Hoşlandığınız birinin sevgilisi olması sizi durdurur mu o kişiye yaklaşmak için? Yani beni durdurur ve uzarım😎 saygım olur. Bazıları farklı düşünüyor farklı ihtimaller vs. Siz ne düşünürsünüz?
Ben kimseden hoşlanmam zwten kimse de benden hoşlanmaz çünkü tipsizim boyum kısa diye beni kimse sevmez kime teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi der reddeder beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser ona aşık olmamı kendine hakaret sayar topukları kıçına vura vura vura vura kaçar. Yemek yediği anda karşısında beni görse tiksinmekten iştahı kapanır bazıları da anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
Uzak dururum. Sevgilisi olan birinden yana beklenti içine girmek oldukça saçma. İhtimallere bağlayıp hayatımı o kişiye bağlayacak değilim. O hoşlantı zaten zamanla soğur, kimseyi takıntı haline getirmeye gerek yok. Dünya kimseden ibaret değil, ilişkisine saygı duyup uzak durmak doğru olur.
Sevgilisi olan biri ilgimi çekmez, laf olsun diye söylemiyorum. Gerçekten çekmiyor. Oldu ki sonradan öğrendim, ilgiyi keserim çünkü ben yaşasam kötü hissederdim.