lutfen yardım edin ben çok istiyorum ailesiyle falanda tanıştım oda annemle tanıştı 1 yıldır sevgiliyiz ben 19 o 20 yasinda yardımcı olabilir misiniz? doğurursan bebeği gizlice *ldururum dedi sarhosken çok korkuyorum ama doğurmak istiyorum
Sevgilimden Hamileyim ama bebeği istemiyor (ss'li) napcam?
Ailesini tanıştım dediğin çocuk “seninle benim çocuğum olmasını istemiyorum” demiş farkında mısın? Bu çocuk çocuğu senden istemiyor. Daha 19 yaşındasın biriyle evlenmek için anne olmayı deneme sakın. Gerçekten hamile misin bilmiyorum ama çocuğa bunu da ispatlamamışsın sanırım o yüzden çocuk olduğundan tereddüt ettiği de olmuş. Kendin çocuksun daha bu yaşta doğurmayı istemekle hele ki evlenmeden hamile kalmış bir kız olarak bu toplumda kendini ömür boyu iki aileye de rezil etmektense daha akıllı adımlar atmanı tavsiye ederim.
bende sevglimle bir şeyler yasadım ama tamamen birlikte olmadık bakireyim hala hamilelik olasılığını dahi düşününce ailelerimizin çok kızacağını bilmemize rağmen eğer olursa ya ona daha iyi bir hayat sunabilmek icin ondan vazgecmeyi ya da her seye ragmen ona cok iyi anne baba olmayı düsünüp durduk gün boyu reglime 2 afta var hamile olma olasılığım çok düsük ama buna rağmen o yanımda olmayı tercih etti derece yapıp mükemmel bir okulda üni okurken arkadaslarına ailesine kariyerine rağmen nolursa olsun oluırsa onu kabullenmeyi secti galiba iyi ki ( ortada bir bok yok kafada kuruyoruzdur umarım cok erken )
Sen de onaylamış gibi konuşma yapmışsın Sevgilin s** yaparken iyiydi işler ciddiye binince mi geri adım atıyor. Ailene paylaş bu durumu istemezse babası olmadan büyütürsün
okul çıkışımı? sizin yaşlar kaççççççç? allhahım kafayı yiyceğim
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
ikinizinde allah belanizi versin. birisi erkek olup cocuguna bile sahip cikamiyor oburude hala buna sevgilim diyor. bi bk yiyorsaniz korunun puuu sizin belanizi versin
Kanım donarak okudum, mideme ağrı girdi sinirden... Allah her ikinize de akıl, fikir, hidayet nasip etsin. Hala sevgilim demeye devam et sen buna, o da sözde adam olacak. Erkek bile değil ki adam olsun bu konulardan çok uzak
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
sorumluluk alamıcak insanlarla sevişmeyin kızlar :D ders olsun