Şimdi şöyle aşık olmadım dolayısıyla sevgili de yapmadım. Tabi aşk belden aşağı değildir ama bilmiyorum işte aşk ne yaşamadım keşke olsam da yaşasam. Belki de ondan doğru bağlantıyı kuramadım.
Sen şey diyorsun ya aşk nasıl bir şey acaba aşk uzaktan sevmek yakın olmak değildir mesel aleyla ila Mecnun aşkı vardır ama yakın değildir aşk bulusamamak tır beraber olamamaktir
Bak ben hissiz bir insanım bu konuda yani bakıyorum sevgilelere ne bu diyorum yani öpüşme sarılma koklama ait olma hiç samimi gelmiyor. Etrafım neden yapmıyorsun diyor inanmıyorlar sevgilim olmadığına ya diyorum yok inanmam diyorlar. Ben de artık yalan söylüyorum var diye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir kızın elini bile tutmuşluğum yoktur. Ama bunun için şikayet etmiyorum tabi.
Neden peki
Aşk meşk işlerinden anlamıyorum ve gereksiz buluyorum ondan
Anladım sanırım ben de senin gibiyim
Çok merak ediyorum nasıl bir his olduğunu
Bak bende ama hissiz bir insan olduğumu düşünüyorum bu konuda
Bu konuda ben de böyleyim. Hiç kız peşinde koşmam ama aşık olmak nasıl hissettiriyor öğrenmek isterdim. Belki bir gün bunu da yasarız kim bilir.
Belki de bak çok isterim ama bir yandan da kendimle çelişiyorum yani bunun içinde uğraşmıyorum Yunus.
Anlıyorum seni. Belki bize de nasip olur aşık olup sevmek. Uzak bir ihtimal ama neden olmasın.
Umarım olur. 😇😇
Sanmıyorum fakat umarım olur.
Umarım ki seni de seven biri çıkar karşına.
Eğer biriyle konuşmak istersen bana mesaj atabilirsin. Sohbet, muhabbet ederiz.
Aşk ile öpüşmeyi nasıl bagdastırdın ki sen şimdi
Haklısın ama aşık olmadan öpüşende var
Bu senin isteğin doğrultusunda da değişir aşk sevgi belden aşağısı demek değildir senin söylem tarzın ben artık dayamiyorum
Şimdi şöyle aşık olmadım dolayısıyla sevgili de yapmadım. Tabi aşk belden aşağı değildir ama bilmiyorum işte aşk ne yaşamadım keşke olsam da yaşasam. Belki de ondan doğru bağlantıyı kuramadım.
Anladım ilgiye aç ve artık kadın olduğumu bilmek istiyorum diyorsun
Hayır öyleyim demedim. Mesela aşık oldum ama karşı taraf beni sevmedi sıkıntı yok. Ben o hissi yaşayayım yeter. Yoksa ilgiye falan ihtiyacim yok.
Anladım
Güzel
Sen şey diyorsun ya aşk nasıl bir şey acaba aşk uzaktan sevmek yakın olmak değildir mesel aleyla ila Mecnun aşkı vardır ama yakın değildir aşk bulusamamak tır beraber olamamaktir
Bak ben hissiz bir insanım bu konuda yani bakıyorum sevgilelere ne bu diyorum yani öpüşme sarılma koklama ait olma hiç samimi gelmiyor. Etrafım neden yapmıyorsun diyor inanmıyorlar sevgilim olmadığına ya diyorum yok inanmam diyorlar. Ben de artık yalan söylüyorum var diye.
Hshshs çünkü duygusuz bir yaşam var aslında yapmıyorsun yapman lazım yaşadığını anlamazsın yoksa
Aynen içimde aile hayvan meslek okul aşkı var ama bu hisse yer yok. İstiyorum ama uğraşmıyorum
Bu seni yıpratır ama bir zaman sonra kendini sorgular hale gelirsin
Öyle bak bu siteyi bunun için indirdim sen düşün
Çevreme diyorum inanmıyor
Hmm anladım özgür olmak hakkın yaşamak hakkın bence dm den yazarsan beklerim
Bu hayatta heyacan yaşamaz isen ve kendini eksik bırakırsan bir şey yaşamış olmazsın
Dmden ne konuşacağız
Kendini kisitlama
Tamamdır
Çünkü gerçek seveni bekliyorsundur
İlkin olmak güzel olurdu
Normaldir
Normal
Var srnin gibi olan
Normal.