Yaşanan mutsuzluklar ya da hiç başlamayan aşklar kimi zaman insanı aşk konusunda karamsarlığa sürükler.
Bu sebeplerden ötürü aşka olan inancınızda azalma var mı?

Yaşanan mutsuzluklar ya da hiç başlamayan aşklar kimi zaman insanı aşk konusunda karamsarlığa sürükler.
Bu sebeplerden ötürü aşka olan inancınızda azalma var mı?

Aşk gerçek ve yaşanması da güzel bir duygu. Her biten ilişki ardından bıkkınlık bırakıyor. Bazen aşk yalan aşk yok gibi laflar edilse de aslında o kin aşka değil, onu bizim kursağımızda bırakan kişilere.
İlişki bitebilir, mutsuzlukla sonuçlanabilir, anlaşarak güzelce bitebilir, normal şeyler..
Ama şu güzel sevmek dolanıyor ya herkesin ağzında.. Bir fayda beklemeden, içten gelerek, samimice.. Faydalanma amacı gütmeden, hemen her şeye, herkese rağmen vazgeçmeden, her konuda dürüst, dünyada sadece "o" varmışçasına.. Bütün benliğinde onu yaşayıp, onunla tekrar tekrar yaratılıyor hissiyle..
Buna rağmen bunların değeri kıymeti bilinmiyorsa, acaba iyi şeyler kabul görmüyor mu aşkta, tam tersini mi yapmalıydım diyor insan.. Ve gerçek sevginin, aşkın asla karşılık bulamayacağı hissi oluşuyor.. Çünkü sadece bedeninden ruhunu teslim etmemişsindir.. Yine de olmamıştır.. Böyle biri bir daha nasıl ikna olabilir aşka, iyi şeylerin olacağına..
Hayat öyle bir şey ki öldüm dediginiz an yaşama gücünü buluyorsunuz. Aşktan vazgeçince aşkı, umudunuzu tam yitirmeye yakınken hayalinize kavuşuyorsunuz...🙃
Biz her gece öldük sabah yine yaşadık trendyolda beğendiklerimi alamıyorum ülkeye inancım bitti ne aşkı be ne aşkı😂
Teşekkür ederiiim🧚🏻♀️
Cevap
9Cevap
Azalmadı. Kalbim ve umudum her daim var.
Hayır. Aşka inancım tam.
Aşka inanmıyorum
Aslında benim deneyim demeyelim de bakış açımda farklılaşma oldu...
Önceden iki insan birbirini sever, sonrasında da evlenirler falan sanardım. Sevmek öyle kolay değilmiş, evlenmek de her gün zorlaşıyor. Allah tabi her şeyin hayırlısını versin ama topluma baktığımızda doğru düzgün olumlu, feyz alınacak ve örnek gösterilecek aileler pek kalmadı. Bu da herkesi daha depresif hale getiriyor.
O zamanlar mutsuz olabilirim. Ama zaman geçtikçe aşka inancımın azalmadığını fark ediyorum.
O kişiyle olmayabilir, demek ki hayırlısı değilmiş derim. Benim için gelecek olan, doğru kişiyle karşılaşmanın elbet vakti vardır.
Aşka inancım asla bitmez balık burcuyum her an birine tutulabilirim😄
var elbet bir dönemler aşka olan inancımı sonuna kadar tüketenler ama onların aksine canlandıranda çıkabiliyor o yüzden bir kişiye küsüp herkese sırt dönmek olmaz
Aşka olan inanç neden azalsın ki? Aşk her daim var, var olacak. Yaşayıp yaşayamamak herkese nasip olmuyor, o kadar.
Biten ya da başlamayan ilişkiden ötürü aşka inancımda azalma olmaz , sadece ona verdiğim emek karşılığı aldatma olursa inancım kökten biter.
Azalmadi azalmazdi da sanirim. Biri yuzunden herkese kusmek insanin kendine yapacagi en kotu sey olabilir. Kendi kendini cezalandirmak bu.
Evet, artık olmayacağına emin bir şekilde hayatımı sürdürüyorum.
Azaldı hala aska ınancım var sadeceyanlıs ınsanlara deger verdım o kadar
Aşka inancım yok zaten hayallerim de aşk falan yok
Hayır herkesin aşkı kendine özeldir başkasının bitti diye ümidimi niye keseyim
Aşka olan inancım azalmadı sadece aşkı hakedecek insan kalmadı, insanlara güvenim de kalmadı.
Azaldı, ama bitmedi. Her şey çok daha güzel olacak.
Valla reis ben inanmıyorum kaç tane kız üzdü beni ihtihar edicem en sonunda
Güvene bileceğim insan olur ise neden olmasın
Herkes gibi insan hayatın birini ister
Ama insanlara karşı guvenim bitti denilecek kadar azaldı 🤗
Aşka hiç bi zaman umutsuz olmamak lazım ha tabi herkesin üzüldüğü ve çöktüğü bi dönem olur ama bu geçer
Evet kesinlikle azaldı.
Hayır olumsuzluklara aldanıp aşkı kötüleyemem
Kalbim ağrıyor
Azalsa iyi bitmek üzere
yoo gayet yerinde.
Bitti bile nokta..
Gayet yerinde
Evet var
Yani azalmadı ama kırdı beni çok aşk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?