı. Merak ettiğim biri var ama kendisi yazmadıkça asla yazmam. Öyle huylarım var 🙈 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Bundan 6-7 ay önce olmuştu bu.. Şu an yok.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl hoş geldin 😀 Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Hoş buldum.. 😄 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Hayır yok olunca yazıyorum. 1 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık kimse ilgimi çekmiyor 1 0 Yorumla
_Daphnee_ Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Uzun süredir yok ya böylesi iyi 1 0 Yorumla
Catutigernos Takip Et Master Yaş: 40 , eic 85% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Cıks yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır kimse yok
Yazmak istediğim biri yok, ya da var ama dünya yansa ben yazmam yeminimi ettim çoktan.
Merak ettiğim biri var ama kendisi yazmadıkça asla yazmam. Öyle huylarım var 🙈
Bundan 6-7 ay önce olmuştu bu.. Şu an yok..
hoş geldin 😀
Hoş buldum.. 😄
Hayır yok olunca yazıyorum.
Ilgimi çeken birisi var ve yazıyorum
Artık kimse ilgimi çekmiyor
Uzun süredir yok ya böylesi iyi
Site bile ilgimi çekmiyor
Yok aman olmasın uğraşamam.
Olursa yazarım
Seni merak ettim yazdım
Cıks yok
Yok.