Hemcinslerimle daha iyi anlasabiliyorum çünkü hayata baktığımız nokta aynı oluyor genelde. Çok çok iyi anlaştığım kiz arkadaşlarım var Erkek cinsine uyuz oluyorum son zamanlarda🙄
Yoo neden durum bu olsun. Görünen köy kılavuz istemez derler göre göre oralarda takılıyorsun suç sendedir boşa beni suçlama 😬😬. Yanlış yerde doğru aranmaz 💁♂️
Erkekler ile daha iyi anlaşıyorum en azından niyetleri belli kadın kadını kıskanıyor belli etmiyor sonra gelsin oyunlar gelsin senaryolar tabi bütün kadınlar aynı olmuyor arada iyileri de var sanırım onlarda bana nadir denk geliyor 😶
Karşı cins, muhabbetleri daha çok hoşuma gidiyor ve bi kadındansa bi erkekle dost olmayı tercih ederim. Dostumun arkamdan atıp tutması daha az ihtimal olur☺️
Hemcinsimle daha iyi anlaşıyorum. Sebebi ise daha rahat ve özgürce konuşabiliyorum bir de şey var hay allah kahretsin yazarken ne olduğunu unuttum ya. 😀
Hemcinslerimle anlaşmayı pek beceremem ama bir kadınla hiç utanmadan sıkılmadan saatlerce konuşup vakit geçirebilirim. Avantaj mı dezavantaj mı bilemem :D
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
İyi anlaşırım herkesle. Genelde insanlar tarafından sevilirim. Bunu ben değil onlar söyler.
Karşı cins onlar neyseler o çünkü direkt gerçeği söylerler evirip çevirmezler. Tabii bunlar benim arkadaşlarım için geçerli... çok erkek var sırf beraber olmak için bile arkadaş olmaya çalışan