Aşka yürek gerek anlasana diyen Mustafa abimizin dediğine katılıyor musunuz?

Aşka yürek gerek anlasana diyen Mustafa abimizin dediğine katılıyor musunuz?

Sevgiyi göstermek cesaret gerektirir dolu dizgin seversin bittiğin de yine sevmeye devam ediyorsan acısıyla yaşayabileceğin bir yürek ister. Sevgi size yapmaya cesaret edemeyeceğiniz şeyleri yaptıramaz aşk ise teslim olup, o an ne gerekiyorsa, içinden ne geliyorsa kalbinden geçenleri yapabilecek cesaret ister, güç ister, körlük ister. Aya benzer yüreğim çınlıyor kulaklarımda 😅
Evet gerçekten sevmek istiyorsanız cesaret gerekiyor karşılıksız sevgi de cesaret filan gerekmiyor ama sevgi duyduğun her saniye boyunca birisi böyle bıçak saplıyormuş gibi hissediyorsun çünkü seni seviyorsun karşı taraf bunu bilmiyor haberi yok daha sonra ne biliyim başkalarıyla konuşuyor yakınlaşıyor sen bunu görünce diyorsun ki yani lanet olsun içimdeki sevgiye ama sevmeyi de bırakamıyorsun o yüzden cesaret Edip söylemek gerekiyor evet ucunda ne olursa olsun.
Cevap
17Cevap
Dans kısmı iyiymiş 😅 evet cesaret işidir aşk. Çünkü bir kere seversen , yara almaya müsait bir hale gelirsin. Çokça incinir aynı oranda da yükselirsin.
Sevmek öyle herkesin harci degil. Sevmek her şeyi göze alabilmektir, inanmaktır, güvenmektir, cesaret ve dürüstlük ister.
Cesaret gerekli
Evet...
Sevgi, Saygı, Sadakat deniliyor ama aslında bunlarin en başında Cesaret olması gerekiyor...
Çünkü; Birini sevdiğin zaman onun hayatı aslında senin hayatın oluveriyor, özellikle kadınlar için bu böyle değil mi?
Yürekten ölümüne sevenler için söylüyorum
Yani sonunda evliliği düşünüyorsun, onu sevdiğin an onunla ilgili hayaller kurmaya başlıyorsun , cesurca adımlar atıyorsun, herkes bir şeyler söylüyor onları kulak ardı ediyorsun...
Gözü Kapalı güveniyorsun , ya haklılarsa bile demiyorsun ona kendini adadığın için...
Evlenmeyi göze aldıysan zaten; çevren değişiyor onun çevresi artık senin çevren oluyor, mahallen, komşuların, soyadın değişiyor. .
Hayatını başkasının evlerine bırakmak Cesaret değil de nedir?
Mustafa abimde yılan gibi kıvrılıyor he. Sevmek bana göre cesaret işi evet. Çünkü herkes kaldıramaz bu sorumluluğu. Bir sürü etken var. Bir kere sonunda üzülmeyi göze almalı insan. Buda gerçekten cesaret gerektiren bir durum.
Bir yerde evet.. Sadece kalp ritminin değişmesiyle açıklanamaz sevmek, aşık olmak.. Bazı şeyleri göze almak da gerekiyor.. Güçlü bir hisse eğer, yener zaten engelleri..
Ben hep şöyle yanıt verdim. Cesaretin var mı aşka çarpıyor Abim bir başka ahsjjf
sizde de mi abi terörü bende de pspwodpwsk
ah şu abiler evlendi gitti hala kurtulamadım
aman benimkinin çocuğu yok olursa da inşallah ona benzemez gerçi uyuz karısına da benzesin istemem neyse onlar üremesin en iyisi pdğsodpskdosdk
kız olursa bana benzer kızlar halasına benzer derler spsposşs
Bence o kadar abartılacak bir şey değil. Sadece düzenin bir parçası. 😂
herkes sevebilir ama cesareti olan o sevgiye sahip çıkar.
Sevmek için yürek, sevdiğini söylemeye cesaret gerek.
cesaret lazım evet..
sevmek için bu şart ancak sevmekten ziyade bunu devam etmek için cesaret gerekli daha çok..
Mustafa sandal dansı >> anneme çok ağır başlı düzgün bir çocuk diye anlattığım manitanın akıl sağlığı.. deli cesaretiyle ilişkilendirebilir :d
Cesaret ister çünkü sorumluluk gerektirir. Dürüstlük ister çünkü güven gerektirir. fedakarlık ve emek verilmezse sevgi olmaz🥳
Evet cesaret gerekir cunku karsi taraftan beklentiye girdigin an konfor alanindan cikiyosun cesaret edilemeyen kisim da bu
tabi ki herşeyden önce cesaret gerekir cesaretim olmasaydı 40 yaşında ay parçası gibi bir flörtüm olmazdı şu an :)
Kalbin cesarete ihtiyacı olmaz, bahaneye bakmaz sevecekse sever, engel olamayız. Yeter ki sevmeye değer birisi olsun.
Sevmek can vermek gibidir g0t vermeye benzemez demiş birileri. Kendim de uydurmuş olabilirim şimdi
Biraz oyle ama ugrasamam kimden ne cikacagi belli olmuyor
o kadar da abartmamak lazım.
sevmek basit bir eylem. komplike hale geliyorsa sorun var demektir
Gerçekten sevmek yürek ister...
Herkes sevemez.
Sevmek için kalp gerekir sevdiğini açıklamak için cesaret gerekir
Hoşgörüdur Fedakarlıktır Gururunu düşünen sevmesin👊
Aya benzer yüreğim e doğal olarak takipteyim
Sevmek için cesaret, feraset, adam gibi adamlık gerekir😂
Cesaret değilde manyaklık gerekli onu biliyorum
Aynen öyle bu hayatta cesurlar aşık ve hakedenler sevilir
Sevmek yetmez, bu eşit derecede olması lazım. Istediği kadar kişi yürek yesin, bazı işler olmayınca olmuyor ne yazık kı..
Sağlam şarkı, yıllardır dinlerim ve her dinlediğimde ilk dinlediğim an gibi hissettirir
@Saddov kime aşıksın açıl abi bize de kendine de eziyet etmene hakkın yok ya. Yengem kimse görümcesine hazır olsun saddov abimi alacak kız kim acaba
Saddov aşk olsun 😒🥶
Rüyada bir aksakallı dede gördüm saddovla kardeşsiniz artık o senin abin dedi. Olur aksakallı dede dedim
Hadi canım 😃
Tamam tamam sende aaa
onun bahsettıği yürek o tür yürek değil ((: hani gerçekten bir yürek ister taş olmayanından
Evet gerçekten cesaret işi birini sevip değer vermek kırılmayı uzulmeyi kaybetmeyi göze almak çok zor geliyor bana çok riskli
Sevmek her yüreğin harcı değildir. Sevgi çok bambaşka biseydir ve cesaret ister
Evet asiri turu kendimden biliyorum yurek olmadan zor yurur
Sevmek için önce egolardan sıyrılmak gerekir
Cesreti olan sever sevdiğini söyler
Evet cesurların işi
Seversin fakat onun için savaşmak cesaret ister.
evet, herkes sevmeyi beceremez
sevmek için tabiri caizse popo gerekir kjljj
Kesinlikle yürek gerek. Yüreksizsen bu iş olmaz.
Biraz yürek gerekiyor evet
Evet aşk cesaret ister ve korkaklar aşık olamaz.
Cesaretin var mı aşka diyesim geldi 😄
Bence cesaret ister
Öncelikle karakter gerekir
Aya benzer yüreğim doğal olarak takipteyimmm
sevmek cesaret işi değildir yürek işidir 😀
Evet cesaret gerekir yoksa sevemezsin zaten
Beni sevmek biraz cesaret ister evet
her şey için cesaret gerekir
Karşılıklı dürüstlük gerekir
Aşka yürek gereeeek🥲
Evet
Herkes sevemez ondan evet gerekir