Yeni nisanliyiz evlilik için bir sene sonra dedim nişanlım 3 ay içinde olacak diye ısrar ediyor ya ben bunu en başta konuştum oda tamam dedi şimdi neden bu ısrar
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
atlı mı koşturuyo bu ne acele demek ki bi pisliği var ortaya çıkmadan imza attırma derdinde aklıma ilk bu geldi artık ne halt yemişse
Yok tanıyorum içim rahat o konuda
millet kırk yıllık elli yıllık evliliklerini noktalandırırken bile ben eşimi hiç tanımamışım diyor ama seni tebrik ederim çözmüşsün adamı hemen
bu tipler ya geçmişte yoğun aşk yaşadığı bi ilişkiden çıkmıştır terk edilmiş ya da aldatılmıştır o duygusal boşlukta hemen ilk bulduğu evlenilcek kızla evlenmeye çalışır. ya da dediğim gibi bi haltlar yemiştir gün yüzüne çıkmadan imza atma derdindedir. ya da derdi sırf evlenmektir bu sırada sana denk gelmiştir ondan evlenme telaşına düşmüştür, sen olmasan da başkası denk gelseydi onunla da evlenirdi yani. toplam tanışma nişan için 7 ay, evlilik için 3 ay. 1 yıl bile dolmadan evlenmek çok erken nası tanıyacan bu kadar kısa sürede? sevgililik en az 2 yıl sürmeli iyice tanımak için
Dediğin şeyden şunu çıkarıyoruz bin yılda tanısan bir yılda tanısan evlilikte başka birini tanıyorsun kumar gibi birdey işte
evet de bile bile ladeslenmeye gerek yok. kinder sürpriz yumurta değil bu sonuçta bazı sinyalleri önceden de fark edebilirsin gözü açarsan. evlilik kumardır deyip daha dün tanıştığımıza nikah mı kıyacaz o zaman? bu kadar acele çok hızlı. ileride pişman olmaman üzülmemen için bu süreci ne kadar yavaşlatırsan o kadar iyi. imzadan sonra adamın görmediğin yüzü ile karşılaşmak fayda etmez
önce neden senle evlenme derdinde bunu çöz. 7 ay birinin sevgisinden emin olmak için de çok kısa ayrıca. bi adamın geçmişine bak son ilişkisine bak nası bitmiş ne zaman bitmiş kaç yıl sürmüş neler yaşanmış? ya da geçmişte hızlı bi hayat mı sürmüş? bak bunlara
Ne kadar oldu toplam tanışma sevgililik dönemi falan?
7. ay
Ya İnşallah hakkınız da hayırlısı olsun ama bence tecrübelere dayanarak söylüyorum 7 ay kısa bir süre evlilik için hadi diyelim ki nişan oldu tamam ama sen tam anlamıyla onu tanıdığına onun seni tanıdığına ve evlilik için hazır olduğunuza emin misin
Hayır uzaktan yürüttük hep birde :'(
Ama içim çok rahat ve güven saygı var sevgide var
ah işte o daha sıkıntı yani erkek arkadaşın için olumsuz bir şey söyleyemem çünkü hiç tanımıyorum ama uzaktan ilişkiler de bazı şeyler özlemden ve uzaklıktan ötürü göz ardı edilebiliyor mesela kötü yönleri kavgalar falan filan o yüzden bence biraz daha tanımaya çalışın birbirinizi özellikle de sen
çok güzel bak bunların olması tabiki güzel önemli şeyler bunlar ama bir insanı tanımak için yeterli mi bilmiyorum mesela ben 2 sene uzaktan ve sık sık görüşerek Hollanda'dan kız arkadaşım ile bir ilişki yürüttüm ama evlilik sürecinde her şey değişti ve ayrılan ben oldum
Ne değişti
bir çok şey huy karakter davranış
cinsel birlikteliğiniz yok ise dayanamıyor olabilir.
Yok
ondan bence bebiss
Sabredemiyor olabilir ilişki yaşamak istedi mi nişanlılık döneminde
Hayır asla istemez o benden çekiniyor bu konuda
Ya ben belki de ondan dedim ama başka neden olabilir ki
Neden diye sordun mu peki ona
Hersey hazır neyi bekliyoruz, dedi
Bence sen o adamı kaçırma, evlilikten korkmuyor demek ki. Senide seviyor ve kendinden emin.
Evet öyle zaten de benm okulum uzadı okulum bitsin isterim
Seneyi doldurmak iyidir ya tanımak gerek
Sebep ne ki neden diretiyor
Ne gereği var uzatmanın diyor
Kararına saygı duymuyor.. Erkekler hep böyle zaten bir baskın olma çabaları bence kararından cayma belki başka bir karın ağrısı vardırda aceleye getiriyor
Sanmam tanıyorum
Valla şüphe iyidir fazla olmadığı sürece kimseye tam manasıyla güvenme, neler neler görüyor duyuyoruz
flört Nisan söz evlilik en az 1yıl olmalı
Flört Nisan 7, ayimiz
ii işte
Erken evlenmeyin ya bu ne
Karakter uyum analizi ve çift terapisi yapıldı mı
Ne
Yapalım mı
6-12 ay
bekleyemiyor demekki
3-4 ay
Neden bu kadar acele