Sizce bana karşı sadece arkadaşça mı yaklaştı, yoksa farklı bir şekilde mi yaklaşmaya çalıştı?

Üniversitede okuyorum ve genellikle konuşmayı sevmeyen, gerekmedikçe fazla konuşmayan biriyim. Birkaç ay önce, konakladığım yurttan daha önce tanımadığım bir kız yanıma gelerek bana " Sen neden hep yalnız takılıyorsun? " dedi, ben ise " Ben yalnızlığı seviyorum " dedim, şaşırarak " Aa, neyse hadi görüşürüz " dedi. Sonraki gün ise okula giderken yine bana gülümseyerek " Naber, nasıl gidiyor? " dedi, ben de " İyiyim, sen nasılsın? " dedim, o da " İyiyim, ne yapayım? Okula gidip geliyorum " dedi. Nerede, hangi bölümü okuduğunu falan sordum, söyledi. Sonrasında ise " Hadi görüşürüz " diyerek gitti. Sonraki gün, ben kahvaltıdan sonra dışarıda oturup çay içerken yine yanıma gelip gülümseyerek " Naber, yine yalnızları mı oynuyorsun? " dedi, ben de gülümseyerek " İyiyim, sen nasılsın? Aynıyım " dedim, daha sonra " Hadi görüşürüz " diyerek içeri girdi ve lobide duran yurt müdürü yardımcısı ablaya benimle ilgili " Hep yalnız takılıyor " dediğini duydum. Sonraki günün sabahında ise, ben yemekhanede kahvaltı sırasında beklerken o da yemekhaneye girdi, hafifçe koluma vurup gülümseyerek " Günaydın, " dedi, ben de gülümseyerek " Günaydın, nasılsın? " dedim, " İyiyim, sen? " dedi, ben de " Ben de iyiyim " dedim ve ellerini yıkamaya gitti. O günün akşamında ise ben dışarıda otururken yanıma gelip halimi hatrımı sordu, biraz konuştuktan sonra bana memleketine döneceğini söyledi, ben de üzüldüğümü belirten bir yüz ifadesiyle " Öyle mi? " dedim, yanımda biraz durduktan sonra " Ben içerideki görevli ablalarla da vedalaşayım " dedi, ayrıca bana " Bu senin " diyerek 1 tane topitop verdi, ayrıca kendisi için de masanın üstüne birkaç küçük şeker koyarak " Bunlar da benim cicilerim, ben gelene kadar göz kulak olur musun? Ben içerideki ablalarla da vedalaşayım " dedi, sonra tekrar yanıma gelip " Bir sandalye çeksene oturayım " dedi, heyecandan patlayacak şekilde yan masadan bir sandalye aldım, biraz konuştuktan sonra ailesini araması gerektiğini söyleyerek ailesini aradı.
Güncellemeler
+1 yıl
Daha sonrasında " Benim ailemi aramam gerekiyor, beni otogardan onlar alacak " diyerek ailesini aradı. Sonrasında nereli olduğunu sordum, Erzurum'lu olduğunu söyledi. Ben ise şaşırarak " Ben seni Batı'lısındır " diye düşünüyordum " dedim, o da şaşırarak " Gerçekten mi? Hayır, ben Erzurum'luyum " dedi. Biraz daha oturduktan sonra " Benim gitmem gerekiyor. Görüşürüz, Allah'a emanet ol " dedi, ben de " Görüşürüz, sen de Allah'a emanet ol" dedim. O valizini alıp aşağıya inerken, ben de içeri girdim.
Sizce bana karşı sadece arkadaşça mı yaklaştı, yoksa farklı bir şekilde mi yaklaşmaya çalıştı?