Sırf zamanında evlenmiş olmak için mi?
ya da aşk evliliği olmadığı için beklenti düştüğünden hızlı mı karar veriliyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sırf zamanında evlenmiş olmak için mi?
ya da aşk evliliği olmadığı için beklenti düştüğünden hızlı mı karar veriliyor?
Muhtemelen insanlar belki belli bir yaştan sonra güven ve sadakata daha çok değer veriyor. Aşık sevgi zaten yer alıyor içinde büyüyor insanın ama ilk etapta Güven ve sadakat çok önemli
Zaten insanlar şunu ileride anlıyor. Belli bir yaştan sonra geçici aşklar ve sevgiler yerine Güven ve sadakatı arıyorlar. Zaten insan güvendiği yerde huzur bulduğu yerde mutlu olur
2 ayda güven aşktan daha zor olsa gerek
Bu durmuşuna bağlıyorum sadece ne kadar doğrudur tartışılır.
Belki iki tarafında niyeti sadece evlenmektir. Boşa zaman geçirmektense zamanı birlikte yaşayıp mutlu olmayı tercih ediyorlar.
İşte burada önemli olan da doğal insan ile karşılaşmak. Bu 2-3 ay içerisinde ya da kısa sürede senin onun la ne kadar konuştuğun, seni ne kadar ikna ettiği çok önemli. O yüzden kafalarda soru işareti kalmamalıdır. Her iki tarafta dürüst ve samimi olup gerçek karakterlerini gerçek huylarını aktarmak zorundalar.
Bu konu uzun bir mesele ama dediğim gibi bazı insanlar zamanı gençliği boşa harcamak istemiyorlar. Bazen hayat sana ikinci bir şansı vermiyor
Cevap
3Cevap
Cidden anlamadığım şey bu. 2-3 ay nedir? Tanımayı bırak yüzüne bile alışamazsın. Çok acele bir süre
Genelde 30 a yakın ya da 30 lı yaşlarda oluyor sanırım
28de evlenmiştim. 4 sene sevgililik olmuştu. Daha öncesinde evlenemezdim sanırım. 4.5sene de evlilik sürdü. E yeter😒
Neye göre olacak bir formülü yok galiba bu işin
Evlilik dediğin şey gerçekten kumar. Bence kumar oynamaya gerek yok
Hayat zaten bir kumar öyle düşünürsen
Hayata isteyerek gelmiyorsun, evliliği isteyerek yapıyorsun
O doğru ama tek başına da hayat zor sağlıklı gücü yerinde herkes genelde çocuğunu kucağına almak ister öyle olmasa bile “eş “ hayat ortağı demek bence
Ben aldım çocuğu kucağıma. Ama eş diyebileceğin kişiyi maalesef doğru seçmen gerekiyor. O da gerçekten çok zor. Ben huzur bulmadım, umarım sen doğru kişiyle bulursun arkadaşım🙏 Saygılar sevgiler
Teşekkür ederim maalesef çok zor
Bilmiyorum bir çok nedenden dolayı olabilir, ama cinsel tatmin için de olabilir bekarete önem veren birileri hadi çabuk evlenelimde yapalım gibi 😂
Oldu bitiye getiriyorlar
mantıksız 2 3 ayda niye evleneyim
Mantık evliliği yaptıkları için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?