Karşı cinsi yeteri kadar iyi tanıdığını düşünüyor musun?
#mutlugünler
:) :) :)
Karşı cinsi yeteri kadar iyi tanıdığını düşünüyor musun?
#mutlugünler
:) :) :)
Herkesi her cinsiyeti bir kalıba sokmuyorum ama iki sohbet ettiğim kişiyi illaki tanırım ve en önemlisi indan psikolojisini iyi bilirim. Ama gel görki bazı şeylerde ise şanssızım
Bu ciddi bi yetenek bence çok imrendim :)
Hemen şikayet ederim :D
Güzel bir tanır varda. Argo buraya yazmak olmaz
Bunu yazarken kısmen söylemiş gibi oluyorsun zaten yanlış mıyım
Dünya nın neresine giderseniz gidin kadınlar aynı kafaya sahiptir. Onlar aklına estiği gibi yaşar. Her zaman da aşkı ve sevgiyi arar ilgiye ayrıca muhtaçlar kimi sevdiğin den kimi ise koşulları öyle gerektiği için oyunculuğun dan
Cevap
11Cevap
Kendi cinslerinden daha çok tanıyorum.
Buna eminim
Nasıl yani 🙄
Çapkın bir KScan izlenimi veriyorsun. Bu yüzden çok fazla kadın tanımış olman normaldir diye düşünüyorum. Haksızsam haklısın de
Çapkın olsam kadınlara takip yahut mesaj atarım. Evet geçmişimde çok ilişkim oldu. Çok ilişkinin yanı sıra bir çok bayan arkadaşım oldu. Yani bir kadını tanımak için bir ilişkiden fazlası lazım. İnsanları duygusal oldukları zaman çok tanıyamaz inancındayım. Duygular hata yaptırır karşıya hatalı insan imajı verir. Yani kısmen doğrusun diyebilirim..
Senin bahsettiğin tacizciliğe giriyor biraz bence. Kadınları rahatsız etmek veya peşinde kuyruk olmak çapkınlık değildir ya :/
Erkek olmak ne zor arkadaş. ://
:D :D kadın olmakta kolay değil :D
Evet çok iyi tanıyorum
Karşı cinsi tanımak için zaman geçirmek beraber yaşamak ya da yola çıkmak lazım diğer türlü tamamen tanıdım diyenler kendini kandırırlar.
Seni görmek güzel :)
teşekkür ederiz efem
Evet, birçok tecrübe edindim. İyi tanıdığımı düşünüyorum.
Bu soruyu genel olarak soruyorsan evet tanıdım. Bir kadına nasıl adım atmam gerektiğini yaşadıklarım tecrübe oldu bana 😊
düşünüyorum tabi gözünü 1 salise geç kırpsa ne yapmak istediğini anlarım :)
Düşünmüyorum..
Bana göre kadınları anlamak imkansız..
ortak olan özellikleri dışında zor iyi bir şekilde tanımak..
Dilinden anlıyorum yeterince
Evet düşünüyorum
Böyle bir şey mümkün değil
Düşünmüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?