Güncellemeler
+1 yıl
Aklımdaki soru işaretleri gitsin istiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Artık kafa dengi birisini bulursam artık ciddi düşünücem takılmak ta f, b olmak ta kolay değil artık bana şunları şunları yap diye yardımcı olan arkadaşların ellerine sağlık🙏😏
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
bilader ne bekliyon hayattan kimse zevk almiyo kimse kimseye guvenmiyo bu devirde zaten instadakilerin cogu egolu senin benim givi yazan 100 erkek var senin mesaji gormuyolardir bile realde tanis arkadasinin arkadasi falan vardir belki onunla konus ne bilim cevrenin cevresinden tanidik birini bul hem daha iyi instasa farkli realde farkli tip cikiyo geneli
Doğru diyosun bilader
Eline sağlık gecen güzel olsun
aga askı falan bosverde gelecekte ne yapcaz diye kafa patlatiyom ben sabahtan beri hayata karsi bakis acim degisti benimde ne olcak aga bizim bu halimiz sokakta arkadaslarin insanlarin icinde mutluymus rolu yapmakta bi yere kadar insana koyuyo
Kardeş nerde yaşıyor
Yaşıyon
Ne mezunusun yaş kaç
İzmir'de yas 18 meslek lisesi grafiker tasarim bolumu Şu an sıtaj goruyom da bu meslegi yapmakta istemiyom parasi bana cazip gelmiyo 5.500 tl paramı aw ev kiraları zaten 7 bin neyse aga sermaye 0 sevdigim kizda aldatti gitti zengin birine koydu somur boyu 16 saat boktan bi iste calisip sahip olamiycagim seylere bakip hayal kurmaya gelmisim yeno farkediyom ben boyle hayal etmiyodum
Kardeş senin olayın da benimkine biraz benziyo sana şu dediklerimi yaparsan kaybetmezsin 15 bin maaş 5,10 bin de prim alabileceğin bi iş öneriyorum sana
öyle bi iş olsa gircez de onume firsat cikmiyo
Okulun bittiyse çık o işten Rusça kursuna git halk eğitim ya da özel ağa yapıcan mecbursun iyi bi hayat istiyorsan bu dediklerimi yap öğren o dili istediğin her şey gerçekleşicek
Antalya ya da Muğla Fethiye bölgesine git bi otelin spa salonunda infocu ol benim mesleğim
Dikmedik @m bırakmazsın
Ayarlarsın bide Rus bi karı hayatına bakarsın aga
kanka kariyi hadi ordan o son iş para kendime ayirabilcegim bi zaman dilimi aileme verebilcegim biraz yardim ve * gacilar baska bi istegim yok zaten
Ben istesem ayarlarım kendime bizimkiler küçük bi ilçede yaşıyo yabancılar daha sadık daha nazik daha kibar Türk kızı gibi onda var bizde niye yok demez
Benimle evlenmek isteyen bi kız var Rassia Li ama dedim ya küçük bi yerde yaşıyorum diye kızı süzerler kardeşim
Kıskanç adamım bizimkiler cavur o alırsan hakkımızı helal etmeyiz diyo
Kafam karışık
Bu konuda
Arkadaşlar biraz konudan faklı bi soruyum olcak, siz bilirsiniz diye düşünüyorum. Antalya da yaşıyorum Akdeniz unide ilk senem, bide ege uniye de kazandım, dediğin gibi full Rusçam var, İngilizce de var, oldukça yakışıklı olan biriyim, soruyum şu ki: eğer karı kız amacım varsa, nerede okuduğum yani yaşadığım daha iyi? Ege de mi okusam yoksa Antalya dami? Teşekkür ederim şimdiden
Antalya kanka
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!