Aşk İlişkileri Takmayan bir sevgiliniz varsa? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Tartıştık dediğimi yapmadan görüldü attı umursamadı bile terk ederim dememe rağmen çok kötüyüm birsey yapmaktan korkuyorum kendime Güncellemeler+1 yıl Ben ayrılamam nude resimlerim var ayrilirsam yayar onun ayrılmasını bekliyorum ama ayrılmıyor bu halde çok kötüyüm psikolojim alt üst şu an Takmayan bir sevgiliniz varsa? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Değmeyecek biri için mi kendine gel 0 1 Yorumla u 27esmerim +1 yıl Yüzün görünüyor mu Yorumla
sevdaelikde Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Gerçekten bu kadar aşık oluyor musunuz 1 1 Yorumla SırrıYok +1 yıl aşk değil sanal seks kurbanı Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. ergenus vakaası 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Ergen değilim 25 yaşındayım cidden çok kötüyüm 2 yıllık Yorumla SırrıYok +1 yıl yüzün görünüyor muydu? ya da video falan mı yani? kim seni mımından tanicak ki.. rahat ol haha Yorumla Soran +1 yıl Yüzüm var Yorumla SırrıYok +1 yıl kendisin, savcılıkta bulur bir anda böyle bişey yaparsa.. rahat ol derim :) Yorumla
armada Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. saçmalama ve ayrıl 0 3 Yorumla armada +1 yıl ayrılsa da yayabilir ki Yorumla Soran +1 yıl Ben ayrılsam zoruna gider o ayrılırsa gitmez zoruna Yorumla armada +1 yıl ya bırak ne alaka. ne zoruna filan gidecek. adam senin her şeyini almış Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Değmeyecek biri için mi kendine gel
Yüzün görünüyor mu
Gerçekten bu kadar aşık oluyor musunuz
aşk değil sanal seks kurbanı
ergenus vakaası
Ergen değilim 25 yaşındayım cidden çok kötüyüm 2 yıllık
yüzün görünüyor muydu? ya da video falan mı yani? kim seni mımından tanicak ki.. rahat ol haha
Yüzüm var
kendisin, savcılıkta bulur bir anda böyle bişey yaparsa.. rahat ol derim :)
saçmalama ve ayrıl
ayrılsa da yayabilir ki
Ben ayrılsam zoruna gider o ayrılırsa gitmez zoruna
ya bırak ne alaka. ne zoruna filan gidecek. adam senin her şeyini almış
Konu ne?